*****T6 90€ => 742,20€!
IAN BOKO (22) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 40% | T65 32,62%
VUARAN SUVETAR (15) *****!
Totomaatin arvio 58% | T65 38,22%!


jalkipelit_ravi_MM.jpgMAGIC MONDAY 16.11.2020
Kolme alipelattua kanuunavarmaa. MAGICAL PRINCESS (12) ***** - arvio 85% - T65 77,93%. VUARAN SUVETAR (15) ***** - arvio 58% - T65 38,22%. IAN BOKO (22) **** - arvio 40% - T65 32,62%. *****Toto6 Peruspeli 90 e => lunastus 742,20 euroa.

MAGIC MONDAY 16.11.2020
MAGICAL PRINCESS (12) ***** - Follow My Lead kk 1,74 (100%)
VUARAN SUVETAR (15) ***** - Vappujätkä kk 3,44 (55%)
IAN BOKO (22) **** - Galapagos Sisu kk 10,05 (15%)
*****Toto6 Peruspeli 90 e => lunastus 742,20 euroa!
*****Toto6 panostukset 264,40 e => lunastukset 890,60 euroa!

MAGICAL PRINCESS (12) ***** | Totomaatin arvio 85% | T65 77,93%
VUARAN SUVETAR (15) ***** | Totomaatin arvio 58% | T65 38,22%
IAN BOKO (22) **** | Totomaatin arvio 40% | T65 32,62%

LÄPIVARMAT
 
T65-2 / 5 IAN BOKO  

Ensimmäinen kolmesta läpivarmastamme on toisen kohteen numero 5 IAN BOKO. Se veti viime maanantaina Kouvolassa selvässä johtoasemassa ja kesti reippaan temponsa hyvin sijoittuen lopulta kakkoseksi. Koko avauskierros oli peräti 13,5-vauhtinen, joten tempo oli tosiaan reipasta. Hannu Korpi joutui johtopaikan saadakseen panostamaan lähtöön kunnolla, ja ruunalle jäi sitten vähän vaihde päälle. Tällä kertaa keulapaikka irronnee paljon helpommin, koskapa eturivissä ei ole viimeksi sisäpuolella olleen Zumu De La Vegan kaltaista starttirakettia. Näin ollen Ian Boko voi hyvinkin pysyä paljon rauhallisempana, mikä tietysti helpottaisi tilannetta kaikin puolin. 

Ian Bokon heikkoutena on, ettei se ole täysin luotettava kilpailija, minkä johdosta siihen ei voi luottaa täysin varauksetta. On kuitenkin mielestämme päivänselvää, että näistä asetelmista Ian Boko on tämän lähdön selvästi todennäköisin voittaja. Mikäli ruuna suorittaa viime startin kaltaisella tasolla, ei sen kyllä tätä lähtöä pitäisi keulapaikalta hävitä. Jo ruunan edellisissä starteissa on ollut paljon hyvää, vaikkei totosijoja ole tullutkaan. Päädymme lopulta 40% arvioon, ja riskitekijät tiedostaenkin kyseessä on niin edullinen pelihevonen, ettei varmistaminen käynyt tässä kohtaa mielessä.

T65-3 / 7 MAGICAL PRINCESS  

Kolmannen kohteen numeroon 7 MAGICAL PRINCESS luotamme kuin vuoreen. Nyt vastassa ei ole läheskään Sahara Jaeburnin sekä An-Dorran veroisia menijöitä, joten voittokantaan paluun pitäisi tapahtua. Kymenlaakso-ajon karsintalähdössä tuli volttilähdössä kiihdytysvaiheessa alkulaukka, mutta autolähdössä emme kyllä osaa pelätä laukkaa ollenkaan. Pitää tapahtua todella kummallisia asioita, mikäli johtopaikka ei ole suurelle suosikille suosiolla tarjolla, ja sen jälkeenhän Magical Princess ei normaalina häviä tätä lähtöä mitenkään. Arviolla 85% luottomme Pekka Korven suojattiin on todella vankkumaton!

T65-4 / 8 VUARAN SUVETAR  

Kolmas läpivarmamme on sitten neljännen kohteen numero 8 VUARAN SUVETAR. Myös tämän tukipilarimme uskomme juoksevan keulassa. Vaikka tamman voittokulku katkesi viimeksi Vermossa ja nytkin vastassa olevat Lentolähetti ja Vappujätkä tulivat lopussa ohitse, ei suoritusta voi millään lailla moittia. Juoksu vain meni 12-radalta yksinkertaisesti liian raskaaksi. Vuaran Suvetar revitteli nimittäin alkumatkan kolmatta rataa, ennen kuin pääsi etenemään johtopaikalle vajaat 1500 jäljellä. Avauspuolikkaan väliaika oli 25,8 ja kierroksen väliaika 27,2, joten tempo oli muutenkin keulahevosten osalta aika reipasta. Vaikka Vuaran Suvetar väsyi lopussa, sen ravi pysyi tällä kertaa ilahduttavan hyvin kasassa, mikä lupaa jatkoa ajatellen hyviä asioita. 

Poisjääntien myötä Vuaran Suvetar pääsee liikkeelle hyvältä viitospaikalta. Sisäpuolella on lujaa liikkeelle lähtevä Vappujätkä, mutta Pertti Niverin kommenttienkin perusteella oletamme vahvasti, ettei sillä ole halukkuutta lähteä revittelemään Vuaran Suvetarta vastaan. Kaiken lisäksi Vappujätkällä on kiihdytysvaiheessa pieni laukkariskikin. Mikäli Vuaran Suvetar pääsee odotustemme mukaisesti sujuvasti johtopaikalle, ei sen ohittaminen tule todellakaan olemaan helppoa. Kyllä Vuaran Suvetar mielestämme ennemmin voittaa kuin häviää tämän lähdön, ja arviolla 58% kyseessä on huikea kanuunapilari. Teemu Okkolin vahvisti meille vielä tänään, että kaikki on mennyt viime startin jälkeen hyvin ja kuskikin lähtee matkaan voitto mielessä.

Teemu Okkolin 

T65-4/8 VUARAN SUVETAR: ”Saa viime startista puhtaat paperit, mutta juoksu meni vain täysin penkin alle. Kaikki on ollut viime juoksun jälkeen kunnossa, joten odotukset ovat edelleen korkealla. Käy vähän kuumana alussa, mutta toivon hevosen pysyvän lähtöhetkellä rauhallisena. Keulasta ajetaan, jos sinne vain päästään. Voitto mielessä tullaan kisaan.”

APUVARMA

T65-5 / 1 AN-DORRA  

Kierroksen suurimmaksi suosikiksi on pelattu viidennen kohteen numero 1 AN-DORRA, ja tietysti se on meidänkin papereissamme erittäin selvä suosikki. Onhan luokkatamma suorittanut jatkuvasti hurjalla tasolla. Lähtökohtainen tilanne on, että An-Dorra hallitsee ykkösradalta juoksun jokaista metriä. An-Dorra on kuitenkin aika energinen tamma ja ykkösradalta piilee myös pieni epäonnistumisen riski. Mikäli ykkösradalta sattuisi tulemaan esimerkiksi laukka, voisi peli mennä kokonaan pilalle. Emme me tätä vaihtoehtoa kovin todennäköisenä pidä, mutta meidän papereissamme Magical Princess on kuitenkin vielä hieman An-Dorraakin todennäköisempi voittaja. Koska An-Dorran tappio tietäisi melkoista arvonnousua, päädymme lopulta laittamaan sen tukipilariksi vain Pieneen systeemiin. Arviomme An-Dorran voitolle on 82%.

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.