*****SkrälliT5 28€ => 411,10€!
*****SkrälliT5-lunastukset 698,80€!
AMOUR AVENGER (80) *****Skrälli!
Totomaatin arvio 20% | T5 12,66%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTURKU 1.1.2020
Aivan jäätävää näkemystä kotimaisen ravivuoden alkuun. AMOUR AVENGER (80) *****Skrälli huikea ideavarma. Totomaatin arvio 20% - T5-peliosuus 12,66%. Toton puolelta vahva tili. *****SkrälliT5 Pieni systeemi 28e => lunastus 411,10 euroa. *****SkrälliT5-kierroksen lunastukset 698,80 euroa.

TURKU 1.1.2020
ANNAN – HÄYRILÄN HERO SP **** kk 2,22 (100%)
MICKAN – NEFERNEFERNEFER SP *** kk 2,87 (100%)
AMOUR AVENGER (80) *****Skrälli - An-Valpuri kk 10,28 (25%)
MARYLAND **** (15) voittajalyönti
***Troikka pelit 44 e => lunastus 111,40 euroa
*****SkrälliT5 Pieni systeemi 28e => 411,10 euroa!
*****SkrälliT5 Peruspeli 42e => 205,55 euroa!
*****SkrälliT5 pelit 162,4e => 698,80 euroa!

AMOUR AVENGER (80) *****Skrälli | arvio 20% | T5 12,66%!

Toto5-1: Amour Avenger on 20% arviolla maukas ideavarma! Kierroksen kantaa ottavin ratkaisu tehdään heti avauskohteessa. 7 HE IS IN on 32% arviolla edullinen ykkösrankkaus, mutta 8 AMOUR AVENGER on 20% arviolla pelimielessä vielä niin paljon edullisempi kakkosrankkaus, että liputamme peleissämme Amour Avengerin puolesta. He Is In voi mielestämme lähdön onnistuessa päästä keulapaikalle, jolloin se olisi vaikea kukistettava, mutta kyllä keulaan pääseminen tarkoittanee vähintäänkin lähtöön tosissaan satsaamista, sillä eiköhän myös paljon pelatut 5 VOLUME ACE ja 6 AN-VALPURI osallistu tiukasti lähtökiihdytykseen. He Is Inin kilpailukäyttäytyminenkin oli viimeksi Kuopiossa sellaista, että sekin nostaa ilmaan kysymysmerkkejä. Tosin kotiradalla kilpaileminen ilman kuljetuksia taitaa olla He Is Inille paras vaihtoehto. Myös hiekkarata on ruunalle merkittävästi tutumpi alusta kuin viimekertaiset Kuopion olosuhteet. Mikäli haluaa painottaa osuvuutta, on He Is In silloin oiva vaihtoehto. Amour Avengerin kohdalla pelillinen etu on siis kuitenkin vieläkin suurempi, ja lisäksi tietysti mahdolliset voitotkin ovat paljon muhkeammat. Niinpä meidän pelillinen valintamme on Amour Avenger.

Vaikka kaksarisijat ovat jääneet viime starteista uupumaan, on Amour Avenger suorittanut jatkuvasti hyvällä tasolla. Viimeksi Porissa Amour Avenger taivalsi 2. rataa ilman selkää ensimmäisen puolikkaan kolmatta rataa kierrettyään. Vaativasta juoksupaikasta huolimatta ruuna menetti Perfect Rainmakerin voittamassa lähdössä totosijan vasta kalkkiviivoilla. Tätä edeltänyt Forssan lähtö oli todella kovatasoinen, ja se yhdistettynä piippuhyllyn lähtöpaikkaan oli jo alkujaan tuhoon tuomittu alkuasetelma. Vaikka Amour Avenger jäi yhdeksänneksi, ei suorituksessa ollut silloinkaan moitteen sijaa. Edellisellä Turun vierailullaan Amour Avenger pujotteli 5. sisältä pirteästi kolmanneksi vain Vikens Energylle sekä He Is Inille häviten.

Kasiradan lähtöpaikka ei tietysti ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta tilannetta auttaa merkittävästi, ettei takarivissä ole yhtään hevosta. Varsinkin siinä tapauksessa, että muut suosikit sortuisivat heti alussa keskinäiseen kilvanajoon, olisi Amour Avenger loppukirissä vahvoilla. Joka tapauksessa mielestämme Amour Avenger on tehnyt viime starteissaan jo pidemmän aikaa selväksi, ettei se ole yhtään lähdön suosikkeja huonommassa vireessä. Juha-Pekka Kavander vahvisti meille vielä tänään, että nämä välipäivät ovat menneet täysin normaalisti, joten vireen pitäisi olla edelleen kohdallaan. Kyllä Kavanderkin tähtää tiukasti kolmen sakkiin, eikä voittokaan häntä juoksun onnistuessa suuremmin yllättäisi. Myös 5 VOLUME ACE saa meiltä 20% arvion. Arviomme numerolle 6 AN-VALPURI on 18%.

Juha-Pekka Kavander 

L4/8 AMOUR AVENGER: ”Välipäivät ovat sujuneet aivan normaalisti. Vire on säilynyt ennallaan, joten kaikki on kunnossa. Lähtörata on tietenkin huono, joten selkäjuoksua lähdetään hakemaan. Kolmen sakkiin on tavoite. Juoksun onnistuessa ei ykkönenkään olisi iso yllätys.”

Lähtö 3 / 2 ANNAN – 6 HÄYRILÄN HERO SP ****!

Lähdössä kolme kaksikko 2 ANNAN ja 6 HÄYRILÄN HERO ei ottele lähtösuoralla keulapaikasta, mutta kirisuoralla uskomme tämän kaksikon olevan erittäin vahvoilla. Molemmat ovat vahvoja menijöitä, jotka pystyvät tekemään itse juoksunsa. Pieni lähtö on keskinkertaisilla avaajille iso plussa, ja vastustajista yksikään ei ole mikään lopunpuristaja. Mikäli Annan ja Häyrilän Hero vain onnistuvat kuntonsa ja kykyjensä mukaisesti, ei muiden pitäisi niille ratkaisuvaiheessa pärjätä. Mielestämme jo kerroin 1,5 olisi tämän suoran parin osalta riittävä.

100% 2 ANNAN – 6 HÄYRILÄN HERO

Lähtö 7 / 7 MICKAN – 1 NEFERNEFERNEFER SP ***! + ***!Troikka

Suoraa paria ja troikkaa pelataan piikki-selkä –ajatuksella.

Toto5-4: Mickan on ansaitusti kierroksen pelatuin! Neljännen kohteen numero 7 MICKAN on ansaitusti kierroksen pelatuin hevonen. Alla on kolme tyylikästä keulavoittoa, joita ennen tamma voitti Lahdessa 2. sisältä, eli nyt tähtäimessä on jo viides peräkkäinen ykkössija. Tehtävä on kaikin puolin sopiva, ja todennäköisesti Mickan nauttii siinä määrin kanssakilpailijoidensa kunnioitusta, että saa tehdä kaiken lisäksi johtopaikalla täysin oman juoksunsa. Valmentaja Marjukka Iltanen vahvisti meille vielä tänään, että kaiken pitäisi olla edelleen normaalisti.

Jos jotain riskitekijöitä väkisin yrittää hakea, niin Mickan on hieman meneväinen tamma. Viime kilpailujen perusteella tämäkään ei kuitenkaan suuremmin huoleta. Arviolla 75% Mickan voittaa mielestämme kolme kertaa neljästä, joten luottomme suosikkiin on vahva. Vaikka peliosuus on vielä tätäkin lukemaa korkeampi, niin näin todennäköisestä voittajasta puhuttaessa kyseessä on silti T-peleihin täysin käyttökelpoinen läpivarma. Koska tarjolla on kuitenkin huikean edullinen skrällivarma, niin päädymme Porukkasysteemissä sellaiseen ratkaisuun, että jompikumpi päätöskohteen isoista suosikeista saa hävitäkin. Otamme toisessa Porukkasysteemissä mukaan kaikki hevoset, joilla näemme yli prosentin voittosaumat. Suosikin jälkeen rankingissamme tulevat seuraavin arvioin; 1 NEFERNEFERNEFER 8%, 6 MAZE MATCH 7% ja 4 MANANA 4%.

Marjukka Iltanen 

L7/7 MICKAN: ”Kaikki on mennyt ihan hyvin viime startin jälkeen. Hyvillä mielin tullaan taas viivalle. Luotan hevoseen, joten voittoa lähdetään hakemaan.”

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.