****Toto5 42€ => 532,70€!
****T5-lunastukset 1.331,70€!
NEXT HOPE (24) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 40% | T5 30,23%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 13.7.2021
Vahva tilipäivä Teivossa. Alipelattu kanuunavarma NEXT HOPE (24) **** keulasta täysin ylivoimainen. Totomaatin arvio 40% - T5 30,23%. Törkeän ylipelattu Sahara Kellyanne jätettiin kansalle. Arvio 25% - T5 56,30%. ****Toto5 Pieni systeemi 42 e => lunastus 532,70 euroa. ****Toto5-lunastukset 1.331,70 euroa.

TEIVO 13.7.2021
NEXT HOPE (24) **** - Heelys Andorra kk 9,34 (40%)
HIIPELI (51) *** - Vastatuuli kk 12,00 (40%)
LUOSALAN TAISTO (16) *** voitti lähtönsä
****Toto5 Pieni systeemi 42 e => lunastus 532,70 euroa!
****Toto5 Peruspeli 75,60 e => lunastus 532,70 euroa!
****Toto5 Porukkasysteemi 120 e => lunastus 266,30 euroa!
****Toto5 panostukset 237,60 e => lunastukset 1.331,70 euroa!

Alipelattu kanuunavarma
NEXT HOPE (24) **** | Totomaatin arvio 40% | T5 30,23%

Ohipeli ylikuumasta
SAHARA KELLYANNE | Totomaatin arvio 25% | T5 56,30%

Toto5-2: Next Hope on hyvä suosikkipilari! Toisessa kohteessa numero 5 NEXT HOPE on 40% arviolla hyvä suosikkipilari. Next Hopen suoritukset eivät ole olleet alkuunkaan sellaisia kuin olemme odottaneet, mutta tämänkertainen tehtävä on tammalle niin passeli, että voittokantaan palaamiseen on nyt tuhannen taalan paikka. Next Hopella pitäisi ehdottomasti olla resursseja parempaankin, mutta kyllä jo viime kilpailujen suoritustason pitäisi olla tähän lähtöön riittävä. Pidämme lisäksi hyvinkin todennäköisenä, että Next Hope etenee lähdön onnistuessa johtopaikalle. Sinänsä selkäjuoksu taitaa sopia Next Hopelle keulajuoksua paremmin, mutta nyt kun kilpaillaan pikamatkalla ja vastuskin on siis tosiaan selvästi viime kertoja helpompi, pidämme keulataktiikkaa tähän lähtöön oikein hyvänä vaihtoehtona.

Myös numero 4 SHINING ARMOR kohtaa nyt selvästi viime kertoja helpomman vastuksen, ja muutenkin ruunan vire on huomattavasti tulosriviä parempi. Pikamatka ei sinänsä ole Shining Armorin bravuuri, mutta sopiva vastus korreloi tämän. Meidän papereissamme Shining Armor on ilman muuta varmamme ykköshaastaja, ja arviolla 20% myös Shining Armor vaikuttaisi jäävän alipelatuksi. 1 HEELYS ANDORRA voi saada unelmajuoksun Next Hopen takana 2. sisällä ja on tällä ajatuksella kolmosrankkimme. Arvio 10%. 11 WILDS DIAMOND on ehdottomasti mielimatkallaan ja muutenkin tamma on esittänyt ihan elämänsä kuntoa. Takarivin lähtöpaikka laskee kuitenkin tuntuvasti osakkeita. Wilds Diamond on nelosrankkimme 7,5% arviolla.

Toto5-4: Ohipeli kierroksen pankista! Neljännessä kohteessa teemme sitten täysin valtavirrasta poikkeavan ratkaisun. Numero 6 SAHARA KELLYANNE on kohonnut jopa selvästi kierroksen pelatuimmaksi hevoseksi, mutta meidän mielestämme ei ole mitenkään itsestään selvää, että onko tamma edes tämän oman lähtönsä todennäköisin voittaja. Kyllä Sahara Kellyanne lopulta meidänkin rankingissamme ykköseksi kohoaa, mutta vain laimealla 25% arviolla, joten suurena suosikkina kokonaan ohipelaaminen kierroksen pankista oli meille heti itsestään selvää.

Sahara Kellyanne on vasta 4-vuotias tamma ja se on tässä enintään 27 000 euroa tienanneiden ryhmäajossa sekä lähdön selvästi nuorin että 17 startillaan myös lähdön selvästi kokemattomin. Tämän kauden neljä kilpailua eivät ole tuoneet vielä yhtään totosijaa, ja esimerkiksi kauden avanneessa enintään 33 000 euroa tienanneiden tammojen ryhmäajossa Sahara Kellyanne jäi 4. ulkoa hännille. Toki suoritustaso on sen jälkeen starttien myötä kohentunut, mutta eivät otteet vieläkään loistokkaita ole olleet. Viimekertaisessa Lahden 4-vuotiaiden tammojen lähdössä juoksu meni huonosta lähtöpaikasta huolimatta hyvin, ja Sahara Kellyanne pääsi etenemään vetävää sisärataa pitkin sujuvasti viidenneksi. 

Kuutosradalta juoksun luontumisestakaan ei ole mitään takeita, ja ainakin saamiemme tallikommenttien perusteella voisi olettaa, ettei keulapaikka ole tässä ainakaan mitenkään ilmaiseksi tarjolla. Eikä tämä lähtö mielestämme välttämättä siltikään olisi vielä voiton suhteen taputeltu, vaikka Sahara Kellyanne keulaan etenisikin. Tiedostamme kyllä Sahara Kellyannen hyvän luokan ja ymmärrämme ehdottomasti tamman suosikkiaseman, mutta sen sijaan megasuosikin asema ei mielestämme ole perusteltua. Sahara Kellyannen hurjien peliprosenttien ansiosta lähestulkoon jokaista haastajaa pääsee pelaamaan edullisilla pelipinnoilla.

Pieneen systeemiin nostamme neljä hevosta. 1 NEO SÅNNA on suorittanut viime aikoina jatkuvasti mallikkaasti, ja ykkösradan lähtöpaikalta on täydet saumat onnistuneeseen juoksuun, vaikkei ruuna todennäköisesti keulassa juoksekaan. Arvio 20%. Numerot 5 JULIENNE CANE ja 2 WANG DANG DOODLE ovat molemmat nopeita avaajia, ja näistä jompikumpi juossee keulassa. Julienne Cane taipui Kaustisen pitkällä matkalla johtopaikalta jo kierros jäljellä, mutta Tapani Salojensaari epäili, että ehkäpä tamma luuli jo kahden kierroksen jälkeen olleensa maalissa. Lähtökohtaisesti tamman pitäisi olla hyvällä mallilla, ja kyllä Salojensaari kaavaili edelleen tiukasti keulataktiikkaa. Wang Dang Doodle tuntuisi nousuvireiseltä, ja näin toivoi myös valmentaja Jorma Kinnunen. Viimekertainen Loviisan neljäs sija tuli todella epäedullisesta sarjasta, missä kärkikolmikko muodostui vain 20 metriä takaa lähteneistä paljon isorahaisimmista hevosista. Niinpä viime sijoitusta ei kannata aliarvioida. Arvioin Julienne Cane 15% ja Wang Dang Doodle 13% molemmat ovat loistorasteja.

Myös numeron 11 SIGN OF SECRET otamme jo Pieneen systeemiin. Takarivin paikka on toki selkeästi vastaan, mutta joka tapauksessa viime startin perusteella vaikuttaisi, että ravi on nyt hyvällä mallilla. Reipasvauhtinen alku ei ole poissuljettu, ja sellainen nostaisi tuntuvasti osakkeita. Arviomme Sign of Secretin voitolle on 8,5%. Peruspeliin lisätään viimeksi Loviisassa tätä helpommassa lähdössä voittotaistoon kirinyt 3 THREE DEE NODO arviolla 6% sekä normaalisti kovemmissa lähdöissä juokseva ja toista kertaa peräkkäin Antti Teivaisen kyytiinsä saava 8 TORNAPULL arviolla 4%. Numerot 4 TONNERRE D’INVERNE ja 12 IAN BOKO mahtuvat sitten 3% arviolla vielä mukaan Porukkasysteemiin. Numeroiden 7 BLUE FLASH ja 10 WILD CARD S voittoon uskomme sen verran vähän, että ne eivät yllä kupongille asti.

Stefan Westerlund

L7/1 NEO SÅNNA: ”Hevosella pitäisi olla kaikki hyvin. Ei mitään valittamista. Se on vähän kuuma tapaus ja ykkösrata on hiukan arvoitus. Vaikea sanoa tarkemmin tuosta. Jos kaikki sujuu hyvin ja oltaisiin kolmen joukossa, olisin jo tosi tyytyväinen.”

Jorma Kinnunen

L7/2 WANG DANG DOODLE: ”Ihan tyytyväinen olen hevosen tilanteeseen. Toivottavasti vielä mennään koko ajan eteenpäin. Lähtöpaikka on hyvä ja ilman kenkiä ajetaan. Toivottavasti tuo pelittää. Rahasija olisi jo ok siinä mielessä, että pisteet alkaa olla suht vähissä. Joskus tämä on laukannutkin alkuun. Kylliäinen ratkaisee lopullisen taktiikan. Jos kaikki menee ok, eiköhän siinä pyritä lähtemään räväkästi.”

Tapani Salojensaari

L7/5 JULIENNE CANE: ”En oikein osaa sanoa, kuinka tammaan pitäisi suhtautua lauantain jälkeen. Se vähän lopetti juoksemisen kahden kierroksen jälkeen. Luuli vissiin, että ollaan jo maalissa. Kolme kilometriä oli uusi asia. Ihan hyvän tuntuinen hevonen vielä oli. Keulasta tämä on yleensä mennyt parhaiten ja sinne olisi tavoite päästä. Täytyy ladata alkuun.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.