CELERITAS SAVAGE (147) ***Skrälli!
Totomaatin arvio 8% | T5 5,39%!
KNOWS EVERYTHING (31) tukipilari!
Totomaatin arvio 32% | T5 26,13%!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgLAPPEENRANTA 9.8.2021
Kahteen rastiin kapeimmallekin kuitille nostettu CELERITAS SAVAGE (147) ***Skrälli jäätävä idea. Totomaatin arvio 8% - T5-peliosuus 5,39%. Kapeimman ideapilari KNOWS EVERYTHING (31) voitti keulasta. Totomaatin arvio 32% - T5-peliosuus 26,13%.

LAPPEENRANTA 9.8.2021
CELERITAS SAVAGE (147) ***Skrälli - Classic Red kk 23,18 (20%)
T.REX - MAZE RUNNER SP *** kk 2,49 (100%)
KNOWS EVERYTHING (31) voitti lähtönsä

Kapeimman kuitin alipelattu näkemysvarma
KNOWS EVERYTHING (31) | arvio 32% | T5 26,13%!

Kahteen rastiin kapeimmallekin
CELERITAS SAVAGE (147) ***Skrälli | arvio 8% | T5 5,39%

Toto5-1: Avauskohde kapeimmissa kahdella. Suosikin kaveriksi lähes pelaamaton potintekijä. 6 ZAWAR palaa pikku paussilta. Ruuna Lähtee asiallisesti liikkeelle ja voi päästä tärkeälle johtopaikalle alkumatkasta. Jonkinlainen laukan vaara on alussa olemassa. Ykkösrankkimme arviolla 40%. 10 CELERITAS SAVAGE palasi pitkältä tauolta Vermossa, eikä vakuuttanut siellä. Taustavoimista Tea Peuhkuri kertoi, että balanssin kanssa oli Vermossa ongelmia. Kuopiossa asiat olivat jälleen hyvin ja tamma suoritti positiivisesti. Kaiken pitäisi Peuhkurin mukaan olla mukavalla mallilla, eikä totosijakaan yllättäisi. Toton puolella pelikohteeksi. Arviomme voitolle 8%.

Tea Peuhkuri

L4/10 CELERITAS SAVAGE: "Vermossa meillä oli balanssiongelmia. Vedettiin etukavio turhan lyhyeksi. Lähtölaukka tuli ja Moilanen ajoi sitten vain hiittinä läpi. Kuopiossa hevonen oli jo varsin hyvä. Jani ajoi sitä ekaa kertaa ja oli oikein tyytyväinen tammaan. Lahjakas tämä on ollut aina, mutta terveysmurheiden myötä ura on mennyt pilalle. Hevonen tulee kyllä aina rehdisti perille asti. Ei se Kuopion jälkeen puhaltanut lainkaan. Kaiken pitäisi olla hyvin ja rakennetaan tammaa eteenpäin. En minä yllättyisi Lappeessa totosijastakaan."

Toto5-2: Kiihdytys hurjan tärkeässä roolissa. 1 ZUMUMAN jatkaa hyvässä iskussa. Ruuna on ottanut lähes kaikki voitot keulasta, mistä on parhaimmillaan. Lappeen ykkösrata ei ole helpoimpia paikkoja lähteä ja riski johtopaikan menettämistä on olemassa. Arviomme 32%. Tasabuukiksi Zumumanin kanssa meillä nouseva 2 KNOWS EVERYTHING on nopea avaaja. Viimeksi avaus meni liian kovaksi ja taipuminen oli ymmärrettävää. Nyt ori on varmasti parempikin saatuaan kovan kisan lähelle. Jos se onnistuu riistämään johtopaikan itselleen, ei voitto yllättäisi lainkaan. Kapeimpaan systeemiin yritysvarmaksi ja pelikohteeksi toton puolella arviolla 32%. 

Toto5-5: Suosikki erottuu. Hienokuntoinen haastaja mukaan joka kuitille. Pelisuosikki 4 T.REX oli mainio Seinäjoella voitettuaan toiselta ilman vetoapua. Vire on mallillaan ja ruuna pystyy menestymään monenlaisella juoksulla tässäkin. Mediakommenteissaan Tapio Mäki-Tulokas on oikein positiivisin fiiliksin suojattinsa nykyvireen suhteen. Arvio 65%. 7 MAZE RUNNER tekee jatkuvasti hienoja suorituksia. Viimeksi se kiri parijonosta hyvin toiseksi T.Rexin jälkeen. Yllättäisikö valjakko kaikki täräyttämällä keulaan? Siitä se olisi paha lyötävä. Joka tapauksessa kiinnostava tapaus tähän paikkaan. Seinäjoen hieno esitys oli aivan samaa tasoa kuin T.Rexin. Viimeiset 600 metriä ruuna polki siellä 3. rataa ilman vetoapua kiertäen 09,3-vauhtia. Arviomme 22%. Ostetaan toton puolella suoraa paria. 

 

 

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.