*****Toto6 36€ => 511,80€!
IT’S RAINING MEN (20) ****!
Totomaatin arvio 40% | T65 29,48%!


jalkipelit_ravi_T65_epk.jpgVERMO 2.6.2021
Vermosta harjattiin jäätävä tili. IT’S RAINING MEN (20) **** rankasti alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 40% - T65-peliosuus 29,48%. Totosta neljästä lähdöstä lunastuksia. *****Toto6 Pieni systeemi 36 e => lunastus 511,80 euroa.

VERMO 2.6.2021
IT'S RAINING MEN (20) **** - Favör Då kk 16,97 (20%)
TUVIKER (40) *** - Karlo kk 6,17 (40%)
SCARLET HELLO *****Skrälli - Stonecapes Queila kk 5,95 (45%)
M.A. PISTE *** - Häyrilän Hero kk 9,56 (35%)
*****Toto6 Pieni systeemi 36 e => lunastus 511,80 euroa!
*****Toto6 Peruspeli 96 e => lunastukset 153,50 euroa!
*****Toto6 panostukset 290,40 e => lunastukset 716,50 euroa!

IT'S RAINING MEN (20) **** | Totomaatin arvio 40% | T65 29,48%

Scarlet Hellon (Totomaatin arvio 22%/T65 11,87%) voittaessa *****T6-tiliä 2.578,80 euroa...

LÄPIVARMAT

T65-4 / 1 IT’S RAINING MEN

Kierroksen ensimmäinen läpivarmamme on neljännen kohteen numero 1 IT’S RAINING MEN. Uransa jo 2-vuotiaana kahdella totosijalla aloittanut ruuna kilpaili 3-vuotiskaudellaan vain kahdeksan kertaa, mutta kausi oli silti tuloksekas, sillä se toi kaksi voittoa sekä kaksi kakkossijaa. Arvokkain voitoista oli Kymenlaakso-ajon karsintalähdön voitto, missä taakse jäi muun muassa Arcie’s Arsenalin, Piece Of Historyn sekä Sahara Kellyannen kaltaisia menijöitä. Finaalissa ruuna kävi sitten ylikierroksilla, mikä pilasi pelin, ja sen jälkeen edessä olikin talvitauko.

Usean kuukauden mittainen talvitauko päättyi kolme viikkoa sitten Mikkelissä, ja 4-vuotiskausi alkoi heti voitolla. It’s Raining Men sai hyvän juoksun 2. sisällä, mistä spurttasi loppusuoralla hallittuun voittoon. Uskomme kovavauhtisen juoksun tehneen ruunalle hyvää, ja odotamme tänään vieläkin parempaa suoritusta. Valmentaja Olli Henttonen raportoi 7 oikein –lehdessä, ettei viime startin jälkeen ole ilmaantunut mitään negatiivista. Näistä asetelmista It’s Raining Men on meille 40% arviolla selkeä ykkösrankkaus ja ainoa A-hevonen. 

Lähtökohtainen olettama on ilman muuta koko matkan johto, mutta mikäli ruuna sattuisi käymään ylikierroksilla, niin ainakin siinä tapauksessa Santtu Raitala ajaisi varmasti mieluummin selästä. Selkäjuoksulla homma ei olisi pelkästään omissa käsissä, mutta kyllä nopealla ruunalla olisi selkäjuoksullakin tilaa saadessaan hyvät voittosaumat. Yhtä kaikki, loistoasetelmista It’s Raining Men on siis meille selkeä suosikki ja samalla se on hyvä tukipilari. Ainakin alustavassa pelijakaumassa It’s Raining Men on vasta tämän lähdön kakkossuosikki.

T65-5 / 1 LE GROS BILL

Kierroksen todennäköisin voittaja on ilman muuta viidennen kohteen numero 1 LE GROS BILL. Ori voitti jo rata-arvonnan, eikä Antti Teivaisen vakioajokilta ilman lähtökiihdytyksen odottamatonta epäonnistumista kyllä ulkopuolelta keulapaikkaa tässä riistetä. Ei Le Gros Bill toki tähän kilpailuun ihan parhaimmillaan ole, mutta ei sitä ole kovimmat kilpakumppanitkaan, joten kyllä koko matkan johto on enemmän kuin todennäköinen vaihtoehto. Arviolla 77% kierroksen pankin varmistaminen ei käynyt edes mielessä.

APUVARMA

T65-6 / 5 FANDANGO BRICK

Apuvarmana Pienessä systeemissä toimii kuudennen kohteen numero 5 FANDANGO BRICK, jonka voittoa painotamme myös Peruspelissä. Fandango Brick on fyysiseltä vireeltään ehdottomasti lähdön kovakuntoisin. Voltin viitosrata on kuitenkin riskitekijä. Emme niinkään pelkää laukkaa, mutta Fandango Brick on varsin kankea kiihdyttäjä, joten huonolla tuurilla juoksu voi mennä viitosradalta oikeinkin raskaaksi. Fandango Brick pystyy ottelemaan kärkisijoista sellaisellakin, mutta silloin joku tai jotkut suotuisamman juoksun saaneet voivat kuitenkin olla vaikeasti kukistettavissa. Arviolla 45% Fandango Brick ei missään tapauksessa käy meille läpivarmaksi, mutta sen verran selvästä suosikista kuitenkin puhutaan, että on sitä kuitenkin jonkin verran syytä painottaa.

KIERROKSEN MAUKKAIN PELI-IDEA

T65-1 / 1 SCARLET HELLO

Kierroksen maukkain peli-idea on ehdottomasti avauskohteen numero 1 SCARLET HELLO, sillä meidän papereissamme rankingin kakkoseksi 22% arviolla kohoava tamma on jäämässä tammalähdössä ihmeen vähän pelatuksi. Scarlet Hello on nimittäin aloittanut Suomen uransa hyvillä suorituksilla. Ensiksi Teivossa tammalla ajettiin passiivisesti 4. sisällä, mistä se spurttasi lopussa terävästi kolmanneksi. Hevosen olemus miellytti meitä jo silloin. Viimeksi Kaustisella 5-vuotiaiden tammojen avoimessa tasoitusajossa Scarlet Hello sitkisteli reipasvauhtisessa juoksussa johtopaikalta rehdisti maaliin asti sijoittuen kolmanneksi vain Banskylle sekä First Class Ladylle häviten. Bansky ja First Class Lady ovat sen tason tammoja, joille ei todellakaan ole häpeä hävitä. 

Meidän tavoin myös valmentaja Tenho Grönstrand uskoo, että Scarlet Hellon pitäisi starttien myötä mennä edelleen koko ajan eteenpäin, koska alla oli kuitenkin tosi pitkä tauko. Edestä otetaan taas viime startin tavoin kengät pois, ja Grönstrand vahvisti myös ajatuksemme siitä, että keulasta on jälleen tarkoitus päästellä. Keulapaikka on huippunopeissa olosuhteissa jo puoli voittoa, ja kun ei Stonecapes Queila tähän starttiin kuitenkaan parhaimmillaan tule olemaan, niin näemme Scarlet Hellolla täydet saumat vetää perille asti. Scarlet Hello on tehnyt meihin molemmissa Suomen kilpailuissaan kaikin puolin oikein positiivisen vaikutuksen. 

Yksi vaihtoehto olisi ollut nostaa Scarlet Hello jopa rohkeaksi ideavarmaksi. Päädymme kuitenkin painottamaan jackpot-kierroksella enemmän osuvuutta, ja valitsemme It’s Raining Menin toiseksi läpivarmaksi kierroksen pankin Le Gros Billin rinnalle. Joka tapauksessa Scarlet Hello tuo tälle kierrokselle vahvasti lisää pelillistä vääntöä.

Tenho Grönstrand

L4/1 SCARLET HELLO: ”Olen ollut tyytyväinen hevosen startteihin. Luulisi tamman koko ajan menevän eteenpäin, kun se saa lähtöjä kroppaansa. Alla oli kuitenkin pitkä tauko. Teivon nätti reissu oli varmasti hyväksi. Kaustisella tuli prässiä sitten senkin edestä. Eiköhän tuo ainakin aukaissut paikkoja. Edestä otetaan kengät pois. On tuosta aika paljonkin apua. Keulasta on tarkoitus ajaa. Ei jätetä jossittelun varaa. Uskon hevosen tekevän hyvän suorituksen. Onhan voitto Vermossa aina vähän yllätys.”

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.