*****SkrälliT5 32€ => 1.240,90€!
*****SkrälliT5 yhteensä 1.613,10€!
*****SkrälliTroikasta 639,80€!
OUR LEXA (126) *****Skrälli-idea!
Totomaatin arvio 20% | T5 6,84%!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgTEIVO 26.1.2021
Teivosta harjattiin jäätävä tili. OUR LEXA (126) *****Skrälli huikea näkemys. Totomaatin arvio 20% - T5-peliosuus 6,84%. Tietoa ja näkemystä. Vahva etu valtavirtaan. Troikasta 639,80 euroa ja Toto5-pelistä yhteensä 1.613,10 euroa.

TEIVO 26.1.2021
OUR LEXA (126) *****Skrälli - True Noice kk 13,62 (25%)
*****SkrälliTroikka pelit 69,50 e => lunastus 639,80 euroa!
*****SkrälliToto5 Pieni systeemi 32 e => lunastus 1.240,90 euroa!
*****SkrälliToto5 Peruspeli 52 e => lunastus 248,10 euroa!
*****SkrälliToto5 panostukset 224 e => lunastukset 1.613,10 euroa!

OUR LEXA (126) *****Skrälli | Totomaatin arvio 20% | T5 6,84%

Toto5-5: Hämmästyttävän vähän pelattu Our Lexa on hurjan maistuva näkemyspilari! Päätöskohteessa esitämme sitten vahvan kannanoton pelikansaa vastaan. Siinä nimittäin yksi kolmesta suosikistamme on käsittämättömästi jäämässä ihan pelaamattomaksi. Kyseessä on numero 4 OUR LEXA, joka meidän papereissamme voittaa tämän lähdön 20% arviolla kerran viidestä. Our Lexa joutui syyskuussa kilpailutauolle loukattuaan Turussa kirivaiheen laukassa jalkansa. Tauoltapaluu tapahtui runsas viikko sitten Seinäjoella, missä ruunalla ajettiin huonolta lähtöpaikalta tauon jälkeen passiivisella taktiikalla. Our Lexa matkasi joukon hännillä 5. ulkona. Sieltä ruuna oli lähdössä viimeisellä takasuoralla kiriin, mutta samalla hetkellä etupuolelta laukkasi hevonen, minkä seurauksena Our Lexa kadotti rytmiään ja meinasi laukata. Tässä tilanteessa kärki pääsi sitten lopullisesti karkuun, joten Teemu Toroska ajoi vielä loppukaarteenkin varman päälle. Loppusuoralla Toroska antoi ajokilleen kirimerkin, ja loppua Our Lexa kirikin ryhdikkäästi. Päätöspuolikkaan Our Lexa kulki ulkoratoja pitkin 14,0-vauhtia, ja maalin kohdalla kyyti oli vielä tuntuvasti tuota lukemaa kovempaa.

Our Lexaa ei ollut todellakaan millään lailla viritelty viime starttiin, joten kaiken järjen mukaan startti vei sitä eteenpäin. Lähtöpaikkakin on nyt paljon viime kertaa parempi. Our Lexa ei ole starttiraketti, mutta kolmosradan paikka todennäköisesti helposti keulaan kiihdyttävän Mad Joking Boyn ulkopuolella on kuitenkin mainio lähtöpaikka. Lupaava viime suoritus alla myös viime startin tavoin ruunaa ohjastava Teemu Toroska on menestymismahdollisuuksien suhteen toiveikas, ja mikäli hevonen tuntuu normaalilta, niin tämä näkyy myös ajotaktiikassa. Our Lexa ei siis ole starttiraketti, mutta tarkoitus on pysytellä koko ajan takarivin suosikkien etupuolella. Eivät suosikitkaan mitään sellaista ole esittäneet, etteikö Our Lexan pitäisi pystyä ottelemaan niitä vastaan näistä asetelmista täysin tasavertaisesti. 

2 MAD JOKING BOY ottanee siis helposti ensimmäiset keulat, mutta se on kyllä merkittävästi parempi selkä- kuin keulajuoksulla. Ideaalitilanne olisikin, että Our Lexa saisi haettua lopulta johtopaikan Mad Joking Boylta. Tosin, riskinä tässä tapauksessa olisi, että suosikki True Noicella lähdettäisiin sitten hakemaan tosissaan johtopaikkaa, koska täysin pelaamattoman hevosen kohdalla ongelma on se, ettei se taida nauttia kanssakilpailijoiden keskuudessa kovinkaan suurta kunnioitusta. Markkula kylläkin näki Our Lexan loppukirin viimeksi aitiopaikalta, joten hänen pitäisi olla Our Lexan vireestä tilanteen tasalla. Our Lexa teki viime kesänäkin useita niin hyviä suorituksia, ettei sen pelaamattomuus viimekertainen lupaava loppukiri huomioiden ole millään tavoin perusteltua. Näemme tässä siis iskun paikan kanssapelureita vastaan!

Numero 10 NEXT HOPE on mielestämme kykyjensä puolesta tähän lähtöön ylivertainen, ja periaatteessa sen pitäisi voittaa tämä lähtö mennen tullen. Viime suoritukset eivät ole kuitenkaan olleet ollenkaan kykyjen mukaisia, joten uusia näyttöjäkin taas kaivataan. Meidän papereissamme Next Hope on kyllä ykkösrankkaus, mutta ei se kuitenkaan viime starttien kaltaisena pysty näistä asetelmista luultavasti onnistunutta Our Lexaa kukistamaan. Arviomme Next Hopelle on 28%. 9 TRUE NOICE on kehityskelpoinen 4-vuotias, mutta emme me silti takarivistä sen selvää suosikkiasemaa voi allekirjoittaa. Toki True Noice on meidänkin papereissamme yksi suosikeista, arviomme on 22%. True Noicen kohdalla on kuitenkin huomattava, että menestykset ovat tulleet pääosin matalista sarjoista, ja esimerkiksi Our Lexan kilpailurutiini on ihan eri luokkaa kuin True Noicella. Kaiken lisäksi kauden avauksessaan True Noice väsyi johtavan rinnalta pahoin.

Teemu Toroska 

L8/4 OUR LEXA: ”Ruuna joutui tauolle, koska loukkasi jalkansa Turun syyskuisessa laukassa. Seinäjoen taukostartissa ohjeena oli ajaa alku hännillä ja yrittää sitten parannella resurssien mukaan lopussa. Viimeisellä takasuoralla oli lievä häiriötilanne, mihin hevonen kadotti rytminsä ja meinasi laukata ja ajoin sitten vielä loppukaarteenkin varman päälle, kun kärki oli jo karannut. Loppusuoraa Our Lexa tuli oikein hyvin, ja oli oikeastaan odotuksia parempi. Kaiken järjen mukaan startti vei hevosta eteenpäin. Lähtöpaikka on tällä kertaa hyvä. Our Lexa ei ole kovin nopea avaaja, mutta tarkoitus on kuitenkin ajaa tarpeen vaatiessa aktiivisesti, mikäli vain hevonen tuntuu normaalilta. Kaikki kovimmat vastustajat ovat takarivissä, eikä niitä ole tarkoitus päästää missään vaiheessa edelle. Mikäli vain hevonen on normaali, niin lähden viime startin perusteella matkaan ilman muuta menestysmielellä.”

 

 

 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.