***Toto5-lunastus 1.059,00€!
PITCH PERFECT (63) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 27% | T5 20,41%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgOULU 27.9.2021
Jäätävää näkemystä Äimärautiolla. Kanuunavarma PITCH PERFECT (63) *** luottamuksen arvoinen. Totomaatin arvio 27% - T5 20,41%. Myös ideahaut IMMERSIVE WORKOUT (82) ***Skrälli ja FLYING DUCK (81) ***Skrälli voittoihin. Totosta vahva tili. ***Toto5 Porukkasysteemi 90 e => lunastus 1.059,00 euroa.

OULU 27.9.2021
IMMERSIVE WORKOUT (82) ***Skrälli - Zio Paperone Jet kk 20,99 (20%)
FLYING DUCK (81) ***Skrälli - Cheap Thrills kk 8,38 (40%)
PITCH PERFECT (63) *** - Montales kk 36,51 (10%)
***Toto5 Porukkasysteemi 90 e => lunastus 1.059,00 euroa!

PITCH PERFECT (63) *** | Totomaatin arvio 27% | T5 20,41%

Toto5-5: Viime sijoituksiaan merkittävästi vaarallisempi Pitch Perfect on kierroksen kiehtovin pelihevonen! Koko Toto5-kierroksen kiehtovin pelihevonen löytyy päätöskohteesta. Numero 6 PITCH PERFECT on nyt kilpaillut pitkän taukonsa jälkeen kahdesti, eikä tili ole karttunut vielä eurollakaan. Juoksut ovat kuitenkin menneet täysin pieleen. Pitch Perfect aloitti pitkän taukonsa jälkeen heti kunnianhimoisesti 75-lähdöstä, mutta tamma käynnistyi voltista hitaasti ja juuttui taustalla 3. radalle, minkä jälkeen peruutteli aivan joukon hännille todella kauas kärjestä. Oli täysin ymmärrettävää, ettei porukan perältä kyennyt enää 75-lähdössä nousemaan mihinkään. Ilman muuta suoritus oli varsinkin pitkä tauko huomioiden vähintäänkin positiivinen. Viimeksi Kajaanissa Pitch Perfectillä taisi käydä jonkinlainen heikko hetki juuri siinä vaiheessa, kun tamma olisi pitänyt kääntää 2. ulkoa kiriin 600 jäljellä. Niinpä viimeksi ajanut Veli-Erkki Paavola jäi 2. radalle, minkä seurauksena tamma laukkasi viimeisen kaarteen lopussa umpipussissa, kun johtavan rinnalta väsynyt hevonen väsyi syliin. 

Pitch Perfectin suorituksista on siis jäänyt paljon sijoituksia parempi vaikutelma. Kyseessä on luokkatamma, joka voitti viime vuonna Porissa 75-lähdönkin ja vieläpä piippuhyllyn lähtöpaikalta, joten ilman muuta alla olevien kilpailujen pitäisi viedä hevosta tauon jälkeen koko ajan oikeaan suuntaan. Valmentaja Timo Lahti totesi, että pieleen menneiden juoksujen vuoksi todellisesta suoritustasosta on jäänyt vähän kysymysmerkkejä, mutta myönsi kyllä olevansa pettynyt, mikäli Pitch Perfect ei näin sopivassa lähdössä yllä totoon. Meidänkin mielestämme Pitch Perfect on tähän lähtöön todella kovaluokkainen menijä ja kun lähtöpaikkakin on pelisuosikin numero 7 MIDLETON sisäpuolella, nostamme Pitch Perfectin rankingin kärkeen tasabuukilla yhdessä pelisuosikin kanssa. Arviomme kummallekin on 27%, ja näillä arvioin Pitch Perfect toimii näkemyspilarina illan Toto5-systeemeissämme. Emme yllättyisi lainkaan, vaikka Pitch Perfect onnistuisi etenemään lopulta johtopaikalle, mutta kyllä tamman pitäisi kyetä ottelemaan tämän lähdön parhaista paloista monenlaisella juoksunkululla. 10 GOGNAP arviolla 14% ja 5 CASTLE IN THE SKY arviolla 12% tulevat sitten rankingissa seuraavina.

Timo Lahti

L8/6 PITCH PERFECT: ”Huonoa tuuria on ollut. Oulussa valjakko juuttui kolmannelle. Kajaanissa vastustaja sammui pahasti eteen ja laukka tuli sitten kiinni pitelyyn. Hiukan on kysymysmerkkiä, kun ei noista kisoista oikein informaatiota saanut. Kajaanin startti jäi vähän vajaaksi, kun loppuspurtti jäi puuttumaan. Porukka ei näytä kovin pahalta tänään. Jos hevonen on vähänkään oma itsensä, olen hiukan pettynyt, jos sijoitus ei ole kolmen joukossa.”

Toto5-1: Immersive Workout on nostomme pelikohdepuolelle! Avauskohteen pelaamme aika passiivisesti... Kolmanneksi arviolla 15% rankkaamamme numero 5 IMMERSIVE WORKOUT on tähän paikkaan toivevoittajamme ja myös nostomme pelikohdepuolelle. Immersive Workout kiri aloitusstartissaan Miika Tenhusen käsistä Torniossa lupaavasti kakkoseksi. Esillä olleiden tallikommenttien perusteella suoritus oli yllättävänkin hyvä, ja nyt hevosen pitäisi vielä ilman muuta olla parempi. Immersive Workout ei ole mikään starttiraketti, mutta mikäli vain juoksu luontuu, on tamma loppukirissä vaarallinen. 

Toto5-4: Cheap Thrills ei odotetun maistuva, Flying Duck on Pienen systeemin täsmävarmistuksemme! Neljännessä kohteessa kovakirinen ja muutenkin haalarihommiin kykenevä 4 CHEAP THRILLS kohoaa meidän papereissamme ainoaksi A-hevoseksi 35% arviolla. Pakko myöntää, että luulimme ruunan olevan tällä arviolla myös pelimielessä maistuvan, mutta näin ei kuitenkaan ole, vaan myös pelikansa on löytänyt Cheap Thrillsin hyvin ja peliosuus on asettumassa täysin oikealle tasolle. Valmentaja Monica Kolppanen totesi viimeistelyjen sujuneen hyvin. Se on kuitenkin otettava huomioon, että Cheap Thrills kilpailee tänään kengät jalassa. Ei asialla radikaalia merkitystä ole, mutta kyllä se kuitenkin viimeisen silauksen vie. Lopulta Cheap Thrills ei kohoa varmaksi yhdellekään kupongille, sillä nostamme jo Pieneen systeemiin yhden täsmävarmistuksen.

Suosikin kovimmista haastajista numero 6 FLYING DUCK on jäämässä meidän makuumme 12% arviolla kovin maltillisesti pelatuksi, joten nostamme tamman täsmävarmistukseksi Pieneen systeemiin ja sen lisäksi kokeilemme hevosta pelikohdepuolellakin. Flying Duck on ollut viime starteissaan jatkuvasti niin hyvä, että kyllä se nappionnistumisella voi näitä lähtöjä voittaakin. Toki valmentajan palaaminen ohjiin laskee osakkeita, mutta siitä huolimatta Flying Duck on siis meille pelimielessä maistuva. Sisäpuolella on useita sen verran arkisia avaajia, että kiihdytyksen onnistuessa Flying Duck voi saada kuutosradaltakin hyvän juoksun. 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.