EFFRONTE PHOTO (19) *****!
Totomaatin arvio 75% | T75 48,22%!


jalkipelit_ravi_T75_New_epk.jpgKOUVOLA 31.10.2020
EFFRONTE PHOTO (19) ***** alleviivasi Kouvolassa, mitä Totomaatin slogan "tietoa ja näkemystä" tarkoittaa. Arvio 75% - T75-peliosuus 48,22%. Veikkauksen pitkävedossa 2,90 nopeimmille. Vahva etu valtavirtaan. Valitse Totomaatti.

KOUVOLA 31.10.2020
EFFRONTE PHOTO (19) *****! | Arvio 75% | T75 48,22%

Veikkauksen pitkävedossa 2,90 nopeimmille.

Vahva etu valtavirtaan. Valitse Totomaatti.

HUIKEA KANUUNAPILARI

T75-2 / 3 EFFRONTE PHOTO

Kierroksen parhaasta varmasta ei ole tällä kertaa pienintäkään epäselvyyttä. Se on toisen kohteen numero 3 EFFRONTE PHOTO. Luottomme huippukunnossa jatkavaan ruunaan on vankka. Alla on pelkästään loistosuorituksia. Mikkelissä edellä maaliin saapui vain Suomen Mestaruudessakin kolmanneksi sijoittunut Tanpopo. Turun avoimessa 5-vuotislähdössä Effronte Photo kamppaili 2. radalta ilman selkää urheasti neljänneksi. Kärkikolmikon muodostivat St. Legerin sankari MAS Champ, keulassa juossut Lake’s Action sekä keskiviikkona Vermossa voittanut Knows Best. Taakse jäi Majestic Manin sekä Religiouksen kaltaisia menijöitä. Viimeksi Vermossa Effronte Photo jäi Thai Profitin voittamassa lähdössä 2. ulos pussiin.

Viimekertaisen helpomman juoksun jälkeen tällä kertaa on taas hyvä ajaa aggressiivisesti. Sisäpuolelta 2 SUNBEAM avaa lujaa, mutta olemme kyllä melkoisen vakuuttuneita, ettei Ari Moilanen lähde ajamaan nykykuntoisella Sunbeamilla pikamatkallakaan Effronte Photoa vastaan, vaan tyytyy hyvään selkään. Keulasta Effronte Photo ei kyllä normaalina häviäisi mitenkään. Effronte Photo on kuitenkin niin jykevässä vireessä, että se olisi ehdottomasti meidän voittajasuosikkimme, vaikka joutuisi yllättäen taivaltamaan johtavan rinnallakin. Valmentaja Pekka Ruuth vahvisti meille vielä eilen, että hevonen tuntuu edelleen hyvältä. Arviolla 75% Effronte Photo on meidän papereissamme koko kierroksen todennäköisin voittaja ja samalla huikean luokan kanuunapilari!

Pekka Ruuth

L6/3 EFFRONTE PHOTO: ”Kaikki on hevosella hyvin, joten uskon vireen olevan ennallaan.  Luotto on kova ja varsinkin piikkipaikalta uskon voittoon, mutta voi tehdä johtavan rinnaltakin kovan esityksen.”

 

 

 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.