****T75 48€ => 236,40€!
TWINKLE FACE **** kanuunapilari!
Totomaatin arvio 45% | T75 37,07%!


jalkipelit_raviSWE_V75GS_epk.jpgBOLLNÄS 10.1.2021
Grand Slam T75 Jackpot -kierroksen jäätävä pääidea TWINKLE FACE **** varmaan voittoon johtavan rinnalta. Totomaatin arvio 45% - T75-peliosuus 37,07%. Peruspeli 48 e => lunastus 236,40 euroa. Lunastukset yhteensä 604,10 euroa.

BOLLNÄS 10.1.2021
TWINKLE FACE **** | arvio 45% | T75 37,07%!

****T75 Pieni systeemi 25,6 e => lunastus 60,60 euroa!
****T75 Peruspeli 48 e => lunastus 236,40 euroa!
****T75 Porukkasyst. 288 e => lunastus 307,10 euroa!

****T75 panostukset 361,6 e => lunastukset 604,10 euroa!

Kanuunavarma Twinkle Face varmaan voittoon dödsistä. Perjantaina Certainly sekä lauantaina Remarkable Feet ja Grainfield Aiden joutuivat tyytymään kakkosrahoihin.

Jäätäviä alipelattuja tukipilareita: Twinkle Face, Hazard Boko, Dark Roadster, Grove’s Apple Poof, Let’s Go Ernie, On Track Piraten, Very Kronos, Kicki Lagö, Eight Hour, Love No Pain, Legendaria Zon…

LÄPIVARMA

T75-7 / 6 TWINKLE FACE

Maistuva suosikkivarma. Viimeksi Axevallassa tehtävä oli jo etukäteen aivan liian vaativa menestystä ajatellen. Lähdön voitti Jorma Kontion ohjastama Phoenix Photo ja mukana oli mm. Grainfield Aidenin ja Vagabond Bin kaltaisia hirmuja. Tuota edeltäneissä starteissa Twinkle Face uhkui vahvaa virettä ja mikäli Sybille Tinterin suojatti pystyy tässä vastaavalla tasolla suorittamaan, ovat haastajat kovan tehtävän edessä. Solvallassa 25.12. Erik Adielsson eteeni kiihdytyksen päätteeksi ajokkinsa kanssa keulaan, mistä tamma oli lopulta uudella ennätysajallaan hyvä kakkonen. Toissa kerralla asemat löytyivät aivan porukan hänniltä In Royalty Bokon keulasta ylikovaa vetämässä lähdössä. Lopussa kenttä kääntyi ja Twinkle Face kiitti maalisuoralla Kaptahia vahvan kiertelyn päätteeksi vetoavusta punnertaen juuri linjalla ykköseksi. Vastus on sopivaa tasoa ja tässä porukassa Twinkle Face omaa hyvät mahdollisuudet palata voittokantaan. Arvio 45%.

SOLVALLA 6.1.2021
HAZARD BOKO *** | arvio 37% | T86 27,19%!

KANUUNAVARMA

T86-2 / 8 HAZARD BOKO

Maistuva näkemyssuosikki haastavasta lähtöpaikasta huolimatta. Hazard Boko on kahdessa tuoreimmassa startissa ollut mukana kovissa lähdöissä, nyt vastus on aivan eri kaliiberia. Viimeksi Solvallassa kovassa Toto75-lähdössä kanuunavarmanamme toiminut Very Kronos hallitsi keulasta, mukana oli myös Disco Volanteen, Elian Webin ja Sevillan kaltaisia menijöitä. Eipä tuossa tehtävässä radalta 11 ollut etukäteenkään paljoa luvassa, hevonen teki hyvän juoksun antaen tuoreen positiivisen näytön iskukyvystään. Tallikommentit ovat startin alla positiivista luettavaa, alustavan infon mukaan jenkkikärryt lyödään perään ja menestystä haetaan. Arvio 37%, näkemyssuosikki.

AXEVALLA 31.12.2020
DARK ROADSTER ***** | arvio 33% | T75 20,75%

VAHVA APUVARMA

T75-5 / 1 DARK ROADSTER

Vaikka neljältä sisimmältä radalta ladataankin varmasti kovaa matkaan, on selkeä suosikkitapaus, että Dark Roadster puolustaa sisäradalta keulat ja tällä psyykkauksella sen kuuluu myös olla lähdön suosikki. Vaikka avauksesta tulee kova, tämän tason hevoset sen maililla myös kestävät. Psyykkaamme kiihdytyksen siten, että Oskar J Andersson pystyy varsin selkeästi merkkaamaan keulapaikan, minkä jälkeen haastajat hakevat ja tyytyvät asemiinsa. Dark Roadster on 33% arviolla aliarvostettuna suosikkina maistuva apuvarma.

ESKILSTUNA 29.12.2020
GROVE’S APPLE POOF **** | arvio 25% | T4 16,21%

ROHKEA IDEAVARMA

T4-1 / 1 GROVE’S APPLE POOF

Loistopaikalta ehdottomasti todella kiinnostava ideahaku. Myös Jouni Hillbomilla on käsissään mielenkiintoinen nousukas, joka tulee taatusti vielä ottamaan Ruotsin puolella voittojakin. Viimeksi Örebrossa Mika Forss pääsi kääntämään ajokkinsa viimeisen takasuoran alussa kiriin, hieman loppukaarre tuntui ulkoradoilla tuottavan haastetta mutta hyvin tamma taas maalisuoraa kiri keulavoittajaa saavuttaen. Nyt lähtöpaikka on mielenkiintoinen. Teivossa 22.9. ravatussa 3-vuotislähdössä Stonecapes Thor ja Betty Roof paiskasivat ulkoa ohi, mutta ihan kelpo tapaan Grove’s Apple Poof ykkösradalta matkaan pääsi. Suosikki Heaven Meras on ollut vakuuttava ja sen kuuluukin olla tässä suosikki, mutta kyllä ”kerran neljästä” tason saumat Grove’s Apple Poofille kuuluu jättää. Toto4-pelissä erityisesti Grove’s Apple Poof – Shalako yhdistelmän kautta rakennettavat kombinaatiot maistuvat, haetaan rohkealla otteella selkeää etua valtavirtaan. Arvio 25%.

ROMME 28.12.2020
LET’S GO ERNIE *** | arvio 42% | T75 34,58%
ON TRACK PIRATEN *** | arvio 47% | T75 39,13%

SOLVALLA 26.12.2020
VERY KRONOS *** | arvio 64% | T75 59,34%
***Toto75 Peruspeli 76,80 e => lunastus 93,80 euroa

Ideahaku Morotai Degato 4,61% voittoon.

LÄPIVARMA

T75-3 / 1 VERY KRONOS

Kultadivisioonafinaalin suursuosikkina starttaavan Very Kronosin varmistaminen ei kyllä kiehdo lainkaan. Ori on ollut viime starteissaan aivan jäätävä. Alun perin Svante Båth suunnitteli talvitauolle jäämistä hieman aikaisemmin, mutta kilpailemista on jatkettu, koska hevonen jatkaa aivan huippukunnossa. Very Kronos avaa nykyään kovaa ja suosikkitapaus on, että ori puolustaa luottokuski Erik Adielssonin kanssa suoraan keulat. Mikäli tämä ei onnistu, vaan Disco Volante paiskaa alussa ohi, pystynee Adielsson sitten keulat hakemaan. Åbyssä 5.12. Very Kronos voitti väljään tyyliin keulassa juosseen Disco Volanteen rinnalta, noiden tapahtuminen myötä Ulf Ohlssonille kelvannee mielihyvin suosikin selkä. Nähdyn perusteella haastajat ovat yksinkertaisesti liian kovan tehtävän edessä. Arvio 64%.

OHIPELI SUOSIKISTA

T75-2 / 2 TRUMPIE

Klass II -finaalissa Trumpie on rankasti yliarvostettu, todelliset saumat alle 30% tasolla. Vastassa on vanhempia ja rutinoituneempia menijöitä, rima on yksinkertaisesti korkealla. Hevosena Trumpie on vihjetiimillemme täysin maistumaton ja luiskassa jo viimeksi, mutta se sai sitten tehdä keulassa täysin oman juoksunsa ja otti voiton. Mikäli Trumpie saa taas tehdä keulassa oman juoksunsa, se pystyy tässäkin voittamaan, mutta tuskin finaalissa haastajat matkan aikana nukkuvat. Ylikuuma suosikki jää kansalle. Morotai Degato on poiminta tipsivihkostamme, tauluaan vaarallisempi ”kyttihevonen”, johon emme halua tässä pudota. Viimeksi Morotai Degato esitti tilaa saatuaan hurjan loppuvedon ja vastaava spurtti oikein ajoitettuna tarjoaa kyllä tässäkin saumat menestykseen. Arvio 5%.

JÄGERSRO 22.12.2020
KICKI LAGÖ *** | arvio 53% | T64 41,70%!
EIGHT HOUR *** | arvio 49% | T64 41,40%!

VARMAVALINNAT

T64-2 / 4 KICKI LAGÖ

No Limit La Man poisjäänti selkeytti tilannetta entisestään, jo alustavasti oikein maistuvalta tuntunut numero 4 KICKI LAGÖ saa nyt vahvan luottamuksemme. Montéssa neljään starttiin statistiikan 3-1-0 tiskiin iskenyt tamma voitti viimeksikin varmaan tapaan, eikä esimerkiksi kovana montéhevosena tunnettu Sebastian Hall mahtanut sille mitään. 

Vastus on tässä oikein sopivaa tasoa ja alustavassa pelikannatuksessa on ilmaa. Iina Aho on onnistunut ratsailla erinomaisesti. Voitto on tappiota todennäköisempi tapahtuma, arvio 53%.

T64-4 / 5 EIGHT HOUR

Kiihdytyksessä olevista täysin tiedostamistamme riskitekijöistä huolimatta keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä 5 EIGHT HOUR on meidän papereissamme lähdön todennäköisin keulahevonen ja tämän myötä tamma on myös maistuva suosikkivarma. Moni seikka puoltaa vahvaa virettä viime starteissa todistanutta suosikkia. Kenkäpakko ei heikennä sen suoritustasoa, sillä Eight Hour on tottunut juoksemaan kengät jalassa. Stefan Persson on vahvistus rattaille, alla on vahva esitys tuoreesta startista ja lisäksi tänään perään lyödään valmentaja Björn Lindholmin Travrondenissa antaman kommentin perusteella ensimmäistä kertaa myös jenkkikärryt. Keulaan päästessään  Eight Hour on vahvoilla ja tarvittaessa se pystyy taistelemaan voitosta muillakin juoksunkuluilla. Arvio 49%.

AXEVALLA 22.12.2020
LOVE NO PAIN ****kanuunavarma!
Totomaatin arvio 67% | T4 45,99%!

VAHVA SUOSIKKIVARMA

T4-4 / 4 LOVE NO PAIN

Päätöskohteen suosikki 4 LOVE NO PAIN on huippumaistuva tukipilari, alustava pelikannatus on selkeästi alakantissa. Vastus on todella sopivaa kaliiberia ja selkeästi tätä kovemmissa tehtävissä menestymään tottunut tamma ei saa yksinkertaisesti juoksemalla kyllä hävitä tätä lähtöä. Love No Pain hävisi viimeksi keulasta, ohi tullut Global Tailwind on kuitenkin kova hevonen, saman tason menijöitä ei ole nyt vastassa. Love No Painin esitykset ailahtelivat aikaisemmin mutta nyt se on ollut startista toiseen hyvä. Arvio 67%.

FÄRJESTAD 21.12.2020
LEGENDARIA ZON ***** kanuunavarma
Totomaatin arvio 33% | T64-peliosuus 25,21%

KANUUNAVARMA

T64-2 / 6 LEGENDARIA ZON

Illan maistuva pääidea. Viime startti kannattaa unohtaa, alun laukan jälkeen Carl Johan Jepson tyytyi ajelemaan porukan hännillä ja keskeytti sitten loppukaarteessa, kun mitään tuossa lähdössä ei realistisesti ollut tarjolla. Legendaria Zon siirtyi äskettäin Björn Goopin talliin, ja tamma on osoittanut uusista käsistä niin kykynsä kuin hyvän kuntonsakin, mikä ei varmastikaan ole viime startin tapahtumista huolimatta kadonnut mihinkään. Toissakerralla Solvallassa takarivistä startannut Legendaria Zon jäi avauspuolikkaan jälkeen toiselle radalle ilman vetoapua, mistä se voitti lopulta helpon näköisesti väljään tyyliin. Nyt viime startista muutoksena tamma saa taas jenkkikärryt peräänsä, selkeä etu. Tässä lähdössä pelikansan käsissä suosikki 6 THAI SELENE on ylikuumentunut, toki se meidänkin papereissamme käynnistää rankingin, arvio 37%. Legendaria Zon omaa sen sisäpuolelta hyvät saumat päästä keulaan, mistä se vastailisi varmasti pitkään. Arvio 33%. Hieno kanuunavarma.

 

 

 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.