****Toto5 28,8€ => 414,70€!
****Toto5-lunastukset 829,30€!
CHAPITRE UN (16) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 65% | T5 51,81%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgOULU 27.8.2021
Jäätävä rankasti alipelattu kanuunavarma CHAPITRE UN (16) ***** odotetun ylivoimainen. Arvio 65% - T5 51,81%. Ohipeli-idea FLEX TO WHEELS jätettiin kansalle. ****Toto5 Pieni systeemi 28,8 e => lunastus 414,70 euroa.

OULU 27.8.2021
CHAPITRE UN (16) ***** voittajalyönti
****Toto5 Pieni systeemi 28,8 e => lunastus 414,70 euroa!
****Toto5 panostukset 185,4 e => lunastus 829,30 euroa!

Jäätävä rankasti alipelattu kanuunavarma
CHAPITRE UN (16) ***** | arvio 65% | T5 51,81%

Ohipeli-idea
FLEX TO WHEELS | arvio 40% | T5 45,96%

Toto5-1: Vahva suosikki avaa kierroksen! 5 CHAPITRE UN on löytämässä pohjoisessa astetta pienemmissä ja rauhallisemmissa olosuhteissa uuden alun uralleen. Harva ehkä muistaa, kuinka lahjakkaasta menijästä lähtökohtaisesti on kyse. Juha Utalan valmennuksesta uransa aloittanut ruuna oli aikanaan mukana Derbykarsinnassakin, mutta finaali jäi haaveeksi. Chapitre Un debytoi Hannu Koistisen valmennuksesta toukokuussa Rovaniemellä, tuossa vaiheessa alla oli lähes yhdeksän kuukauden tauko. Uusi valmentaja ei henkseleitä paukutellut, mutta tiedosti kyllä kommenteissaan, kuinka kova kapasiteetti hevosella on tämänhetkiseen voittosummaansa nähdä. Uransa aikana kahdesti hankosidevammasta kärsinyt ruuna on saanut nyt tasaisesta starttirytmistä kiinni, ja tuoreimmat voittostartit osoittavat palasten loksahtavan kohdalleen. Tehtävä vaikuttaa suosikin näkökulmasta erittäin sopivalta, ja Jukka-Pekka Niskanen suunnannee ajokkinsa kanssa määrätietoisesti eteenpäin. Yhdelläkään sisäpuolelta starttaavalla ei ole perusteita keulapaikkaa puolustaa, ja uskomme Chapitre Unin etenevän keulaan. Tämän jälkeen haastajat jäisivät kyllä taistelemaan kakkosrahojen kohtalosta. Tarvittaessa Chapitre Un pystyy toki voittamaan muillakin juoksunkuluilla. Arvio 65%.

Toto5-3: Ohi suosikista kolmella maistuvalla! 5 FLEX TO WHEELS jätetään kansalle. Ponsse Cupin voitto viime joulukuussa tuotti 12.000 euron tilin, eli yksittäisestä startista on kertynyt lähes puolet uran voittosummasta. Tuon jälkeen Risto Salmelan valmennettava on startannut kahdesti ja jäänyt viisi kertaa starttiviivalta pois. Nyt alla on puolen vuoden tauko, minkä aikana ruuna on jäänyt neljästi pois, tuorein kerta elokuun alussa, hevonen ei ollut yksinkertaisesti tuntunut riittävän hyvältä. Vastassa on muutama hyvä tasaisesti kilpaillut vastustaja, eikä kansan selkeäksi suosikiksi pelaama Flex To Wheels yksinkertaisesti maistu lainkaan. Totta kai se voi voittaa, ja ruuna on 40% arviolla myös meidän suosikkimme. Mutta vaikka Chapitre Un edun tarjoaakin, ei kaksikon Chapitre Un - Flex To Wheels kautta pelatuissa kombinaatioissa ole ainesta harrastetason pelaamista suurempaan.

Haastajista 4 EXPLODING ANNA saa rattailleen Santtu Raitalan, hurjan mielenkiintoinen kuskinvaihdos. Kunto on kohdallaan, Ylivieskassa nähtiin vahva laukan paikkaus, tuota edeltäneissä Seinäjoen ja Oulun starteissa oli haastavat lähtöpaikat. Näistä asemista kauden toiseen voittoon hyvät saumat. Arvio 24%. 11 ZOLA SOFT vaatii näistä asemista hieman tuuriakin juoksunkulun suhteen, mutta kyllä Pekka Korvenkin ajokki täytyy peleihin mukaan nostaa, jos ja kun suosikista ohi pelataan. Kaksi poisjääntiä helpottaa luonnollisesti tehtävää. Arvio 17%. Myös 6 ENTER MAYWEATHER huomioidaan. Se on malttanut nyt ravata, mikä lienee edellytys menestykselle myös tänään. Arvio 10%.

 

 

 

 

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.