****SkrälliT5 81€ => 750,70€!
LAKORI (55) *** ideavarma!
Totomaatin arvio 28% | T5 16,54%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgOULU 21.1.2021
Tilaisuuden tullen rohkeasti valtavirtaa vastaan. LAKORI (55) *** aivan jäätävä alipelattu ideavarma. Totomaatin arvio 28% - T5-peliosuus vain 16,54%. Myös RUE DE ROI (41) *** voittoon. Hieno ilta. Totosta 2/2 osumaa + ****SkrälliToto5-lunastus 750,70 euroa.

OULU 21.1.2021
LAKORI (55) *** - Valtroks kk 1,93 (100%)
RUE DE ROI (41) *** - Boogiewoogie Laday kk 6,68 (45%)
****SkrälliToto5 Suuri systeemi 81 e => lunastus 750,70 euroa!

LAKORI (55) *** | Totomaatin arvio 28% | T5 16,54%

Toto5-3: Rohkea isku valtavirtaa vastaan! Maistuvaksi alipelatuksi näkemysideaksi kohoava 3 LAKORI hakee vimmatusti paluuta voittokantaan ja nykyvireessä tuo ykkössija saattaa hyvinkin irrota. Kuopiossa vapaat kiriväylät eivät koskaan auenneet ja jossiteltavaa jäi, kuten myös tänään vastassa olevalle ja toki meidänkin papereissamme tässä suosikkina starttaavalle numerolle 1 VALTROKS. Lakori oli kaksikosta kuitenkin ensin maalissa, eli se hakee toistamiseen Valtroksin päänahkaa. Viimeksi Oulussa Ville Pohjola nosti Lakorin etusuoralla sisäradalta toiselle radalle ilman vetoapua ja ruuna eteni keulassa juosseen Eetin rinnalle. Vauhti kiihtyi, viimeiset 700 metriä Lakori tuli 24,7-kyytiä murskaten helposti Eetin vastarinnan ja näyttäen maalisuoran puolivälissä jo voittajalta. Perässä smyygaillut ja kahdella voitolla nyt Suomessa aloittanut Santtu Raitalan kannustama Troll Sterk Viking pystyi kuin pystyikin kovalla loppuvedolla kuitenkin viime metreillä ohitukseen. Kunto on kuitenkin tällä hetkellä kiviaitaa ja vaikka edellinen voitto yli kolmen vuoden takaa (1.1.2018) onkin, ei Lakorin mahdollisuuksia voi tässä vähätellä. Valtroks on 54% arviolla suosikki ja Lakori 28% arviolla vahva haastaja. Kierroksen luonne houkuttelee rohkeaan ratkaisuun. Tarjolla siis maistuva alipelattu ideavarma.

Ville Pohjola

L6/3 LAKORI: ”Se on ollut yllättävän hyvä. Oulussa ruuna olisi saattanut voittaa, mikäli olisin ajanut hieman eri tavalla. Se on kuitenkin jossittelua. Mielestäni tämä olisi selkäjuoksulla parhaimmillaan, joten yritän tarjota sille sellaisen reissun.Lakori voi tietenkin voittaa, mutta Valtroksin ulkopuolelta se on ainakin varsin hankalaa. Kärkeen on kuitenkin hyvät saumat.”  

Toto5-1: Kova suosikkikaksikko! 8 RUE DE ROI jäi Kaustisella roikkumaan alussa kolmannelle radalle ollen siellä ensimmäisessä kaarteessa jopa pussissa. Ensimmäisen takasuoran auetessa Mauri Jaara pääsi nostamaan ajokkinsa vapaalle radalle, minkä jälkeen ajettiin eteenpäin. Toisessa kaarteessa ruuna eteni lopulta johtavan rinnalle, mistä se sitten alkumatkan tapahtumat huomioon ottaen täysin ymmärrettävästi taipui. Tuota edeltäneessä Oulun T75-startissa Rue De Roi eteeni avauspuolikkaan jälkeen keulaan, mistä se oli hyvä kolmas. Maalisuoralla edelleen vyöryivät takamatkan kovat Lastsundayinmay ja Troopers. Arvio 36%. 11 BOOGIEWOOGIE LADAY omaa todella kovan kapasiteetin, mutta tällä hetkellä ruunaan on vaikea suhtautua. Se maistui meille kovasti 19.12. Oulussa. Ihmettelimme kovasti Ville Pohjolan taktisia ratkaisuja, kun hän ei kääntänyt ajokkiaan tuossa kisassa aikaisessa vaiheessa reissuun. Tämän kisan alla valmentaja Ilkka Kangas kuitenkin kommentoi 7 oikein -lehdessä, että hevonen oli tuntunut matkalla haluttomalta, vaikka se loppua sitten kirikin hyvin. Tuon jälkeen se on jäänyt kertaalleen Bodenistakin pois. Arvio 35%. 

Tämä kaksikko erottuu hevosina selkeästi haastajista edukseen. 1 SCORZONE teki hyvän 3-vuotiskauden, mutta viime vuosi oli valtava pettymys. Lähtökohta on, että Tuomas Vasalan käsistä Suomen debyyttinsä tekevään ruunaan on suhtauduttava varauksella. Ykkösrata tuskin suosii tasaisena pitämäämme lähtijää. Arvio 12%. Nousuvirettäkin joulukuussa osoittanut numeron 5 MISS MYTHOS on jäänyt viime startin jälkeen kertaalleen pois. Arvio 7%.

Ville Pohjola

L4/11 BOOGIEWOOGIE LADAY: ”Se oli Oulussa vetämätön matkan aikana. Loppua ruuna tuli kuitenkin aivan hyvin. Tämä suorittaa vähän epätasaisesti, koska se puoltaa aika ajoin vasemmalle. Päivän vireestä minulla ei ole mitään tietoa, mutta valmentaja tuo yleensä hevoset valmiissa kunnossa pikku paussilta. Lähtörata on surkea, joten tässä joutuu ajamaan väkisin takapareista. Hevonen on hyvä, mutta päivän menestys riippuu paljon sen päivän vireestä.” 

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.