EIVARI (59) ideasuosikki
Aron Viima kakkosrahoille


jalkipelit_ravi_2_epk.jpgJYVÄSKYLÄ 15.1.2021
Toto5-näkemysvarma Aron Viima joutui tyytymään keulasta lopulta kakkosrahoihin. Maistuvaksi ideasuosikiksi 30% arviolla nostettu EIVARI (59) voitti lähtönsä.

JYVÄSKYLÄ 15.1.2021
EIVARI (59) voitti lähtönsä

Toto5-näkemysvarma Aron Viima joutui tyytymään kakkosrahoihin.

Toto5-2: Kapein kahdella! Rankingin käynnistävä numero 4 EIVARI on ihan kelpo aloittelija. Viimeksi ori palasi kotitreenistä radoille tehden asiallisen esityksen. Se juoksi keulassa ja lopussa vauhdin kiihtyessä alle 30-lukemiin tuli laukka kolmossijalta. Saatuaan kisan alleen Eivari voi parantaa paljonkin. Ideasuosikki 30% ja se nostetaan pelikohteeksi myös totossa. 

Toto5-3: Näkemysvarma tasaisesti pelattuun lähtöön! Alustavan pelijakauman valossa kierroksen maistuvin varmakandidaatti on kolmannen kohteen suosikkina paalulta matkaan starttaava numero 3 ARON VIIMA. Pauli Raivion suojatti ailahtelee, mutta hevosen kyvyt ovat tiedossa. Toissakerralla Killerillä kaikki ei ollut kohdallaan, Raivio kommentoikin IS Ravit -sivustolla, että terveyspuolen kanssa oli haasteita. Nyt kaikki on kunnossa ja viimeksi Teivossa voittosummaansa nähden varsin kyvykäs ruuna suoritti taas omalla hyvällä tasollaan ja hallitsi tasokkaassa lähdössä tapahtumia keulasta. Rattaille viime startin tavoin istuva Esa Holopainen sopii kuskina hyvin Aron Viiman rattaille, kahdesta yrityksestä kaksi voittoa. Keulajuoksuun on taas hyvät saumat ja näistä lähtökohdista Aron Viima on 37% arviolla selkeä näkemyssuosikki ja maistuva kanuunavarma.

Starttien myötä parantava 9 EETI on 25% arviolla selkeä ykköshaastaja. Pitkästä takamatkasta huolimatta oikeastaan vastustajista ainoa, jota varsinaisesti ”pelkäämme”. 6 VILLIHEILI on ollut positiivinen tauon jälkeen. Tamma hyötyy juoksuradasta ja ravin maistuessa se päässee heti hyviin asemiin. Arvio 14%. 4 HISSUN FEENIX on tauluaan paremmassa kunnossa. Laukka vaan on liian herkässä. Arvio 4%.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.