***Toto5 32€ => 254,10€!
HALLAN POIKA (50) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 35% | T5 22,04%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgSEINÄJOKI 8.7.2021
Seinäjoella 3/3 lunastusta totosta. HALLAN POIKA (50) *** rankasti alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 35% - T5-peliosuus 22,04%. Myös BRIGHT KRONOS (57) *** voittoon ja TAKSVENLA **Skrälli kakkoseksi. ***Toto5 Pieni systeemi 32 e => lunastus 254,10 euroa.

SEINÄJOKI 8.7.2021
BRIGHT KRONOS (57) *** - Cazorla Byd kk 9,09 (55%)
HALLAN POIKA (50) *** - Sofianna Pee kk 15,35 (30%)
TAKSVENLA **Skrälli - Liinan Liekki kk 11,94 (35%)
***Toto5 Pieni systeemi 32 e => lunastus 254,10 euroa!
***Toto5 Peruspeli 52,80 e => lunastus 101,60 euroa!
***Toto5 panostukset 243,20 e => lunastukset 406,40 euroa!

HALLAN POIKA (50) *** | Totomaatin arvio 35% | T5 22,04%

Toto5-2: Usein ennenkin maistunut Hallan Poika kohoaa ykkösrankkina tukipilariksi! Toisessa kohteessa nostamme A-ryhmään kaksi hevosta. Ne ovat myös pelikansan suosikit. Me rankkaamme kaksikon kuitenkin eri järjestykseen kuin ne on pelattu, sillä meidän papereissamme numero 5 HALLAN POIKA on ykkösrankkaus 35% arviolla ja sitten numero 4 VAUHTI TEPPO kakkosrankkaus 30% arviolla. Näillä arvioin päädymme valitsemaan Hallan Pojan ykkösrankkina systeemien tukipilariksi. Näemme molemmissa suosikeissa vielä paljon kehityspotentiaalia sarjoihinsa, ja Hallan Poika on maistunut meille pelimielessä usein aiemminkin. Hallan Poika on tuottanut pelillisiä pettymyksiäkin, mutta kaiken aikaa suorituksissa on kuitenkin ollut paljon hyvää. 

Hallan Pojan ongelmana on edelleenkin, ettei se tahdo tehdä täyttä totta, vaan jättää paukkuja selvästi varastoon. Totta tehdessään Hallan Poika ei kauaa näissä sarjoissa viihtyisi. Joka tapauksessa hevosen iskukyky on varmuudella hyvä, ja tällä kokonaisvaltaisesti useita arvoituksellisia hevosia sisältävällä kierroksella se lopulta ratkaisi varmavalintamme. Hallan Poika peruutteli viimeksi Teivossa 3. sisältä 3. ulos 500 jäljellä ja iski kolmatta rataa 100 metriä myöhemmin. Ori kiri hyvin voittotaistoon, mutta jäi kolmen hevosen matsissa Wantteran sekä Sofianna Peen välissä niukasti kakkoseksi. Hannu Torvinen jatkaa viime startin tavoin Hallan Pojan ohjissa, minkä näemme isona plussana. Valmentaja Kari Lehtonen raportoi meille vielä tänään, että odotukset on kärkikahinoihin, sillä suunta vaikuttaisi tällä hetkellä oikealta.

Tietysti siis myös Vauhti Teppo on hyvä ja nouseva hevonen. Sillä on kuitenkin allaan kuukauden starttiväli. Tämä on vasta toinen kilpailu Harri Kotilaisen valmennuksesta, joten sikäli Kotilaisen oli vaikea arvioida tauon vaikutusta. Joka tapauksessa huoltotauolta palaavalla ruunalla on ajettu hirmu helteillä aika maltillisesti. Saa siis nähdä, onko Vauhti Teppo heti parhaimmillaan, vaikka kyllä Kotilainenkin odottaa siltä heti täysipainoista suoritusta. Hallan Pojalla on aina jonkinlainen laukkariski, mutta kyllä Vauhti Tepollakin on laukkariski ainakin kiihdytysvaiheessa, kun vielä suoraan sisäpuolellakin on rivakka kiihdyttäjä. Suosikkikaksikosta Vauhti Teppo on nopeampi, mutta Hallan Poika vauhtikestävämpi. Viimeksi Lahdessa 2. sisälle umpipussiin jäänyt 7 SOFIANNA PEE on 15% arviolla edullinen kolmosrankkaus, numero 1 RANTANIEMELAN SAVU taas 9% arviolla ylipelattu nelosrankkaus.

Kari Lehtonen

L5/5 HALLAN POIKA: ”Teivon suoritus oli ihan hyvä. Jo vähän parempaan suuntaan. Odotukset on kärkikahinoihin, jos hevonen on normaali ja menee ravia. Onhan siinä ihan hyviä vastassa, mutta ei voittokaan ole mahdottomuus.”

Harri Kotilainen

L5/4 VAUHTI TEPPO: ”Aika uusi tuttavuus tämä on siinä mielessä, että se on meiltä käsin juossut vasta yhden startin. Vähän vaikea arvioida pikku tauon vaikutusta. Hirmu helteillä on ajettu suht maltillisesti. Ruunaa hiukan huollettiin viime kisan jälkeen. On tämä perushyvä hevonen sarjoihinsa. Aina siltä jotain odotetaan. Uskon asialliseen suoritukseen. Se on nopea ja aika ravivarma. Alussa on pieni laukan vaara olemassa. Monipuolinen tapaus. Juoksupaikalla ei ole hirveästi väliä.”

Toto5-1: Kapeat kuitit kahdella rastilla, joista Bright Kronos on pelimielessä ehdottomasti kiinnostavampi! Avauskohteessa pelaamme kapeimmat kuitit kahdella rastilla. Niukaksi ykköseksi rankkaamme Suomessa debytoivan numeron 10 CAZORLA BYD, jonka kohdalla esillä olleet tallikommentit ovat olleet positiivisia. Positiivisiin kommentteihin on helppo uskoa, sillä Antti Ala-Rantalan tallin hevoset ovat muutenkin kilpailleet hyvässä lyönnissä. Mikäli Cazorla Byd pelittää odotetusti, pitäisi sen menestyä tässä tehtävässä takarivistä huolimatta. Päädymme Cazorla Bydin kohdalla 33% arvioon. Kapeiden kuittien kahdesta merkistä pelimielessä ehdottomasti kiinnostavampi on kuitenkin kakkoseksi 30% arviolla rankkaamamme numero 2 BRIGHT KRONOS.

Bright Kronos ei saanut toukokuisessa Porin debyytissään oikeastaan mitään aikaan, eikä ravikaan ollut välillä silmiä hivelevää. Joni-Petteri Irri raportoi, että kaarrejuoksu ei Porissa sujunut. Viimeksi Teivossa otteissa oli kuitenkin aivan erilaista ryhtiä, ja kaarteetkin sujuivat paremmin. Bright Kronos juoksi Teivossa lopulta 4. sisällä, mutta se esitti kuitenkin alussa rivakkaa lähtönopeutta. Sen perusteella pidämme todennäköisenä, että Bright Kronos avaa tässä kakkosradalta keulaan, ja ainakin Irrin mukaan keulasta on tarkoitus kokeilla, mikäli tamma sinne pääsee. Keulasta Bright Kronos olisi mielestämme tässä tehtävässä hyvinkin kiinnostava. Viimeksi Teivossa laukka loppusuoran alussa vei maksimissaan viimeisen rahasijan, mutta pitää kuitenkin huomioida, että lähdön taso oli hurjasti tämänkertaista kovempi, ja ravilla tamma olisi alittanut 1.16-tuloksen. Sisärataa pitkin kaarteiden juokseminen on Bright Kronokselle helpompaa, ja kyllä Irrikin oli menestyksen suhteen ihan toiveikas.

Joni-Petteri Irri

L4/2 BRIGHT KRONOS: ”Teivon esitys oli ihan positiivinen. Porin kurveissa oli ongelmia, mutta viimeksi ne sujuivat vähän paremmin. Kisa oli tosi kovavauhtinen. Ei tämä väsymystään laukannut. Sisäradalle olisi hyvä päästä. Tamma on tiineenä ja sillä ajetaan kilpaa enää 2-3 kuukautta. Jos se pääsee keulaan asti, siitä olisi ajatus koittaa. Kyllä hevosen pitäisi jonkun verran pärjätä.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.