PASTORN (29) **** kanuunapilari!
Totomaatin arvio 36% | T5 23,00%!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgLAPPEE 19.1.2021
Vahvan kannanoton myötä Lappeen ***Toto5-kuittien kanuunavarmaksi nostettu PASTORN (29) **** kiri johtavan takaa voittoon. Totomaatin arvio 36% | T5 23,00%. Myös TUUSKANEN (32) *** voitti lähtönsä.

LAPPEE 19.1.2021
PASTORN (29) **** - Rebel Rapid kk 6,70 (40%)
TUUSKANEN (32) *** - Montsan Vippi kk 5,98 (20%)

PASTORN (29) **** | arvio 36% | T5 23,00%

Valitettavasti Rebel Royal ei saanut paikkaa T5-kuiteilta.

Toto5-3: Vahva kanuunavarma! Näkemyssuosikiksemme kohoava 4 PASTORN teki vahvan debyytin uudessa kotimaassaan. Se joutui puolustamaan johtopaikkaansa 10,5-avauksessa. Päätöslenkillä ruuna sai jälleen juosta tosissaan, mutta se kesti kiitettävästi toiseksi. Kun otetaan huomioon alla ollut parin kuukauden tauko sekä muutto Ruotsista Suomeen, oli suoritus kyllä jatkoa ajatellen oikein lupaava. Nähdäksemme juoksunkulku tulee tässä suosimaan kanuunapilariamme. Pastorn avannee taas keulaan, mistä Hannu Torvisen rattailleen saava ruuna saattaa hyvinkin saada tehdä oman juoksunsa. Silloin olisi vaikeasti voitettavissa. Tällä psyykkauksella Pastorn on 36% arviolla vahva näkemyssuosikki.
 
1 INTUTO on hyvässä kunnossa ja matka ei haittaa. Sisäradalta on varmaan luvassa nätti reissu. Taktiikka juoksussa voi olla voitto tiukassa. Myös suosikin tallikaveri 5 K.S.CASCADE on hienossa vireessä. Juoksun onnistuessa ihan mahdollinen menestyjä. 9 REBEL RAPID on jättikunnossa. Takarivistä voi kuitenkin olla voitto tiukassa, jos matkalla mennään hiljaa. Toisaalta ruuna ei ole tarkka juoksusta ja sen voi kierrättää ajoissa johtavan rinnalle. Suosikin kukistaminen tulee rinnalta olemaan kuitenkin haastavaa.

Nina Pettersson Perklen

L6/4 PASTORN: ”Se oli Kouvolassa tosi hyvä. Kaikki on sujunut viime startin jälkeen ilman ongelmia. Varuste muutoksia ei ole tulossa. Lähtee kovaa. Voittoon on hyvät saumat.” 

L6/5 K.S.CASCADE: ”Kaikki on sen kohdalla kunnossa. Ori on tehnyt koko ajan varsin hyvää jälkeä. Se lähtee myös lujaa, joten paikka käy. Voitto ei yllättäisi. Kaksikosta kumpi tahansa voi voittaa.”

Ykköshaastaja 8 TUUSKANEN... Kimmo Niemelä on kommentissaan sen verran optimistinen suojattinsa suhteen, että ruuna vaikuttaa aliarvostetulta. Ehkäpä Antti Teivainen saa kaivettua hieman kateissa olleita juoksuhaluja taas esiin. Omalla tasolla suorittaessaan Tuuskanen taistelee tiukasti voitosta. Arvio 28%. 

Kimmo Niemelä

L8/8 TUUSKANEN: ”Se laukkasi Lahdessa, kun ohjastaja meni vähän antamaan merkkiä. Sillä pitää ottaa ensimmäiset 100 metriä rauhassa, koska se ei saa rytmistä kiinni heti alussa. Tuuskanen on hyvässä kunnossa, joten päivän vireestä menestys ei jää kiinni. Tänään tulee pitkät hokit, joten ne tuo pienen kysymysmerkin. Ajo-ohjeita en anna, mutta paikka johtavan rinnalla kävisi oikein hyvin. Kärkisijaa lähdetään metsästämään.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.