***Toto5-lunastus 4.186,70€!
TUUTINKI (87) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 20% | T5 11,25%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 20.7.2021
Jäätävä rankasti alipelattu kanuunavarma TUUTINKI (87) *** voitti keulasta tarjoten vahvan edun valtavirtaan. Totomaatin arvio 20% - T5-peliosuus 11,25%. PITSKA (19) toinen läpivarma. ***Toto5 Porukkasysteemi 70,40 e => lunastus 4.186,70 euroa.

TEIVO 20.7.2021
HELMERINA (29) **** - Kultaposti kk 10,47 (20%)
TUUTINKI (87) *** - Kesä-Kohu kk 75,05 (5%)
PITSKA (19) voittajalyönti
***Toto5 Porukkasysteemi 70,40 e => lunastus 4.186,70 euroa!
***Toto5 panostukset 148,40 e => lunastukset 4.186,70 euroa!

TUUTINKI (87) *** | Totomaatin arvio 20% | T5 11,25%
PITSKA (19) | Totomaatin arvio 55% | T5 52,91%

Toto5-3: Tuutinki kohoaa näkemyssuosikkina ideavarmaksi! Kolmannessa kohteessa otamme sitten vahvasti kantaa pelijakaumaan. Nostamme A-ryhmään neljä hevosta, ja näistä niukaksi ykköseksi arviolla 20% rankkaamamme numero 5 TUUTINKI on jäämässä niin vähälle huomiolle, että nostamme sen näkemyssuosikkina systeemeihin ideavarmaksi. Tuutinki on startannut tänä vuonna vasta kahdesti. Kauden avauskilpailussaan toukokuussa Teivossa Tuutinki siirtyi 5. sisältä 5. ulos runsas kierros ennen maalia ja ylsi täysin hyväksyttävästi neljänneksi vain Sipiseelle, Bebelle sekä Viimavirralle häviten. Juhannuksena Härmässä Tuutinki taittoi taivalta kakkosena lähimpänä keulassa hurjaa kyytiä vetänyttä Valerianaa. Lopulta tempo oli Tuutinkille liian raastavaa ja tamma laukkasi kolmannelta sijalta ravin hajottua 300 jäljellä. Pikamatkan Tuutinki kulki kuitenkin tähän tehtävään todennäköisesti riittävää vauhtia, ja valmentaja Tuulevi Kankaan mukaan hevosen pitäisi olla ihan entisellään.

Kangas itse ei jaksanut uskoa voittoon asti, mutta on kuitenkin syytä huomioida, että vastus on selkeästi viime kilpailuja helpompi. Kyllä ohjastaja Hannu Hietanen oli valmentajaa toiveikkaampi. Tuutinki ei lähde auton takaa suhteessa yhtä lujaa kuin voltista, mutta ei jää kuitenkaan telineisiinkään, ja lähtökohtaisesti tamma on kyllä Hietasenkin mielestä ennemmin nopea kuin jaksava. Mikäli Tuutinki saa onnistuneen juoksun kärjen tuntumassa, niin mielestämme tämä lähtö on kaiken ollessa kohdallaan täysin voitettavissa. Muut A-hevosemme ovat seuraavin arvioin; 3 LUMI-PINJA 19%, 2 VEXI 17% ja 12 KULTAKILLINKI 15%.

Tuulevi Kangas

L6/5 TUUTINKI: ”Yllättävänkin hyvin hevonen on mennyt. Viimeksi avaus oli vähän kova. Aika lujaa tämä lähti. En oikein autolähdöstä tiedä. Ei noita ole hirveästi ajettu. Ykköstavoite on, ettei kirjaimia tulisi tulokseen. Tuskin se ihan voittoon asti riittää. Lujaa siinä mennään. Hevosen pitäisi olla muuten ihan ok.”

Hannu Hietanen

L6/5 TUUTINKI: ”Härmässä oli aika kovavauhtinen lähtö. Hiukan liikaakin ainakin sillä kertaa vielä. Vähän luovutuslaukka tuli. Tämä ei ole auton takaa suhteessa aivan niin nopea avaaja kuin voltista. Hevosena kuitenkin ennemmin nopea kuin jaksava. Ei menestys yllättäisikään.”

Pasi Autio

L6/12 KULTAKILLINKI: ”Viime startista on vain vähän reilu viikko. Pientä liikuntaa hevonen on saanut tässä välissä. Lähtöpaikka on hankala, mutta on minulla toiveita silti. Porukka ei ole älyttömän kovan näköinen. Pitäisi tamman tulla 3-4:n porukkaan, eikä voittokaan yllättäisi.”

Toto5-5: Pitska on kuukauden starttivälistä huolimatta kierroksen ehdottomasti paras suosikki ja toimii toisena läpivarmana! Pelaamme systeemit kahdella läpivarmalla, ja niistä toinen on päätöskohteen numero 11 PITSKA. Se on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja ja myös kierroksen suosikeista suhteellisestikin paras merkki – kierroksen muut pelisuosikit kun eivät ole peliprosenttien valossa ollenkaan maistuvia. Pitskalla on allaan runsaan kuukauden starttiväli, ja niin valmentaja Tuomo Pesosen kuin ohjastaja Hannu Hietasen mielestä tämä voi kyllä näkyä jonkin verran otteissa. 

Taustavoimien kommenttien jälkeen mekin tarkastelimme vielä tilannetta uudelleen, mutta kyllä tämänkertainen lähtö on Pitskalle niin sopiva, että siitä huolimatta voiton pitää olla tappiota todennäköisempi vaihtoehto. Alkujaan arviomme oli lähes luokkaa kaksi kertaa kolmesta ja tallikommenttien jälkeenkin se on vielä maltillisestikin arvioituna 55%. Tästä lähdöstä ei yksinkertaisesti hakemallakaan löydy Pitskalle kiinnostavaa haastajaa. Numero 12 HUMU-LIISA ei ole mikään varsinainen voittajatyyppi, ja nyt vielä kuski heikkenee hevosen valmentajaan. Numero 3 KALEVATAR taas on toivottoman epävarma, ja onnistumiset ovat aina kortilla. Kyllä tämä lähtö kaikkiaan on niin sopiva, että Pitska on voitossa kiinni, vaikka olisi sellaiset 20 – 30 metriä alla olevia kilpailuja huonompi. On huomattava, että Pitskan ravi ei ollut enää viime startissa parasta mahdollista, joten tämän asian suhteen starttivälin pitäisi olla eduksikin.

Tuomo Pesonen

L8/11 PITSKA: ”Melko lämmintä on pidellyt. Hevosta on lähinnä uiteltu tässä välissä. Yksi hiitti on ajettu ja viime lauantaina vetoja. Ihan normaalilta se tuntuu. Voi tamma silti olla tukkoinenkin. Vaikea sanoa. Kelin ei pitäisi hirveästi vaikuttaa tämän kohdalla.”

Hannu Hietanen

L8/11 PITSKA: ”Jotain pikku vaivaa hevosella on ollut. Se näkyi todennäköisesti jo viime startissa. Ravi ei ollut aivan yhtä hyvää kuin edellisissä. Ajattelisin, että tauko saattaa näkyä otteissa.”

Toto5-2: Vaikeasti arvioitavia varsalahjakkuuksia! Peruspelin varmistukset aloittavat numerot 3 STONEISLE TAMASIN ja 8 ZOLORINO, joille kummallekin arviomme on 5%... Zolorino taas on pilannut vielä juoksujaan laukkoihin, mutta kuntokäyrä osoittaa ehdottomasti ylöspäin. 

Toto5-4: Kierroksen suurin suosikki varmistetaan ylipelattuna tuhdisti! ...Peruspeliin lisäämme kaksi todella kovan luokan jymypommikandidaattia. Numeron 3 ERNA’S KING juoksut eivät tunnu onnistuvan oikein lainkaan. Saa sitten nähdä, että onnistuuko nytkään, kun molemmat sisäpuolen hevoset lähtevät reippaasti liikkeelle. Joka tapauksessa Erna’s King on jo pidemmän aikaa esittänyt sijoituksiaan parempaa virettä, ja nyt kun vielä ohjastaja vahvistuu selvästi, ei ruuna millään voi olla kokonaan vailla mahdollisuuksia. Meidän arviomme on 4%.

 

 

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.