T5 50,40€ => 392,00€! | 784,00€!
INACCESSIBLE *****Skrällivarma!
Totomaatin arvio 12% | T5 6,51%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 2.2.2021
Jäätävä ideahaku INACCESSIBLE rankasti alipelattuna *****SkrälliT5-kuittien varma. Totomaatin arvio 12% - T5 6,51%. Yksi suosikeista ohi kahdella maistuvalla. SELANNE toinen näistä. Totomaatin arvio 22% - T5 14,43%. Pieni systeemi 50,40 e => lunastus 392,00 euroa. Lunastukset yhteensä 784,00 euroa.

TEIVO 2.2.2021
MADAM'S VIGGO BOY *****Skrälli - Selanne kk 19,82 (25%)
EMBOSSED LEMON **Skrälli - Nu Del kk 11,91 (40%)
MENO-WILLE ** - Voitinko kk 9,92 (20%)
*****/*****SkrälliToto5 Pieni systeemi 50,40 e => lunastus 392,00 euroa!
*****/*****SkrälliToto5 Peruspeli 90 e => lunastus 196,00 euroa!
*****/*****SkrälliToto5 panostukset 297,20 e => lunastukset 784,00 euroa!

*****Skrällikuittien ideavarma
INACCESSIBLE
 | Totomaatin arvio 12% | T5 6,51%

"kahdella ideavaljakolla"
SELANNE 
| Totomaatin arvio 22% | T5 14,43%

Toto5-1: Toinen kokonaisuus edullisen suosikin kautta ja toinen maukkaan skrälliehdokkaan! Rakennamme siis kaksi erillistä systeemikokonaisuutta... Numero 4 INACCESSIBLE on kuitenkin jäämässä niin vähälle kannatukselle, että haluamme rakentaa sen kylkeen erilliset *****SkrälliToto5-kuitit. Vaikka Inaccessiblen taulussa on vain keskinkertaisia sijoituksia, kilpailee se ihan kelpo vireessä. Lähtöasetelmat tekevät tilanteen mielenkiintoiseksi, sillä uskomme Inaccessiblen avaavan keulaan. Ohjastaja-valmentaja Ville Koivisto valotti meille tänään taktisia kuvioita ja kertoi, että alussa on tosiaan tarkoitus täräyttää keulaan, mutta jatkossa Zarita G.S.O.:n selkä on toinen mahdollinen vaihtoehto, mikäli se tulee nopeasti rinnalle keulapaikkaa kyselemään. Muille Koivisto ei sen sijaan aikonut keulapaikkaa luovuttaa. Joka tapauksessa Inaccessible juossee joko keulassa tai 2. sisällä, ja kyllä Koivistokin sanoi lähtevänsä ihan tosissaan voitosta kamppailemaan. Pitää muistaa, että Inaccessible on jonkin verran huumorihevonen, joka oikein hyvän päivän sattuessa kykenee varsin kovaan suoritukseen. Tamma on nyt säännöllisessä starttirytmissäkin. Meidän arviomme Inaccessiblen voitolle on 12%, ja se on absoluuttinen kolmosrankkimme.

Ville Koivisto 

L4/4 INACCESSIBLE: ”Se on oikein hyvässä kunnossa. Keulasta olisi tarkoitus laskea menemään, koska tämä ei yritä toisten takaa tosissaan. Perttusen hevosen selkä olisi toinen taktiikkavaihtoehto, mikäli se lähtee kovaa ja tulee vaatimaan keulapaikkaa alkumatkasta. Muille ei ole tarkoitus antaa keulapaikkaa. Voitosta lähden ainakin ajamaan.”

Toto5-3: Rankingimme edullisella kärkikaksikolla ohi maistumattomasta pelisuosikista! Kolmannen kohteen pelaamme kantaaottavasti rankingimme edullisella kärkikaksikolla. Meidän papereissamme suosikiksi 22% arviolla kohoaa numero 3 SELANNE, vaikkei se olekaan voittanut urallaan kuin yhden ainoan kerran. Sen aloitus Matti Lammelan käsistä oli Seinäjoella lupauksia herättävä ja toi heti kakkossijan. Toki Selanne sai ihan nappijuoksun 2. sisällä ja hävisi keulasta voittaneelle Taigo Blessedille lopulta selvästi, mutta vastaavasti muu porukka pysyi oikein varmasti kurissa. Matti Lammela kommentoi meille tänään, että hevonen treenasi mukavasti jo ennen Seinäjoen kilpailua, ja harjoitusten perusteella startti vei hevosta vielä eteenpäin. Selanne on nopea avaaja, joka juossee joko keulassa tai 2. sisällä, eikä tämänkertainen porukka ole tasoltaan sieltä kovimmasta päästä.

Rankingimme marginaaliseksi kakkoshevoseksi arviolla 17% kohoava numero 11 MADAM’S VIGGO BOY on pelimielessä vielä selvästi edellistäkin kiinnostavampi. Madam’s Viggo Boy on saanut taulunsa surkeaan jamaan, mutta se ei ole kuitenkaan tällaisiin lähtöihin ollenkaan nolo hevonen, ja viimekertainen Seinäjoen suoritus oli paljon parempi kuin lopputulos antaa ymmärtää. Paha laukka lähtösuoralla pilasi pelin, mutta jatkossa hevonen teki meihin ehdottomasti positiivisen vaikutuksen. Jonny Länsimäki vahvisti tänään näkemyksemme siitä, että hevonen on kyllä kunnossa. Viime laukka johtui Länsimäen mukaan hieman huonokuntoisesta radasta. Myös Länsimäki oli tyytyväinen laukan jälkeiseen suoritukseen. Lähtöpaikka on toki hankala, mutta Madam’s Viggo Boyn kykyihin nähden lähtö on kyllä varsin sopiva. Länsimäki kommentoi, ettei voitto tulisi hänellekään lähtöpaikasta huolimatta yllätyksenä. Länsimäki piti mahdollisena ratkaisujen tekemistä jo matkalla.

Pelisuosikiksi kohonnut 5 LE MIRAGE on tietysti yksi perushevosista, mutta ei se meille suosikkina millään tavoin pelimielessä maistu. Kyseessä on aika haavoittuvainen hevonen, jonka suoritustasokin heittelee selvästi. Annamme lähdön pelisuosikille samat 17% voittosaumat kuin pelimielessä maistuvalle Madam’s Viggo Boyllekin. Samaan 17% kategoriaan mahtuu myös numero 2 CLAY BRICK. Numeroille 7 LANGEN’S GREYHOUND ja 8 ATTENTION OP annamme 9% voittosaumat. Ainakin alustavasti tämäkin kaksikko on jäämässä kuponkihevostemme tavoin selkeästi alipelatuksi, mutta haluamme kuitenkin pelata tämän tasaisen lähdön kapeasti rankingimme edullisella kärkikaksikolla, jolloin pystymme sitten revittämään kolmeen muuhun kohteeseen.

Matti Lammela 

L6/3 SELANNE: ”Se oli viimeksi toinen, mutta sen esitys ei tullut yllätyksenä. Harjoitusten perusteella Selanne on mennyt vielä eteenpäin tuosta kisasta. Ajo-ohjeita en anna, mutta keula- tai hyvä selkäjuoksu olisi kuitenkin toiveissa näin hyvältä lähtöradalta.  Mielestäni se voi voittaa, mutta ainakin kolmen joukossa Selannen pitäisi olla.”

Jonny Länsimäki 

L6/11 MADAM'S VIGGO BOY: ”Se laukkasi viimeksi, koska radan kunnossa oli hieman toivomisen varaa. Hevonen oli laukan jälkeen hyvän tuntuinen. Sen kunto on hyvällä mallilla, vaikka taulu on aivan sekaisin. Lähtörata on tietenkin miinusta, mutta saatan ajaa matkalla eteenpäin. Voitto ei tulisi yllätyksenä.”

 

 

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.