****Toto5 30€ => 507,60€!
AATSI (37) **** kanuunavarma!
Totomaatin arvio 25% | T5 18,40%!
JOSEPH BOKO (14) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 70% | T5 62,30%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTURKU 7.6.2021
Huikea startti raviviikolle, Turussa osui käytännössä kaikki. AATSI (37) **** aivan jäätävä kanuunavarma. Totomaatin arvio 25% - T5-peliosuus 18,40%. Myös JOSEPH BOKO (14) **** aliarvostettu. Totomaatin arvio 70% - T5 62,30%. ****Toto5 Pieni systeemi 30 e => lunastus 507,60 euroa.

TURKU 7.6.2021
AATSI (37) **** - Heporix kk 3,00 (50%)
ESTELLE BRODDA **Skrälli - Callela Einstein kk 10,35 (60%)
JOSEPH BOKO (14) **** Voittajalyönti!
****Toto5 Pieni systeemi 30 e => lunastus 507,60 euroa!
****Toto5 Peruspeli 50,40 e => lunastus 101,50 euroa!
****Toto5 panostukset 152,40 e => lunastukset 634,40 euroa!

JOSEPH BOKO (14) **** | Totomaatin arvio 70% | T5 62,30%
AATSI (37) **** | Totomaatin arvio 25% | T5 18,40%

Toto5-1: Vahva luotto Joseph Bokoon! Avauskohteessa meillä on vahva luotto numeroon 2 JOSEPH BOKO, joka arviolla 70% on mielestämme ylivoimaisesti kierroksen todennäköisin voittaja. Peliosuus on jäämässä sen verran sopiviin kantimiin, ettei varmistaminen käynyt edes mielessä. Vaikka voittoja ei taulussa näy, ei asiasta tarvitse olla huolissaan. Joseph Boko on nimittäin kilpaillut hurjasti tämänkertaista kovemmissa lähdöissä. Viimekertainen Vermon suoritus osoitti vireen olevan kohdallaan, sillä sen verran terävästi 3. sisällä matkannut ruuna loppumetrit spurttasi. Keulasta voittaneelle Skyfall Shinelle Joseph Boko ei vain riittänyt, mutta mikäli matka olisi vielä edes hieman jatkunut tai tilaa olisi tullut edes vähän aiemmin, olisi Joseph Boko kyllä ohittanut johtavan takaa kakkossijan napanneen Piece Of Gloryn. 

Tällä kertaa tehtävä on sellainen, että eiköhän Joseph Boko nauti kanssakilpailijoiden keskuudessa suurta kunnioitusta. Oletamme siis johtopaikan olevan tarjolla, kunhan ensimmäinen taistelu keulapaikasta on ratkennut. Keulasta Joseph Bokon ei kyllä tätä lähtöä kuuluisi normaalina hävitä, ja itse asiassa Joseph Bokon pitäisi mielestämme voittaa tämä lähtö tarpeen vaatiessa vaikka johtavan rinnalta. Numero 7 NEW LIFE WHEELS on mielestämme hevosena kovin vastustaja, mutta sen ei millään pitäisi päästä alussa Joseph Bokon etupuolelle, ja kun alla on kuukauden starttivälikin, niin todella vaikealta suosikin kukistaminen vaikuttaa. Arviomme New Life Wheelsille on 10%.

Toto5-3: Aatsi on pelimielessä maistuva poiminta toiseksi tukipilariksi! Kolmannessa kohteessa teemme peliliikkeen. Numero 3 HEPORIX on pelattu niin selväksi suosikiksi, että yhdessä Joseph Bokon kanssa kiinnostavat yhdistelmät ovat kortilla. Heporix on kyllä meillekin selkeä ykkösrankkaus, mutta arviomme 40% on kuitenkin tuntuvasti peliosuutta maltillisempi. Niinpä nostamme systeemeihin toiseksi läpivarmaksi numeron 5 AATSI, joka on meille aivan selkeä suosikin ykköshaastaja 25% arviolla, ja tällä arviolla ruunaa pääsee pelaamaan hyvinkin edullisesti. Näin yhdistelmän Joseph Boko ja Aatsi kautta pääsee rakentaman erittäin täysipainoisen kokonaisuuden.

Aatsi ei ole vielä tällä kaudella voittanut, mutta on syytä noteerata, että se on kilpaillut usein kivikovissa lähdöissä. Suoritukset ovat kyllä olleet hyviä. Toissakerralla Kuopiossa Aatsi tuikkasi 3. sisältä 75-lähdössä kolmanneksi vain Uljas Suomalaiselle sekä Säihkeen Sähinälle häviten, vaikka kilpaili kengät jalassa. Kenkien riisuminen tuo ruunaan ilman muuta vielä lisäpykälän, ja tänään taas kengät riisutaan. Viimekertainen Härmän kilpailu ajettiin valmentaja Juhani Inkisen mukaan lähinnä tätä starttia silmällä pitäen, ja kyllä valmentajakin on toiveikas. Voitto ei juoksun luontuessa yllättäisi häntäkään. 

On syytä palauttaa mieliin muutamia Aatsin taulun juoksuja ilman kenkiä. Vermossa 8. päivä viime kuuta Aatsi laukkasi lähtösuoralla pahoin, mutta nousi silti vielä Heporixin voittamassa 75-lähdössä rahoille. Viimeiset 1200 metriä Aatsi kulki 22,5-vauhdilla. Porin 22. päivä huhtikuuta kilpailu oli avoin Kultaloimi-ajo, missä viimeinen rahasija vain Lissun Eerikille, Morisonille, Pyörylän Paronille sekä Jokivarren Kunkulle häviten oli kelpo saavutus. Seinäjoen 75-lähdössä 17.4. Aatsi pujotteli 3. ulkoa pirteästi kakkoseksi häviten vain H.V. Tuurille. Aatsi on siis suorittanut jatkuvasti tähän lähtöön riittävällä tasolla, ja viimeistelyjen perusteella kaikki on edelleen ennallaan. Aatsi avaa ravilla vauhdikkaasti, ja todennäköisin juoksupaikka on Heporixin takana 2. sisällä. Yhtä kaikki, Heporixin selkeänä ykköshaastajana Aatsi on meille tähän paikkaan pelimielessä maistuva. Seuraavina rankingissa tulevat sitten seuraavin arvioin; 11 SYNERI 15%, 4 YPÄJÄ LUOTSI 9% ja 12 HIIOPPI 7%.

Juhani Inkinen

L6/5 AATSI: ”Vireen pitäisi olla samanlainen kuin mitä se on ollut. Ainakaan mitään poikkeavaa en ole havainnut. Kaikki kengät otetaan tänään pois. Kyllä ruuna siitä hitusen verran hyötyy. Härmän startti ajettiin vähän tätä kisaa ajatellen. Juoksunkulku ratkaisee, kuinka käy. Jos reissu onnistuu, ei voittokaan yllättäisi.”

Toto5-4: Callela Einstein on Pienen systeemin kolmas tukipilari, Estelle Brodda on loistopaikalta kiinnostava jymypommikandidaatti! Pienen systeemin kolmantena tukipilarina toimii neljännen kohteen numero 7 CALLELA EINSTEIN. Vaikka ruuna joutui tyytymään viimeksi Vermossa johtopaikalta kolmanteen sijaan, pitää sen keulavoitosta lähteä ilman muuta liikkeelle. Arviomme Callela Einsteinin voitolle on 50%... Kolmantena merkkinä Peruspeliin nostamme numeron 1 ESTELLE BRODDA, joka on mielestämme loistopaikaltaan jäämässä ihan turhaan täysin pelaamattomaksi. Tamma jäi nimittäin viimeksi Forssassa Suomen debyytissään täysin pussiin, ja voimia jäi kyllä paljon varastoon. Arviolla 7% Estelle Brodda on kiinnostava jymypommikandidaatti. 

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.