****SkrälliDuo 21,57 (45%)!
J.H.MANNERHEIM ****Skrälli!
Totomaatin arvio 14% | T86 6,81%!


jalkipelit_raviSWE_DD_epk.jpgBERGSÅKER-SOLVALLA 17.2.2021
Astetta jäätävämpi piikki SWE Xpress86 -ravien Päivän Duossa. J.H.MANNERHEIM ****Skrälli kiri voittoon. Totomaatin arvio 14% - T86 6,81%. Hazard Boko sai 45% painot - Duon kerroin 21,57. Lähde mukaan.

BERGSÅKER-SOLVALLA 17.2.2021 | XPRESS T86
J.H.MANNERHEIM ****Skrälli - Hazard Boko duo 21,57 (45%)

J.H.MANNERHEIM ****Skrälli | arvio 14% | T86 6,81%

T86-7 | Jo jonkin aikaa J.H.Mannerheim on kovissakin lähdöissä ollut useammankin eri vihjaajan tipsimaininta, me kiinnostumme ruunasta toden teolla vasta nyt. Suosikkikaksikko ottanee kiihdytyksessä yhteen, vastus on sopivaa tasoa ja pienessä lähdössä juoksu tuskin täysin reisille menee. Arvio 14%. Alustava 5%. Duon rohkea ideapiikki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SWE vihjevoittajia: J.H.Mannerheim, Twinkle Face, Fantaghiro Brick, B.W.Rune, D.Day Zet., Dollar Hornline, Morotai Degato, Xtra G.T., Digital Lucky, Violette Face, She's Ready, Ivory di Quattro, Hierro Boko, Mellby Good, Oxidizer, Gitte Silvåkra, Estelle Nordique, Polycrates Face, D.Day Zet, Arvid S.H., Darlington, Bianca Sisa, Rapunzel, Racing Ribb, Rapunzel, Twinkle Face, Hazard Boko, Dark Roadster, Grove’s Apple Poof, Let’s Go Ernie, On Track Piraten, Very Kronos, Kicki Lagö, Eight Hour, Love No Pain, Legendaria Zon… 

BERGSÅKER-SOLVALLA 17.2.2021 | XPRESS T86
J.H.MANNERHEIM ****Skrälli - Hazard Boko duo 21,57 (45%)

J.H.MANNERHEIM ****Skrälli | arvio 14% | T86 6,81%

DUON ROHKEA IDEAPIIKKI

T98-7 / 3 J.H.MANNERHEIM

Jo jonkin aikaa J.H.Mannerheim on kovissakin lähdöissä ollut useammankin eri vihjaajan tipsimaininta, me kiinnostumme ruunasta toden teolla vasta nyt. Suosikkikaksikko ottanee kiihdytyksessä yhteen, vastus on sopivaa tasoa ja pienessä lähdössä juoksu tuskin täysin reisille menee. Arvio 14%. Alustava 5%. Duon rohkea ideapiikki.

GÄVLE 16.2.2021
TWINKLE FACE **** - Forcement duo 5,71 (60%)

TWINKLE FACE **** | arvio 58% | 51,37%

VAHVA KANUUNAVARMA

T64-6 / 2 TWINKLE FACE

Maistuva suosikkivarma, kierroksen itsestään selvä tukipilari. Axevallassa 31.12. tehtävä oli jo etukäteen aivan liian vaativa menestystä ajatellen. Lähdön voitti Jorma Kontion ohjastama Phoenix Photo ja mukana oli mm. Grainfield Aidenin ja Vagabond Bin kaltaisia hirmuja. Tuota edeltäneissä starteissa Twinkle Face uhkui vahvaa virettä ja osasimme odottaa Bollnäsissa 10.1. Sybille Tinterin suojatilta voittoa. Twinkle Face vastasi koviin odotuksiimme jäätävällä tavalla voittaen varmaan tapaan johtavan rinnalta. Toissakerralla Bollnäsissa kaikki ei tainnut olla kunnossa, mutta kun tuoreimmassa Solvallan startissa tamma osoitti vahvalla kirillään taas huippuvirettä, voinee tuon epäonnistumisen jättää jo omaan arvoonsa. Nyt vastus on sopivaa tasoa ja mikäli Claes Sjöström odotustemme mukaisesti saa ajokkinsa kanssa varsin ongelmittakin keulat, joutunevat haastajat tyytymään taisteluun kakkosrahoista. Tarjolla on lisärahan siivittämälle kierrokselle hurjan maistuva läpivarma. Arvio 58%.

ESKILSTUNA 15.2.2021
FANTAGHIRO BRICK ****Skrälli | arvio 14% | T64 8,99% 

IDEAVALJAKOIDEN VOIMIN VALTAVIRTAA VASTAAN

T64-5 / 12 CHRIS CRYSTAL & 13 FANTAGHIRO BRICK

Chris Crystal on hevosena todella hyvä hevonen tähän lähtöön, tamma juoksee yleensä paljon kovemmissa porukoissa. Ihan ok esitys Eskilstunassa suoraan tauolta. Ei varsinaisesti säkenöinyt, mutta seurasi ihan asiallisesti hyviä hevosia. Parantaa taatusti saatuaan tuoreen startin kroppaansa. Omalla tasolla suorittaessaan menestyy tässä. Arvio 16%. Fantaghiro Brickillä ajettiin viime vuonna ikäluokkalähtöjä ja niissä edes vähän riittävät hevoset ovat yleensä aika kovia tekijöitä näihin rahasarjoihin. Ilman muuta sopivassa tehtävässä yksi mahdollisista menestyjäkandidaateista. Arvio 14%.

=> Fantaghiro Brick voitti, Chris Crystal tuli toiseksi.

BOLLNÄS 14.2.2021
B.W.RUNE *** | arvio 45% | T75 34,63%
D.DAY ZET. *** | arvio 63% | T75 65,01%
DOLLAR HORNLINE *** | arvio 55% | T75 52,55%

KANUUNAVARMA

T75-3 / 1 B.W.RUNE

On kilpaillut aivan jäätävässä kunnossa jo pidemmän aikaa ja on tottunut starttailemaan kovissa lähdöissä. Gävlessä 24.1. kiritti johtavan rinnalta 21,0-vauhtisella päätöspuolikkaalla hyvin keulasta lopulta varmaan tapaan voittanutta ja nytkin vastassa olevaa Roli Eldia. Tuossa startissa B.W.Rune tuli viimeiset 700 metriä alta 20-kyytiä ja ruuna tuli erittäin hyvällä tyylillä sisään. Viimeksi täysin vahvan luottamuksemme arvoinen, teki laukan jälkeen aivan käsittämättömän kovan esityksen. Kehittyy koko ajan, kapasiteettia löytyy hurjasti, on ottanut tämän talven aikana suuren askeleen eteenpäin. Sisärata on haastava mutta ennakoimme, että avaa ladattaessa merkittävästi kovempaa, kuin yleisesti odotetaan. Keulasta ei häviäisi tätä lähtöä ja pystyy voittamaan muillakin juoksuilla. Vahvan kannanoton siivittämä kanuunavarma. Arvio 45%.

ÅBY 13.2.2021
MOROTAI DEGATO **** - Oxidizer duo 17,84 (20%)

MOROTAI DEGATO **** | arvio 44% | T75 31,87%!

KANUUNAVARMA

T75-6 / 6 MOROTAI DEGATO

Jäätävässä iskussa jo pitkään, on noussut nopeasti sarjoissaan, mutta kapasiteetti tulee riittämään jatkossakin. Solvallassa 26.12. STL Klass II Final, missä spurttasi ideanamme 220.000 kruunun arvoiseen voittoon. Bodenissa 9.1. STL Klass I 110.000 kruunun ykkösellä aivan jäätävä suoritus radalta 12, viimeiset 700 metriä 10,8-kyytiä. Toissakerralla Gävlessä ”tavallisessa” lähdössä Morotai Degato juoksi käytännössä koko matkan toista rataa ilmman vetoapua, tosin alussa kaukana kinastelleesta kärkiparista, runtaten sitten lopulta umpirehdisti voittoon. Viimeksi Solvallassa Toto75-finaali, tikulla 220.000 kruunua ja taas kerran johtavan rinnalta hurjan vahva esitys vain keulassa juosseelle voittajalla häviten. On voittanut 2/3 keulajuoksua ja tuoreimman keulakolmosen Oskar Kylin Blom ottaa täysin omaan piikkiinsä. Hän piti hevosta liikaa, sama virhe ei toistu varmastikaan tänään, jos rattaille kovan luokan vahvistukseksi istuva Erik Adielsson paiskaa hyvällä avaajalla juoksuradalta johtopaikalle. Liputamme vahvasti Morotai Degaton puolesta, hurjan maistuva näkemys. Keulaan ja kukat. Arvio 44%.

UUMAJA 9.2.2021
***T4 Pieni systeemi 36 e => lunastus 123,00 euroa!
***T4 panostukset 96 e => lunastukset 196,80 euroa!

XTRA G.T. *** | arvio 30% | T4 21,44%

MAISTUVA NÄKEMYSVARMA

T4-3 / 3 XTRA G.T.

On ollut startista toiseen hyvä jättäen itsestään oikein positiivisen kuvan, vaikka voitot ovatkin tuoreimmissa yrityksissä jääneet haaveeksi. Ensin 15.12. Xtra G.T. ehti matkan aikana pariin otteeseen olemaan vetämättömässä selässä. Päätöskierroksella Lindström pääsi kuitenkin etenemään ajokkinsa kanssa pääjoukkoon ja kun loppukaarteessa sitten käännettiin kiriin, ruuna tykitti varmaan voittoon. Tuon jälkeen 25.12. Lindström panosti seiskaradalta kiihdytykseen mutta tarjolla oli napakan kiihdytyksen jälkeen paikka vain johtavan rinnalla. Matkan aikana ruuna sai selkiä eteen ja vasta maalisuoralla Lindström pääsi kääntämään ajokkinsa kanssa kiriin ja hyvin Xtra G.T. spurttasi taas maaliin. Toissakerralla voltin kakkonen oli joko hevoselle tai miehelle haastava paikka, ja Xtra G.T. antoi lähdössä aika lailla tasoitusta. Se lähti sitten etenemään toista rataa jääden ilman vetoapua 1. takasuoralla. Umpirehdisti Xtra G.T. taas tsemppasi perille vain keulahevoselle häviten. Viimeksi odotukset olivat korkealla mutta Ulf Uhlssonista ei ollut sateen tekijäksi. Taas kerran raskas reissu ja rehti suoritus, kunto pitää. Toivottavasti voltin kolmoselta homma toimii, mailin voi sitten laskea tasaisen reipasta, vaikka johtavan rinnalta. Arvio 30%. Alustava pelikannatus 20%.

ROMME 7.2.2021
DIGITAL LUCKY *** | arvio 41% | T75 34,74%

LÄPIVARMA

T75-4 / 7 DIGITAL LUCKY

Maistuva suosikki. Ulkona oleva lähtöpaikka tuo haasteensa ja tehtävä vaikeutuu, mikäli ei pääse alussa sisäpuoleltaan starttaavasta Voltaire P.Hillistä ohi. Digital Lucky avaa kovaa ja edelle pääseminen on nähdäksemme suosikkitapaus, mutta ei varmaa. Kyseessä on lahjakkaan oloinen hevonen, joka pärjää vielä pitkään. Alla voitto vakuuttavalla esityksellä, Jonas Gylling ajoi takarivistä avauspuolikkaan jälkeen keulaan, mistä ruuna voitti varmasti. Valmentaja Elin Dalegård oli todella tyytyväinen sekä hevoseen, että kuskiin. Hevonen on tuntunut myös treenissä hyvältä ja startti kropassa se parantanee. Arvio 41%. Alustava 30%.

ESKILSTUNA 5.2.2021
VIOLETTE FACE ***Skrälli - Volare Gar duo 15,23 (45%)

VIOLETTE FACE ***Skrälli | arvio 13% | T65 7,29%

ROHKEA NÄKEMYSIDEA

Lähtö 6 DUO-1 / 14 VIOLETTE FACE

Haastavasta lähtöpaikasta huolimatta yrityksen arvoinen näkemysidea juuri tähän paikkaan. Teki viimeksi selvästi tätä kovemmassa lähdössä pitkällä matkalla rehdin kirin. Starttiväliä on taas kertynyt mutta alleviivaamme vastuksen sopivuutta, Violette Face on tähän porukkaan hyvä hevonen. Magnus A Djuse istuu ideamme rattaille.

Toki juoksun täytyy näistä asemista onnistua, mutta kertoimet kattavat kyllä riskin. Arvio 13%.

BERGSÅKER 4.2.2021
SHE IS READY **** - Torpa Olea duo 14,54 (15%)

SHE IS READY **** | arvio 40% | T64 30,89

KANUUNAIDEA

Lähtö 9 DUO-2 / 6 SHE'S READY

Meidän papereissamme She's Ready on päätöskohteen itseoikeutettu suosikki ja nostammekin todennäköisesti aliarvostetuksi jäävän tamman Duon maistuvaksi pilariksi. Taulussa neljä tolppaa sekä lopputuloksen valossa epäonnistuminen toissakerralla Bergsåkerissa lauantain T75-raveissa. Kyseessä oli tasokas STL Klass I meeting, joka ajettiin 110.000 kruunun ykköspalkinnolla. Tuon lähdön kärkiviisikkona Axel Ruda, Morotai Degato, Gelato, Marcos Gallon ja Astronascente Zac. Maililla seiskarata oli jo etukäteen vaikea. Marie Hafstad Eriksson oli pakotettu pakittelemaan hännille, mistä She’s Ready kulki viimeiset 700 metriä alle 11-kyytiä saamatta lopussa rintaman takaa edes kiritilaa. Viimeksi ns tavallisemmassa lähdössä voitto irtosi maililla johtavan rinnalta, hevonen jatkaa aivan jäätävässä iskussa ja myös kuski osaa hommansa. Dollar Hornline tulee Robert Berghin osaavista käsistä mutta She’s Readyn nykyvire on sitä luokkaa, ettei lähdön suosikista tulisi olla mitään epäselvyyttä. Amour Amour palaa myös tauolta, vain hyvä haastaja. Kahden poisjäännin myötä lähtöpaikka paranee ja She’s Ready maistuu. Arvio 40%.

JÄGERSRO-SOLVALLA 27.1.2021 | XPRESS T86
HIERRO BOKO **** | arvio 21% | T86 10,64%
MELLBY GOOD **** | arvio 60% | T86 51,34%

Hierro Boko ja Mellby Good pitävät alipelatut tukipilarit. Kolmas läpivarma Lord Horse hävisi niukasti. Ingeson suosikki vaarassa. Tour Eifel, Llama Tooma, Victory Lee peleissä => 2 x 6 oikein...

VARMAVALINNAT

T86-1 / 8 HIERRO BOKO

Toddler ei ollut hyvä viimeksi, vaikka meni kovan ajan. Sai kuitenkin ihan maksimit johtavan takaa, hävisi voittajalle paljon ja suht arkinen hevonen tuli vielä 3. sisältä ohi kakkosrahoille. Toki perusluokka on tiedossa, ruuna on kuitenkin alisuorittanut. Myös Apapmand on hevosena hyvä tähän porukkaan, mutta maili ei ole sille paras matka sille. Kung Edward piikaa ja varmaankin keulasta myös ajetaan. Missään jättivireessä ruuna ei tällä hetkellä ole, mutta asian voisi muotoilla siten, että mikäli Kung Edward jossain vielä joskus voittaa, niin tässä olisi paikka. Silti sekään ei saa paikkaa kuiteiltamme.

Hierro Boko on lähdön ylivoimaisesti maistuvin. Hanna Lähdekorven suojatti on hevosena lähdön paras, ja kun taulu ei todellakaan anna oikeaa kuvaa tämän hetkisestä iskukyvystä, ei pelikansa osaa arvostaa ruunaa lainkaan oikealla tavalla. Tuoreimman Jägersron startin saa unohtaa, Johan Untersteinerin Fortuna Mearasin laukatessa tuli kontaktia ja Hierro Bokon kärryistä puhkesi rengas, väsyminen oli ymmärrettävää. Uskomme ruunan suorittavan tänään omalla hyvällä tasollaan ja se riittää pitkälle. Vahvan kannanoton siivittämä tasaisen lähdön näkemyssuosikki ja 21% arviolla hieno kanuunavarma. Alustava peliosuus 8%.

T86-2 / 6 MELLBY GOOD

Alla olevasta tauosta huolimatta maistuva vahva suosikki. Mellby Good on hevosena todella rankka peli, viimeksi kaikki ei yksinkertaisesti ollut kohdallaan, tuon startin voi kuitenkin unohtaa. Kuten yleisesti tiedetään, Timo Nurmoksen valmennettavat ovat suoraan tauolta lähes poikkeuksetta hyvässä iskussa.

Mellby Good pystyy kaiken ollessa kohdallaan tekemään juoksuaan, voimapesä ei taatusti väsy ensimmäisenä. Tässä lähdössä vaihtoehtoinen strategia olisi revittää – ei kiitos. Arvio 60%.

 

 

 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.