*****T6 64,80€ => 490,20€!
STALLONE (25) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 45% | T64 28,51%!


jalkipelit_ravi_T64_New_epk.jpgLAHTI 10.6.2021
Lahden aivan jäätävä rankasti alipelattu kanuunavarma STALLONE (25) ***** spurttasi lopussa varmasti Lissun Eerikistä ohi. Totomaatin arvio 45% - T64-peliosuus 28,51%. *****Toto6 Peruspeli 64,8 e => lunastus 490,20 euroa.

LAHTI 10.6.2021
STALLONE (25) ***** voittajalyönti 
*****Toto6 Peruspeli 64,8 e => lunastus 490,20 euroa!
*****Toto6 Porukkasysteemi 84 e => lunastus 163,40 euroa!
*****Toto6 panostukset 192 e => lunastukset 653,60 euroa!

Jäätävä alipelattu kanuunavarma
STALLONE (25) ***** | arvio 45% | T64 28,51%

LÄPIVARMAT

T75-2 / 2 STALLONE

Oikein mielenkiintoinen tilanne ja paikka ottaa erittäin rajusti kantaa. Toki pelisuosikki 9 LISSUN EERIKKI ollut jatkuvasti todella hyvä. Ori on varmistunut kovasti ja ravi luistaa aiempaa paremmin. Paikka johtavan rinnallakin sopii sitkeälle suorittajalle varsin hyvin. Kuitenkin muutama pointti puoltaa tiukkaa näkemyksen ottoa tähän kohtaan. Nyt ajetaan 6.000 euron ykkösestä. Kahden viikon päässä häämöttää Härmän ison rahan kilpailu, jossa ykköspalkinto on peräti 50.000 euroa. Finaaliin pääsee tässä karsinnoista liki kaikki hevoset. Sijoituksen merkitys tässä tasoitussysteemissä ei ole valtavan merkittävä. Vaikka välissä onkin sitten Suur-Hollolan finaali, seuraava suurin tähtäin on Härmän kisan jälkeen varmasti jo Kunkkareissa. Keskustelimme Ari Moilasen kanssa tilanteesta. Aika paljon samoilla linjoilla oli hänkin. Tämä lähtö ei ole kesäkauden tärkein kilpailu. Stallone voi olla pian 40 metriä edellä ja tehtävä olisi tosi hankala siinä tapauksessa. Ehkä hiukan pohjustava startti kohti Härmää tämä saattaa olla. Aivan hampaat irvessä ja yliaktiivisesti ei voitosta välttämättä nyt ajeta, toki tilanteen mukaan.

Tavoitimme kisan aattona Pekka Luukkosen. Lissun Eerikki on saanut olla hiukan helpommalla tässä välissä ja hevonen on hieman lihonutkin. Valmentajan mukaan ori ei välttämättä ole aivan yhtä hyvä nyt. Toisaalta se on toki tehnyt vahvaa työtä radalla koko ajan. Ja missään tapauksessa tämä ei ole luvassa olevan rankan kilpailukesän läheskään tärkein koitos. Ne ovat vasta edessä. Stallone maistuu. 

Pekka Luukkonen

L5/9 LISSUN EERIKKI: "Ori on saanut olla normaalia helpommalla tässä välissä ja se on vähän lihonutkin. Mahdollisesti hevonen voi olla aavistuksen huonompi nyt. Toisaalta on se suorittanut niin varmaan tapaan ja hienosti radalla, että mielenkiintoista on nähdä. Tämä ei ole missään tapauksessa kesän tärkein startti. Tiukka pätkä on luvassa juhannuksesta Kunkkareihin. Voi olla, että ihan kaikkia lähtöjä ei edes ajeta. Tehdään sitten tilanteen mukaan ratkaisut sen asian suhteen."

Ari Moilanen

L5/9 LISSUN EERIKKI: "Kovasti etua meihin nähden saa Stallone. Tämä lähtee hitaasti ja äkkiä eroa on 40 metriä. Voi olla kova tehtävä. Ori on tehnyt koko ajan hyviä esityksiä. Päätähtäin on Härmän kisassa juhannuksena, missä on kova 50.000 ykköspalkinto. Tämä saattaa olla hiukan valmistavakin startti tuohon."

Kaiken tämä spekulaation ja faktatiedon myötä meidän selkeä varmavalintamme on ykköshaastaja 2 STALLONE. Kuusivuotias on koko ajan mennyt yhä eteenpäin ja viimekertainen itsensä Parvelan Retun lyöminen toteutui erittäin hyvän esityksen päätteeksi. Viimeiset 700 metriä Stallone polki toista rataa 18,6-kyytiä ja puski tiukassa väännössä ykköseksi ohi Retun, joka tavoitteli huimaa 30. peräkkäistä voittoa. Myös edellinen Vermon suoritus oli väkivahva. Kommentissaan 7 Oikein -lehdessä Iikka Nurmonen ei vielä lukitse taktiikkaa ja väläyttää selkäreissunkin mahdollisuutta. Aika tuon sitten näyttää. Joka tapauksessa meillä on erittäin vahva luotto Stalloneen tähän paikkaan. Tavoitimme Ossi Nurmosen vielä kisapäivän aamuna ja valmentaja on oikein tyytyväinen suojattinsa viretilaan. Hieno ideavarma tarjolla arviolla 45%. Tasabuukki Lissun Eerikin kanssa.

Ossi Nurmonen

L5/2 STALLONE: "Ei mitään negatiivista. Alla on vahvat startit, eikä ruunan pitäisi tänään olla ainakaan huonompi."

T64-4 / 2 RUN FOR ROYALTY 

Toinen läpivarmamme on kierroksen suurin suosikki RUN FOR ROYALTY. Hevonen on ollut mainio Pekka Korven valmennukseen siirryttyään. Ori voitti viimeksi keulasta kovan MAS Champin vakuuttavaan tyyliin. Nopealla avaajalla on tässä erinomainen sauma johtaa kisaa alusta loppuun. Korven mediakommenteista huokuu vahva luotto suojattiin. LEWIS ALE pystyisi kuskin niin halutessa laittamaan ainakin kovasti kampoihin kamppailussa keulapaikasta. Tuomas Korvenojan kommentteja tulkiten sellaiseen revitykseen ei ole tarkoitus tässä kohtaa lähteä. Kelpo läpivarma näilläkin pinnoilla. Arviomme 80%.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.