Totomaatti FIN

Totomaatti vihjaa automaattisesti päivän kotimaiset pääravit maanantaista lauantaihin. Sunnuntain ravien kohdalla vihjepäätökset tehdään tarjonnan maistuvuuden mukaan. Tämän lisäksi vihjataan kaikki muutkin ravit, esim. lounasraveja tai kesäraveja, joissa pelikynnys ylittyy. Totomaatin vihjeet sisältävät T-pelien vihjeet ja päivän parhaat totopelikohteet. Vihjetarjonnasta tiedotetaan Totomaatin kotisivuilla ja Facebookissa.

Pitkäveto RAVIT. Veikkausella on nykyään tarjolla ravikohteita myös pitkävedossa. Vihjeet julkaistaan heti, kun kohteet avataan. Tilausasiakkaana saat tiedon panostuksista tekstiviestillä heti vihjeen julkaisemisen jälkeen. Pitkäveto RAVIT -vihjeet on tarjolla vain kirjallisessa muodossa. Vihjeet ensisijaisesti Verkkkopalvelu Nettimaatista. 

Kirjalliset vihjeet. Verkkopalvelu Nettimaatissa ja Ravimaailma.fi -sivustolla julkaistavissa kirjallisissa vihjeissä Totomaatin FIN päivän pääravien paketti sisältää T-pelien kohdalla sanallisen analyysin, voiton todennäköisyysarviot kaikille hevosille sekä suorat vihjerivisuositukset panostuksineen. Lisäksi mukana on päivän parhaat pelikohdevalinnat toton puolelle sekä useimmiten vielä ohjastajien ja valmentajien tallikommentteja. Kesä-, kakkos- tai lounasraveissa todennäköisyysarviot julkaistaan vain kierroksen avainvaljakoiden kohdalla ja vihjepaketti on muutenkin suppeampi.

Puhelinvihjeet. Puhelinpalvelunumeroissa tarjolla olevilla ääninauhoilla asiat esitetään kirjallisia vihjeitä tiiviimmässä muodossa. Toto76-, Toto65- ja Toto5-raveissa T-pelien vihjeet ja päivän pelikohteet tarjotaan erillisillä nauhoilla. Toto4-raveissa päivän tarjonta paketoidaan yhdelle nauhalle.

Tilauspaketit. Tilauspaketeissa ravikohtaisten vihjeiden hinta on selkeästi yksittäisen ravipäivän hinnoittelua alhaisempi. Tsekkaa tarjonta täältä >>>

Totomaatti SWE

​Totomaatti SWE on joulukuun Winter Burst -kampanjaa lukuunottamatta toistaiseksi aktiivisen vihjetoiminnan osalta tauolla.

Toiminnan jatkoa pohditaan vuoden 2018 puolella.

 

Huom! Ohessa Nettimaatin mainos vuodelta 2003!

 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.