Totomaatti FIN

Totomaatti FIN vihjaa automaattisesti päivän kotimaiset pääravit maanantaista lauantaihin. Sunnuntain ravien kohdalla vihjepäätökset tehdään tarjonnan maistuvuuden mukaan. Tämän lisäksi vihjataan kaikki muutkin ravit, esim. lounasraveja tai kesäraveja, joissa pelikynnys ylittyy. Vihjetarjonnasta tiedotetaan Totomaatin kotisivuilla ja Facebookissa.

Verkkopalvelu Nettimaatissa ja Ravimaailma.fi -sivustolla julkaistavissa kirjallisissa vihjeissä Totomaatin FIN päivän pääravien paketti sisältää T-pelien kohdalla sanallisen analyysin, voiton todennäköisyysarviot kaikille hevosille sekä suorat vihjerivisuositukset panostuksineen. Lisäksi mukana on päivän parhaat pelikohdevalinnat toton puolelle sekä useimmiten vielä ohjastajien ja valmentajien tallikommentteja. Kesä-, kakkos- tai lounasraveissa todennäköisyysarviot julkaistaan vain kierroksen avainvaljakoiden kohdalla ja vihjepaketti on muutenkin suppeampi.

Puhelinpalvelunumeroissa tarjolla olevilla ääninauhoilla asiat esitetään kirjallisia vihjeitä tiiviimmässä muodossa. Normaalitapauksissa vihjenauhan pituus on maksimissaan 5-6 minuuttia. Erityisen maistuvilla kanuunakierroksilla asiat saatetaan esittää myös vihjenauhalla hieman kattavammin  ja perusteellisemmin.

HUOM - Pitkäveto ja KavioVakio. Veikkaus tarjoaa nykyään raveja myös pitkävedossa ja vakiossa. Nämä vihjeet julkaistaan Vetomaatin puolella.

Totomaatti SWE

​Totomaatti SWE vihjaa aktiivisesti myös Ruotsin raveihin. Syksyn 2015 myötä käynnistyi Ruotsiin pelaamisessa uusi ajanjakso, nyt myös lauantain Toto75-kierrokset ovat pelattavissa Suomesta käsin. Analysoimme päivittäin niin lounasravien kuin arkipäivien iltaravienkin tarjonnan. Mikäli pelikynnys ylittyy, lounastipsit julkaistaan viimeistään klo 12 ja iltaravien tipsit viimeistään klo 18. Viikonloppuisin mahdollisesta tarjonnasta informoidaan erikseen täällä kotisivuillamme. Totomaatti SWE vihjeet julkaistaan Verkkopalvelu Nettimaatissa ja Ravimaailma.fi -sivustolla,

Ohessa Ruotsin ravien aikataulurytmitystä.

LOUNASRAVIT
V4-peli (ma-to) lähdöissä 1-4. Lähtö 1 starttaa klo 13:20
V65-peli (pe) lähdöissä 1-6. Lähtö 1 starttaa klo 13:45

V64-RAVIT ARKISIN
V64-peli lähdöissä 4-9. Lähdö 4 starttaa klo 20:25. 
Päivän Duo lähdöissä 8-9. Lähtö 8 starttaa klo 21:53

V75-RAVIT LAUANTAISIN
V75-peli lähdöissä 5-11. Lähtö 5 starttaa klo 17:20

Tarjolla vahvaa kannanottoa myös Ruotsin puolelle. Lähde mukaan.

Huom! Ohessa Nettimaatin mainos vuodelta 2003!

 

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.