HIERRO BOKO **** ideavarma!
Totomaatin arvio 21% | T86 10,64%!
MELLBY GOOD **** kanuunavarma!
Totomaatin arvio 60% | T86 51,34%


jalkipelit_raviSWE_V86_epk.jpgJÄGERSRO-SOLVALLA 27.1.2021
SWE Keskiviikon XpressT86 Jackpot -kierroksella Hierro Boko ja Mellby Good pitävät alipelatut tukipilarit. Kolmas läpivarma Lord Horse hävisi niukasti selästä iskeneelle suuryllättäjälle. Ingeson suosikki vaarassa. Tour Eifel, Llama Tooma, Victory Lee peleissä => tuloksena 2 x 6 oikein...

SWE vihjevoittajia: Hierro Boko, Mellby Good, Oxidizer, Gitte Silvåkra, Estelle Nordique, Polycrates Face, D.Day Zet, Arvid S.H., Darlington, Bianca Sisa, Rapunzel, Racing Ribb, Rapunzel, Twinkle Face, Hazard Boko, Dark Roadster, Grove’s Apple Poof, Let’s Go Ernie, On Track Piraten, Very Kronos, Kicki Lagö, Eight Hour, Love No Pain, Legendaria Zon… 

JÄGERSRO-SOLVALLA 27.1.2021 | XPRESS T86
HIERRO BOKO **** | arvio 21% | T86 10,64%
MELLBY GOOD **** | arvio 60% | T86 51,34%

Hierro Boko ja Mellby Good pitävät alipelatut tukipilarit. Kolmas läpivarma Lord Horse hävisi niukasti. Ingeson suosikki vaarassa. Tour Eifel, Llama Tooma, Victory Lee peleissä => 2 x 6 oikein...

VARMAVALINNAT

T86-1 / 8 HIERRO BOKO

Toddler ei ollut hyvä viimeksi, vaikka meni kovan ajan. Sai kuitenkin ihan maksimit johtavan takaa, hävisi voittajalle paljon ja suht arkinen hevonen tuli vielä 3. sisältä ohi kakkosrahoille. Toki perusluokka on tiedossa, ruuna on kuitenkin alisuorittanut. Myös Apapmand on hevosena hyvä tähän porukkaan, mutta maili ei ole sille paras matka sille. Kung Edward piikaa ja varmaankin keulasta myös ajetaan. Missään jättivireessä ruuna ei tällä hetkellä ole, mutta asian voisi muotoilla siten, että mikäli Kung Edward jossain vielä joskus voittaa, niin tässä olisi paikka. Silti sekään ei saa paikkaa kuiteiltamme.

Hierro Boko on lähdön ylivoimaisesti maistuvin. Hanna Lähdekorven suojatti on hevosena lähdön paras, ja kun taulu ei todellakaan anna oikeaa kuvaa tämän hetkisestä iskukyvystä, ei pelikansa osaa arvostaa ruunaa lainkaan oikealla tavalla. Tuoreimman Jägersron startin saa unohtaa, Johan Untersteinerin Fortuna Mearasin laukatessa tuli kontaktia ja Hierro Bokon kärryistä puhkesi rengas, väsyminen oli ymmärrettävää. Uskomme ruunan suorittavan tänään omalla hyvällä tasollaan ja se riittää pitkälle. Vahvan kannanoton siivittämä tasaisen lähdön näkemyssuosikki ja 21% arviolla hieno kanuunavarma. Alustava peliosuus 8%.

T86-2 / 6 MELLBY GOOD

Alla olevasta tauosta huolimatta maistuva vahva suosikki. Mellby Good on hevosena todella rankka peli, viimeksi kaikki ei yksinkertaisesti ollut kohdallaan, tuon startin voi kuitenkin unohtaa. Kuten yleisesti tiedetään, Timo Nurmoksen valmennettavat ovat suoraan tauolta lähes poikkeuksetta hyvässä iskussa.

Mellby Good pystyy kaiken ollessa kohdallaan tekemään juoksuaan, voimapesä ei taatusti väsy ensimmäisenä. Tässä lähdössä vaihtoehtoinen strategia olisi revittää – ei kiitos. Arvio 60%.

AXEVALLA 26.1.2021
OXIDIZER *** | arvio 46% | T64 32,05%

KANUUNAIDEA

Lähtö 9 T64-6 DUO-2 / 9 OXIDIZER

Toiseksi viimeisen startin saa unohtaa... Tuota edeltäneissä starteissa hevonen oli aivan jäätävä ja odotimme ruunalta jo viimeksi Jägersron Toto75-lähdössä taas vahvaa panosta. Sijoitukseksi irtosi keskinkertainen 5 mutta itse suoritusta on turha negatiivisesti arvioida. Ulf Ohlsson nosti ajokkinsa 2. sisältä toisessa kaarteessa toiselle radalle ilman vetoapua, ja näin jälkeenpäin on helppoa ”viisastella”, että sisäradan asemat pitäessään Oxidizer olisi hyvinkin saattanut lähdön voittaa, keulassa juossut Taxi Out hallitsi lopulta tapahtumia maaliin saakka, ja sen takaa olisi tullut myös tilaa. Hyvin ruuna tsemppasi perille saakka, vaikka totosijat haaveeksi jäivätkin. Tuossa startissa Oxidizer sai ensimmäistä kertaa perään jenkkikärryt ja alustavien tietojen perusteella tässä lähdössä jatketaan samaan tapaan. Totta kai maililla takarivi tuo omat haasteet mukanaan mutta tässä erittäin sopivassa tehtävässä Oxidizer pystyy kyllä tekemään töitäkin menestyksensä eteen. Arviolla 46% maistuva näkemys.

ROMME 22.1.20201
****T6 Pieni systeemi 28,8 e => lunastus 783,70 euroa!
****T6 panostukset 194,4 e => lunastus 1.045,00 euroa!
 
GITTE SILVÅKRA **** | arvio 34% | T64 22,62%
ESTELLE NORDIQUE **** | arvio 60% | T64 59,62% 
POLYCRATES FACE | arvio 64% | T64 57,92%
D.DAY ZET | arvio 42% | T64 36,92%

T64-4 / 1 GITTE SILVÅKRA

Viimeksi Bergsåkerissa suoraan kuukauden tauolta keulavoitto kovalla esityksellä. Moni seikka puhuu tässä vahvan näkemysidean puolesta. Kengät sopivat ongelmitta, terävöitynee startti kropassa, tuntuu automaattiselta keulahevoselta. Vaikka alustavasti jenkkikärryt merkattu, käytettäneen silti tavallisia. Täysi matka ei tuota ongelmaa, vaikka viimeksi maililla vakuuttikin. Peliosuus tulee varmastikin nousemaan, arviolla 34% suosikki. Illan maistuvin.

KALMAR 21.1.2021
****T4 Pieni systeemi 35,2 e => lunastus 165,60 euroa!
****T4 panostukset 110,4 e => lunastus 234,60 euroa!

ARVID S.H. **** | Totomaatin arvio 52% | T4 36,68%!

MAISTUVA PÄÄIDEA

T4-3 / 2 ARVID S.H.

Lounasravien pääidea. Fredrik Perssonin suojatti on tehnyt alla olevissa varsin tasokkaissa lähdöissä hyvät esitykset ja nykyvireessä sen täytyy olla tässä porukassa suursuosikki. Toki tiedostamme, ettei maili ole ruunan mielimatka, eikä lisäkierros olisi pahitteeksi. Toisaalta lähtöpaikka on paras mahdollinen, ja vastus on todella sopivaa tasoa. Arvio 52%.

UUMAJA 15.1.2021
DARLINGTON ****Skrälli - Magnifik Brodde duo 17,38 (40%)

Kerroinraja toteutuneelle yhdistelmälle 13,60. SWE Päivän Duo -vihjeiden yhteydessä saat rajakertoimet vihjattaville kombinaatioille.  Duo on SWE isoihin vaihtoihin usein todella maistuva pelimuoto.

DUON IDEAPILARI

Lähtö 9 DUO-2 / 4 DARLINGTON

Vastaveto ylikuumalta vaikuttavalle suosikille. Shut Up And Dance toimi viimeksi Uumajan lounasraveissa vahvana tukipilarinamme ja suosikki sen kuuluu toki olla tässäkin, saumat jäävät kuitenkin hieman alle ”kerran kahdesta” -tason. Haastajista Darlington maistuu ideahauksi. Se on ollut uusista käsistä hyvä kaikkiin kolmeen starttiin. Daniel Selin otti viime startin laukan omaan piikkiinsä. Darlington avaa kovaa ja erityisesti keulaan päästessään se pystyy heittämään suosikille kovan haasteen.

 

 

 

 

 

 

BOLLNÄS 10.1.2021
TWINKLE FACE **** | arvio 45% | T75 37,07%!

****T75 Pieni systeemi 25,6 e => lunastus 60,60 euroa!
****T75 Peruspeli 48 e => lunastus 236,40 euroa!
****T75 Porukkasyst. 288 e => lunastus 307,10 euroa!

****T75 panostukset 361,6 e => lunastukset 604,10 euroa!

BOLLNÄS 10.1.2011
TWINKLE FACE **** - Ingesson duo 4,55 (40%)

Jäätävä kanuunavarma Twinkle Face varmaan voittoon dödsistä. Perjantaina Certainly sekä lauantaina Remarkable Feet ja Grainfield Aiden joutuivat tyytymään kakkosrahoihin.

LÄPIVARMA

T75-7 / 6 TWINKLE FACE

Maistuva suosikkivarma. Viimeksi Axevallassa tehtävä oli jo etukäteen aivan liian vaativa menestystä ajatellen. Lähdön voitti Jorma Kontion ohjastama Phoenix Photo ja mukana oli mm. Grainfield Aidenin ja Vagabond Bin kaltaisia hirmuja. Tuota edeltäneissä starteissa Twinkle Face uhkui vahvaa virettä ja mikäli Sybille Tinterin suojatti pystyy tässä vastaavalla tasolla suorittamaan, ovat haastajat kovan tehtävän edessä. Solvallassa 25.12. Erik Adielsson eteeni kiihdytyksen päätteeksi ajokkinsa kanssa keulaan, mistä tamma oli lopulta uudella ennätysajallaan hyvä kakkonen. Toissa kerralla asemat löytyivät aivan porukan hänniltä In Royalty Bokon keulasta ylikovaa vetämässä lähdössä. Lopussa kenttä kääntyi ja Twinkle Face kiitti maalisuoralla Kaptahia vahvan kiertelyn päätteeksi vetoavusta punnertaen juuri linjalla ykköseksi. Vastus on sopivaa tasoa ja tässä porukassa Twinkle Face omaa hyvät mahdollisuudet palata voittokantaan. Arvio 45%.

HALMSTAD 11.1.2021 
RACING RIBB *** - Panamera duo 6,80 (30%)

Lähtö 8 DUO-1 / 12 VINCENT AS

Kovan kapasiteetin omaava italialaisruuna viihtyy erityisesti näillä pitkillä matkoilla. Kunto on ollut hakusessa, mutta viitteitä paremmastakin on ollut jo näkyvissä. Kun Vincent As onnistuu, ei hevosta sen jälkeen pääse enää tällä hetkellä tarjolla olevilla kertoimilla yrittämään. Tällä hetkellä ne kattavat taatusti riskin. Arvio 12%. Peliosuus iltapäivällä 6%.

Lähtö 9 DUO-2 / 2 RACING RIBB

Suosikki vastoin alustavaa pelikannatusta. Näistä asemista Adrian Kolgiini lataa varmasti kovat piipussa alkuun ja nähdäksemme Racing Ribb on lähdön todennäköisin keulahevonen. Johtopaikalta Racing Ribb olisi taatusti vaikeasti ohitettavissa. Arvio 37%. Peliosuus iltapäivällä 29%.

SOLVALLA 6.1.2021
HAZARD BOKO *** | arvio 37% | T86 27,19%!

KANUUNAVARMA

T86-2 / 8 HAZARD BOKO

Maistuva näkemyssuosikki haastavasta lähtöpaikasta huolimatta. Hazard Boko on kahdessa tuoreimmassa startissa ollut mukana kovissa lähdöissä, nyt vastus on aivan eri kaliiberia. Viimeksi Solvallassa kovassa Toto75-lähdössä kanuunavarmanamme toiminut Very Kronos hallitsi keulasta, mukana oli myös Disco Volanteen, Elian Webin ja Sevillan kaltaisia menijöitä. Eipä tuossa tehtävässä radalta 11 ollut etukäteenkään paljoa luvassa, hevonen teki hyvän juoksun antaen tuoreen positiivisen näytön iskukyvystään. Tallikommentit ovat startin alla positiivista luettavaa, alustavan infon mukaan jenkkikärryt lyödään perään ja menestystä haetaan. Arvio 37%, näkemyssuosikki.

AXEVALLA 31.12.2020
DARK ROADSTER ***** | arvio 33% | T75 20,75%

VAHVA APUVARMA

T75-5 / 1 DARK ROADSTER

Vaikka neljältä sisimmältä radalta ladataankin varmasti kovaa matkaan, on selkeä suosikkitapaus, että Dark Roadster puolustaa sisäradalta keulat ja tällä psyykkauksella sen kuuluu myös olla lähdön suosikki. Vaikka avauksesta tulee kova, tämän tason hevoset sen maililla myös kestävät. Psyykkaamme kiihdytyksen siten, että Oskar J Andersson pystyy varsin selkeästi merkkaamaan keulapaikan, minkä jälkeen haastajat hakevat ja tyytyvät asemiinsa. Dark Roadster on 33% arviolla aliarvostettuna suosikkina maistuva apuvarma.

ESKILSTUNA 29.12.2020
GROVE’S APPLE POOF **** | arvio 25% | T4 16,21%

ROHKEA IDEAVARMA

T4-1 / 1 GROVE’S APPLE POOF

Loistopaikalta ehdottomasti todella kiinnostava ideahaku. Myös Jouni Hillbomilla on käsissään mielenkiintoinen nousukas, joka tulee taatusti vielä ottamaan Ruotsin puolella voittojakin. Viimeksi Örebrossa Mika Forss pääsi kääntämään ajokkinsa viimeisen takasuoran alussa kiriin, hieman loppukaarre tuntui ulkoradoilla tuottavan haastetta mutta hyvin tamma taas maalisuoraa kiri keulavoittajaa saavuttaen. Nyt lähtöpaikka on mielenkiintoinen. Teivossa 22.9. ravatussa 3-vuotislähdössä Stonecapes Thor ja Betty Roof paiskasivat ulkoa ohi, mutta ihan kelpo tapaan Grove’s Apple Poof ykkösradalta matkaan pääsi. Suosikki Heaven Meras on ollut vakuuttava ja sen kuuluukin olla tässä suosikki, mutta kyllä ”kerran neljästä” tason saumat Grove’s Apple Poofille kuuluu jättää. Toto4-pelissä erityisesti Grove’s Apple Poof – Shalako yhdistelmän kautta rakennettavat kombinaatiot maistuvat, haetaan rohkealla otteella selkeää etua valtavirtaan. Arvio 25%.

ROMME 28.12.2020
LET’S GO ERNIE *** | arvio 42% | T75 34,58%
ON TRACK PIRATEN *** | arvio 47% | T75 39,13%

SOLVALLA 26.12.2020
VERY KRONOS *** | arvio 64% | T75 59,34%
***Toto75 Peruspeli 76,80 e => lunastus 93,80 euroa

Ideahaku Morotai Degato 4,61% voittoon.

LÄPIVARMA

T75-3 / 1 VERY KRONOS

Kultadivisioonafinaalin suursuosikkina starttaavan Very Kronosin varmistaminen ei kyllä kiehdo lainkaan. Ori on ollut viime starteissaan aivan jäätävä. Alun perin Svante Båth suunnitteli talvitauolle jäämistä hieman aikaisemmin, mutta kilpailemista on jatkettu, koska hevonen jatkaa aivan huippukunnossa. Very Kronos avaa nykyään kovaa ja suosikkitapaus on, että ori puolustaa luottokuski Erik Adielssonin kanssa suoraan keulat. Mikäli tämä ei onnistu, vaan Disco Volante paiskaa alussa ohi, pystynee Adielsson sitten keulat hakemaan. Åbyssä 5.12. Very Kronos voitti väljään tyyliin keulassa juosseen Disco Volanteen rinnalta, noiden tapahtuminen myötä Ulf Ohlssonille kelvannee mielihyvin suosikin selkä. Nähdyn perusteella haastajat ovat yksinkertaisesti liian kovan tehtävän edessä. Arvio 64%.

OHIPELI SUOSIKISTA

T75-2 / 2 TRUMPIE

Klass II -finaalissa Trumpie on rankasti yliarvostettu, todelliset saumat alle 30% tasolla. Vastassa on vanhempia ja rutinoituneempia menijöitä, rima on yksinkertaisesti korkealla. Hevosena Trumpie on vihjetiimillemme täysin maistumaton ja luiskassa jo viimeksi, mutta se sai sitten tehdä keulassa täysin oman juoksunsa ja otti voiton. Mikäli Trumpie saa taas tehdä keulassa oman juoksunsa, se pystyy tässäkin voittamaan, mutta tuskin finaalissa haastajat matkan aikana nukkuvat. Ylikuuma suosikki jää kansalle. Morotai Degato on poiminta tipsivihkostamme, tauluaan vaarallisempi ”kyttihevonen”, johon emme halua tässä pudota. Viimeksi Morotai Degato esitti tilaa saatuaan hurjan loppuvedon ja vastaava spurtti oikein ajoitettuna tarjoaa kyllä tässäkin saumat menestykseen. Arvio 5%.

JÄGERSRO 22.12.2020
KICKI LAGÖ *** | arvio 53% | T64 41,70%!
EIGHT HOUR *** | arvio 49% | T64 41,40%!

VARMAVALINNAT

T64-2 / 4 KICKI LAGÖ

No Limit La Man poisjäänti selkeytti tilannetta entisestään, jo alustavasti oikein maistuvalta tuntunut numero 4 KICKI LAGÖ saa nyt vahvan luottamuksemme. Montéssa neljään starttiin statistiikan 3-1-0 tiskiin iskenyt tamma voitti viimeksikin varmaan tapaan, eikä esimerkiksi kovana montéhevosena tunnettu Sebastian Hall mahtanut sille mitään.

Vastus on tässä oikein sopivaa tasoa ja alustavassa pelikannatuksessa on ilmaa. Iina Aho on onnistunut ratsailla erinomaisesti. Voitto on tappiota todennäköisempi tapahtuma, arvio 53%.

T64-4 / 5 EIGHT HOUR

Kiihdytyksessä olevista täysin tiedostamistamme riskitekijöistä huolimatta keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä 5 EIGHT HOUR on meidän papereissamme lähdön todennäköisin keulahevonen ja tämän myötä tamma on myös maistuva suosikkivarma. Moni seikka puoltaa vahvaa virettä viime starteissa todistanutta suosikkia. Kenkäpakko ei heikennä sen suoritustasoa, sillä Eight Hour on tottunut juoksemaan kengät jalassa. Stefan Persson on vahvistus rattaille, alla on vahva esitys tuoreesta startista ja lisäksi tänään perään lyödään valmentaja Björn Lindholmin Travrondenissa antaman kommentin perusteella ensimmäistä kertaa myös jenkkikärryt. Keulaan päästessään  Eight Hour on vahvoilla ja tarvittaessa se pystyy taistelemaan voitosta muillakin juoksunkuluilla. Arvio 49%.

AXEVALLA 22.12.2020
LOVE NO PAIN ****kanuunavarma!
Totomaatin arvio 67% | T4-peliosuus 45,99%!

VAHVA SUOSIKKIVARMA

T4-4 / 4 LOVE NO PAIN

Päätöskohteen suosikki 4 LOVE NO PAIN on huippumaistuva tukipilari, alustava pelikannatus on selkeästi alakantissa. Vastus on todella sopivaa kaliiberia ja selkeästi tätä kovemmissa tehtävissä menestymään tottunut tamma ei saa yksinkertaisesti juoksemalla kyllä hävitä tätä lähtöä. Love No Pain hävisi viimeksi keulasta, ohi tullut Global Tailwind on kuitenkin kova hevonen, saman tason menijöitä ei ole nyt vastassa. Love No Painin esitykset ailahtelivat aikaisemmin mutta nyt se on ollut startista toiseen hyvä. Arvio 67%.

FÄRJESTAD 21.12.2020
LEGENDARIA ZON ***** kanuunavarma
Totomaatin arvio 33% | T64-peliosuus 25,21%

KANUUNAVARMA

T64-2 / 6 LEGENDARIA ZON

Illan maistuva pääidea. Viime startti kannattaa unohtaa, alun laukan jälkeen Carl Johan Jepson tyytyi ajelemaan porukan hännillä ja keskeytti sitten loppukaarteessa, kun mitään tuossa lähdössä ei realistisesti ollut tarjolla. Legendaria Zon siirtyi äskettäin Björn Goopin talliin, ja tamma on osoittanut uusista käsistä niin kykynsä kuin hyvän kuntonsakin, mikä ei varmastikaan ole viime startin tapahtumista huolimatta kadonnut mihinkään. Toissakerralla Solvallassa takarivistä startannut Legendaria Zon jäi avauspuolikkaan jälkeen toiselle radalle ilman vetoapua, mistä se voitti lopulta helpon näköisesti väljään tyyliin. Nyt viime startista muutoksena tamma saa taas jenkkikärryt peräänsä, selkeä etu. Tässä lähdössä pelikansan käsissä suosikki 6 THAI SELENE on ylikuumentunut, toki se meidänkin papereissamme käynnistää rankingin, arvio 37%. Legendaria Zon omaa sen sisäpuolelta hyvät saumat päästä keulaan, mistä se vastailisi varmasti pitkään. Arvio 33%. Hieno kanuunavarma.

 

 

 

 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.