***Toto5 38,40€ => 388,20€!
MINTO'S DON JUAN (55) ***!
Totomaatin arvio 27% | T5 19,61%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgKUOPIO 16.2.2021
Alipelattu kanuunavarma vahvan luottamuksen arvoinen, kun MINTO'S DON JUAN (55) *** runttasi johtavan rinnalta voittoon. Totomaatin arvio 27% - T5-peliosuus 19,61%. ***Toto5 Peruspeli 38,40 e => lunastus 388,20 euroa. Lunastukset yhteensä 582,30 euroa.

KUOPIO 16.2.2021
MINTO'S DON JUAN (55) *** - Flash Spruce kk 25,06 (10%)
JACKSONVILLE - BIG FIREMAN kk **** 3,77 (100%)
***Toto5 Peruspeli 38,40 e => lunastus 388,20 euroa!
***Toto5 panostukset 170,40 e => lunastukset 582,30 euroa!

MINTO'S DON JUAN (55) *** | Totomaatin arvio 27% | T5 19,61%

Toto5-5: Minto’s Don Juan näkemyssuosikkina systeemien tukipilariksi! Kierroksen varmavalintamme löytyy päätöskohteesta. Lähdön suosikiksi on pelattu numero 7 ROBERTO DIVER, mutta me nostamme rankingissa sen edelle numeron 10 MINTO’S DON JUAN. Roberto Diverilla on taulussaan komeasti kolme voittoa, mutta on syytä noteerata, että kaikki voitot ovat tulleet todellisten hölkkäjuoksujen päätteeksi. Uskomme kyllä Roberto Diverin etenevän nytkin johtopaikalle, mutta sisäpuolella on tällä kertaa useampia nopeita avaajia, joten eiköhän kiihdytys veny tällä kertaa selvästi pidemmäksi kuin taulun voittojuoksuissa. Jo yksistään tämä voi näkyä ratkaisumetreillä. Vaikka uran statistiikka muuta väittääkin, niin me olemme kyllä sitä mieltä, ettei Roberto Diver tiukoissa voittokamppailuissa ole kuitenkaan mikään viimeisen päälle leijona.

Minto’s Don Juanin kohdalla taas on syytä noteerata, että se kilpailee normaalisti tätä kovemmissa lähdöissä. Esimerkiksi kauden avauksessaan Oulussa Minto’s Don Juan hävisi johtavan rinnalta vain takanaan juosseelle Callela Leonardille. Tätä edeltäneet Kuopion ja Oulun kisat olivat laadukkaita Toto75-lähtöjä. Oulun kolmossijassaan Minto’s Don Juan hävisi vain Tanpopolle sekä Orlando Knickille ja olisi kyllä sijoittunut kaksariinkin, mikäli olisi päässyt tulemaan Tanpopon selässä vapaasti. Takarivistä alku on otettava tarkkaillen, mutta avauksen venyminen on siis mahdollinen, ja se olisi kovasti mieleen.

Mikäli vire on puolentoista kuukauden tauolta heti kohdallaan, on Minto’s Don Juan sellainen hevonen, että sen voi kierrättää tarpeen vaatiessa johtavan rinnallekin. Valitettavasti emme tavoittaneet hevosen valmentajaa Minna Piirosta raportoimaan ruunan nykytilanteesta, mutta Piirosella on kyllä tapana tuoda valmennettavansa radoille kilpailukuntoisena. Esimerkiksi lokakuussa Oulussa Minto’s Don Juan voitti reilun kuukauden paussilta ihan hyvätasoisen lähdön ennen Leader Broddea. Mikäli Piirosta haastatellaan Veikkaus TV:n lähetyksessä, niin on syytä muistaa, että hän on melkoisen pessimistinen kommentoija, eli Piirosta on luettava vähän rivien välistäkin.

Toki starttivälin venymisen myötä on lieviä kysymysmerkkejä, mutta lähdemme kuitenkin siitä olettamuksesta, että Minto’s Don Juan pystyy heti täysipainoiseen suoritukseen, jolloin se on ilman muuta vahvasti kilpailukykyinen hevonen tähän lähtöön. Päädymme lopulta niin Minto’s Don Juanin kuin Roberto Diverin kohdalla 27% arvioon. Mikäli olisimme kuitenkin saaneet varmistuksen siitä, että Minto’s Don Juan on kutakuinkin samassa vireessä kuin viime starteissakin, olisimme nostaneet ruunan voittoarviota Roberto Diverin sekä Staro Moschinon kustannuksella. 11 STARO MOSCHINO aloittaa Kimmo Aholan käsistä, ja on mielenkiintoista nähdä, mitä hän on saanut ruunan kanssa näin lyhyessä ajassa Harri Koivusen jälkeen aikaan. Meille Staro Moschino on voittoa ajatellen selkeä kolmoshevonen. Arvio 18%.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.