*****T5 108€ => 873,40€!
*****T5 lunastukset 1.310,10€!
ROWHILL'S KILLER (26) *****!
Totomaatin arvio 35% | T5 29,68%


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgSEINÄJOKI 8.12.
Vahvan luottamuksemme saanut ROWHILL'S KILLER (26) ***** runttasi johtavan rinnalta voittoon. Totomaatin arvio 35% - T5 29,68%. KUKKAROSUON VEERA (31) ***** hallitsi keulasta. *****Toto5 Peruspeli 108 e => lunastus 873,40 euroa. Lunastukset yhteensä 1.310,10 euroa.

SEINÄJOKI 8.12.2020
ROWHILL'S KILLER (26) ***** - Cheri Sane kk 4,31 (35%)
KUKKAROSUON VEERA (31) ***** - Mattilan Touho kk 12,37 (15%)
*****Troikka pelit 79,50 e => lunastukset 93,80 euroa!
*****Toto5 Peruspeli 108 e => lunastus 873,40 euroa!
*****Toto5 panostukset 339 e => lunastukset 1.310,10 euroa!

ROWHILL'S KILLER (26) ***** | Totomaatin arvio 35% | T5 29,68%

Toto5-3: Rowhill’s Killer on selkeänä ykkösrankkina mainio kanuunavarma! Kierrokselta löytyy monta edullista ykkösrankkausta. Näistä läpivarmaksi valitsemme lopulta kolmannen kohteen numeron 9 ROWHILL’S KILLER. Vaikka Rowhill’s Killerin menestyskulku viimeksi Seinäjoella katkesikin, ei ori ollut yhtään aiempaa huonompi. Juoksunkulku vain meni tasaisen kovassa lähdössä huonolta lähtöpaikalta täysin pieleen. Vaikka Rowhill’s Killer tuli maaliin hännillä, jäi esimerkiksi sunnuntaina Teivossa isona suosikkina voittanut Langen’s Airborne niin ikään pieleen menneen juoksun jälkeen Rowhill’s Killerin takapuolelle. Tätä edeltäneessä Vermon startissa Rowhill’s Killer kiri 6. ulkoa oikein mukavasti kakkoseksi. Olimme yhteydessä valmentaja Hanna Pasaseen, ja hän raportoi, että hevonen oli tuntunut viimeksi Seinäjoellakin Santtu Raitalan käteen tosi hyvältä. Treenikelit ovat olleet vähän huonot, mutta starttiväli ei ole kovinkaan pitkä, joten valmentaja odottaa jälleen täysipainoista suoritusta ja suojattiaan aivan kärkitaistoon.

Ilmeisesti alla oleva huono sijoitus pelottaa pelikansaa, koskapa Rowhill’s Killerin peliosuus on jäämässä hämmästyttävän alhaiseksi. Mielestämme on päivänselvää, että Rowhill’s Killer on lähdön todennäköisin voittaja. 4 CHERI SANE täräyttänee alussa keulaan. Vaikka alla on kuukauden starttiväli, ei Juha Länsimäki silti välttämättä päästä numeroa 6 M.T. KOPITAR eteensä. Cheri Sanen valmentaja Pentti Keskinen totesi, että keulasta ruuna on kuitenkin tehnyt parhaat juoksunsa. Keliolosuhteiden vuoksi kovimmat viimeistelyvedot ovat jääneet Cheri Saneltä tekemättä, mikä voi hieman näkyä suorituksessa ratkaisuvaiheessa. Myös M.T. Kopittarella on allaan kuukauden starttiväli, ja myös hokkibalanssi aiheuttaa sille jonkinlaisen kysymysmerkin. 

Rowhill’s Killerillä taas on allaan säännöllinen starttirytmi, mikä on tässä kohtaa laskettava kovimpia kilpakumppaneita vastaan ilman muuta eduksi. Ysiradan paikka on Rowhill’s Killerille oikein passeli, koska siitä hyvä kirihevonen on heti valmiiksi parijonossa. Arviomme Rowhill’s Killerin voitolle on 35%. Cheri Sanelle annamme 23% voittosaumat ja ainakin alustavasti ihmeen paljon pelatulle M.T. Kopittarelle 21% voittosaumat. 2 FREDDY K. arviolla 11% ja 12 QUATTRO TILLY arviolla 7% ovat nekin ihan hyviä haastajia. Rowhill’s Killer on kuitenkin tähän paikkaan mainio kanuunapilari.

Pentti Keskinen 

L6/4 CHERI SANE: ”Viime startin jälkeen hevosta on liikuteltu ihan normaalisti. Kovimmat vedot on kuitenkin jäänyt keliolosuhteiden takia tekemättä, joten se saattaa hieman vaikuttaa esitykseen.  Ohjastaja päättää taktiikan, mutta keulasta tämä on tehnyt parhaat juoksunsa. Odotan kolmen porukkaan, mutta voitto olisi ehkä pieni yllätys.”

Hanna Pasanen 

L6/9 ROWHILL'S KILLER: ”Se oli tuntunut viimeksi Santun mielestä tosi hyvältä, mutta juoksu meni täysin penkin alle. Kaikki on mennyt sen jälkeen hyvin, vaikka treeniolosuhteissa on ollut hieman toivomisen varaan. Lähtörata on ihan hyvä, koska hevonen on valmiiksi toisella radalla.  Toivon kovaa matkavauhtia. Kärkeen odotan, eikä voittokaan tulisi yllätyksenä.”

Toto5-4: Kapeimmat kuitit kahdella rastilla, näistä Kukkarosuon Veera on ykkösrankkina hyvä varmavaihtoehtokin! Myös neljännestä kohteesta löytyy hyvä varmavaihtoehto. 2 KUKKAROSUON VEERA on arviolla 33% oikein edullinen ykkösrankkaus. Kukkarosuon Veera aloitti sunnuntaina Teivossa taukonsa jälkeen oikein lupaavasti, sillä tamma spurttasi 2. sisältä loppumetrit terävästi, muttei aivan ehtinyt kakkoseksi. Mikä tärkeintä, tamman ravi oli merkittävästi viime talvea parempaa. Mikäli ravi on säilynyt lyhyestä starttivälistä huolimatta yhtä hyvänä, on kauden avausvoitto lähellä. Ainakin siinä tapauksessa, että tamma saa nopeasti rytmistä kiinni ja onnistuu etenemään johtopaikalle. Kiihdytysvaiheessa voi kuitenkin olla jonkinlainen laukkariskikin. Koska Kukkarosuon Veeran yllä on Rowhill’s Killeriä enemmän kysymysmerkkejä, päädymme lopulta valitsemaan Rowhill’s Killerin läpivarmaksi. Kauhuskenaario nimittäin olisi, ettei Kukkarosuon Veera ravaisikaan enää yhtä hyvin kuin sunnuntaina Teivossa, jolloin voittoarviomme olisi tietysti täysin pielessä.

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.