Bet Option Oy - Toimintamme kulmakivet

Tervetuloa Bet Option Oy:n kotisivuille! Näiltä sivuilta löydät päivittäiseen pelaamiseen ja vihjetuotantoon liittyvän tiedon lisäksi myös runsaasti taustainfoa organisaatiostamme ja tuotteistamme!

Tavoitteenamme on tuottaa voitollisen pelaamisen mahdollistavaa analyysia ja informaatiota Totomaatin ja Vetomaatin asiakkaille parasta asiantuntemusta ja tietotaitoa hyödyntäen. Olemme rakentaneet tehokkaan ja modernin organisaatiomme siten, että mukana on alansa todellisia huippuosaajia. Asiantuntijamme ovat lisäksi vuosien mittaan luoneet kukin omat, kattavat yhteysverkostonsa, joita ylläpidämme ja täydennämme jatkuvasti.

Tule Sinäkin mukaan voittavaan tiimiin!

Mikko Kuikka
Bet Option Oy

Totomaatti

Korkealaatuiset ravivihjepaketit työstetään joka kerta tinkimättömällä ammattitaidolla. Seuraamme kaikki Suomessa juostavat ravikilpailut äärimmäisellä tarkkuudella, jokaisen valjakon esitykset kirjataan ylös ja analysoidaan välittömästi.

Käymme tulevat ravit läpi lähtö lähdöltä ja hevonen hevoselta. Asiantuntijaverkostomme tekee pitkää päivää seuraavia ravitapahtumia tutkiessaan. Etsimme tulosriviään ja suuren yleisön käsityksiä parempia pelikohteita. Vihjaajamme osaavat - ja uskaltavat - ottaa rohkeasti kantaa pelivääristymiin.

Juoksunkulut pyrimme ennakoimaan mahdollisimman hyvin etukäteen; tämä on yksi voittavan pelaajan tärkeimmistä avuista nykyaikaisessa ravipelaamisessa! Merkittävän painoarvon vihjeissämme saa viime hetken tallitieto: varuste- ja kengitysmuutokset, normaalia lupaavammat tai vaisummat viimeistelyt sekä ohjastajan / valmentajan oma arvio hevosen nousu- tai laskukunnosta. Myös sää- ja keliolosuhteet radalla otetaan huomioon vihjeitä laadittaessa.

Totomaatti vihjaa aktiivisesti Suomen ja Ruotsin raveihin.

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.