T75/T65/T5/T4 -tähtiluokituskategoriat


***/****/***** T75/T65/T5/T4 -kanuunakierros

T75/T65/T5/T4-kanuunakierroksella systeemit päästään virittelemään pelijakauman valossa erittäin edullisista lähtökohdista. Näillä kierroksilla tarjolla voi olla joko yksi tai useampikin merkittävällä tavalla alipelattu tukipilari tai vaihtoehtoisesti meille täysin maistumaton ylipelattu suosikki, joka jätetään pelikansalle. Kanuunakierroksilla vihjesysteemien odotusarvot ovat vahvasti voitollisia ja tavallista reilumpikin panostus on paikallaan. Kanuunakierroksilla emme epäröi, vaan iskemme rohkeasti, kun etu pelikansaan on selkeä!

** T75/T65/T5/T4 -kierros

Kahden tähden T75/T65/T5/T4-päivänä vihjeissä tehtävät ratkaisut tarjoavat edun pelikansaan nähden, joko varmavalinnan tai kierroksen kokonaisstrategian suhteen. Vaikka **kierrokset jäävät selkeästi kanuunapäivien varjoon, esitetään näissäkin tapauksissa vahvoja kannanottoja ja tehdään rohkeitakin ratkaisuja, jotka voivat avata portit palkitseville onnistumisille. Kahden tähden kierros ylittää kriittiselläkin tarkastelulla pelikynnyksen.

T75/T65/T5/T4 -kierros

Vaikka tähdettömänä T75/T65/T5/T4-päivänä kierros ei herätä pelillisestä näkökulmasta ennakkoon suuren suuria odotuksia, ladataan näillekin päiville vihjeisiin luonnollisesti koko Totomaatin tiimin osaaminen. Nämä kierrokset saattavat esim. koostua pitkälti selväpiirteisistä kohteista tai pelijakaumassa ei ole suuria yksittäisiä virheitä. Näilläkin kierroksilla varmavalinnat ja kierroksen muut ratkaisut pyritään tekemään siten, että palkitsevat voittopäivät ovat mahdollisia isojen kertoimien tai panostasoa nostamalla kapeiden kuittien osumisen muodossa.

SKRÄLLI

Skrälli on T75/T65/T5/T4-pelikokonaisuus, joka perustuu erityisen rohkealle ideavarmalle tai aggressiiviselle ohipeli-idealle tai kyseessä on esimerkiksi tauolta palaava vahva näkemysidea. Tämä kategoria sisältää ideoita ja pelikokonaisuuksia, joissa esim. osuman todennäköisyys ei ole erityisen korkea, mutta tavoiteltava lunastus on vastaavasti tavallista palkitsevampi. Taukohevosten tai muiden vahvojen kannanottojen kohdalla skrälliluokkaan nostetaan myös ideoita, jotka eivät ole välttämättä suuryllättäjiä. Kavereiden pyytäminen mukaan kimppaan on skrälli-iskuissa usein perusteltua.

Skrälleissä on mukana myös tähtiluokitus **/***/****/***** kuvastamassa idean maistuvuutta.

Pelikohdepuolella käytössä sama tähtiluokitus.

T75/T65/T5/T4-vihjesysteemit

Pieni systeemi

Pieni systeemi on nimensä mukaisesti kapea viritelmä. Kierroksen läpivarma saattaa saada rinnalleen yhden tai useammankin apuvarman. Peleihin haetaan mukaan myös edullisia merkkejä, mutta kohteet pyritään kuitenkin pelaamaan kapeasti. Usein pienessä systeemissä käytetään kertaistuksia eli nostetaan panostasoa.

Peruspeli

Pienen systeemin ja Porukkasysteemin välimaastoon sijoittuva systeemi.

Porukkasysteemi/Suuri systeemi

Porukkasysteemillä tavoitellaan suuria voitto-osuuksia, potteja, joista riittää kaiken mennessä nappiin jaettavaa hieman useammallekin. Rakennamme kokonaisuuden edullisten valintojen pohjalle, emmekä epäröi ottaa tarvittaessa voimakkaastikin näkemystä esim. ylipelattujen valjakoiden kohdalla. Mikäli kierroksen luonteen vuoksi varsinaisen leveän Porukkasysteemin tekeminen ei ole mielekästä, käytetään kierroksen leveimmästä kuitista nimitystä Suuri Systeemi.

Peruspelissä ja Porukkasysteemissä/Suuressa systeemissä systeemin hajauttaminen useammalle kuitille on mahdollista.

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.