****Toto6 48€ => 1.964,00€!
****Toto6-lunastukset 3.142,40€!
TRUEDREAM A.F. (33) ****!
Totomaatin arvio 40% | T64 26,69%!


jalkipelit_ravi_T64_New_epk.jpgLAHTI 29.10.2020
Lahdesta harjattiin aivan jäätävä tili. TRUEDREAM A.F. (33) **** rankasti alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 40% - T64 26,69%. SKYFALL SHINE (13) **** toinen läpivarma ja Night Guard vahva apuvarma. Pieni systeemi 48 e => 1.964,00 euroa. ****T6-lunastukset yhteensä 3.142,40 euroa.

LAHTI 29.10.2020
TRUEDREAM A.F. (33)  **** voittajalyönti
SKYFALL SHINE (13) **** voittajalyönti
COMWAY TROTTER (46) *** - BWT Devil kk 6,43 (35%)
BLADE RUNNER DK (36) *** - Just A Flirt kk 2,10 (85%)
****Toto6 Pieni systeemi 48 e => lunastukset 1.964,00 euroa!
****Toto6 Peruspeli 48 e => lunastukset 983,00 euroa!
****Toto6 Suuri systeemi 72 e => lunastukset 196,40 euroa!
****Toto6 panostukset yht. 168 e => lunastukset 3.142,40 euroa!

TRUEDREAM A.F. (33)  **** | Totomaatin arvio 40% | T64 26,69%
SKYFALL SHINE (13) **** | Totomaatin arvio 75% | T64 71,94%
NIGHT GUARD apuvarma | Totomaatin arvio 65% | T64 55,20%

T64-LÄPIVARMAT

T64-2 / 9 TRUEDREAM A.F.

Hevonen jatkaa vakuuttavia otteitaan. Korostetaan jälleen kerran, että ruunalla on hurja luokka näihin rahalähtöihin. Takarivi on tietysti haitta. Lähtörata on kuitenkin kohtalainen ja mikä tärkeää, uskomme sen pääsevän takarivistä huolimatta juoksemaan pahimman vastustajan etupuolella. Kuski on välillä sortunut yliaktiivisiinkin ajoihin kovia ikäluokkakumppaneita vastaan. Jos Truedream A.F. ravaa ja taktisesti juoksu menee edes suunnilleen normaalilla tavalla, on valjakko erittäin lähellä voittoa monelta paikalta. Mika Taittonen vahvistaa 7 Oikein -lehdessä kaiken olevan kunnossa. Hiukan takarivi huolestuttaa valmentajaakin. Prosenttiarviossamme on tietenkin huomioitu riskitekijät. Mainio läpivarma 40% arviollamme.

T64-5 / 5 SKYFALL SHINE

Ruuna kilpailee mainiossa kunnossa. Vastus Jokimaalla on todella sopiva, eikä keulaan etenemiselle ole näkyvissä estettä. Johtopaikalta on vaikea kuvitella suuren suosikin tappiota. Valmentaja Markku Nieminen on etukäteiskommenteissaan infonnut hevosella jatkettavan ilman etukenkiä. Vahva luotto ja voittoarvio 75%. Alipelattu suursuosikki kelpaa mainiosti piikiksi.

T64-APUVARMA

T64-6 / 8 NIGHT GUARD

Kapeimmille kuiteille vielä kolmanneksi varmaksi päätöskohteen 8 NIGHT GUARD. Night Guard kilpailee hurjalla statistiikalla, eikä heikennystä ole luvassa. Viimeksi Vermossa ruuna oli arvottu hankalalle paikalle, mutta hurjalla kirillä se nousi toiseksi. Alkuperäinen lähtöpaikka Jokimaalla paranee oleellisesti, kun sisäpuolelta on jäänyt pois ainakin kaksi hevosta. Eiköhän hevosella ajeta voimalla kohti keulapaikkaa. Ansaitsee ilman muuta ison suosikin asemansa. Arvio 65%.

KOLME KOVAA EROTTUU

T64-1 / 1 MINECRAFT, 3 COMWAY COTTER ja 2 BWT DEVIL 

Kaksikko saa avauskohteessa vahvat painot peleissä. 1 MINECRAFT jatkaa kovassa vireessä ja on pelattu ansaitusti suosikiksi tässä. Ruuna lähtee lujaa liikkeelle ja on suosikki johtopaikalle. Siitä hevonen olisi paha ohitettava. Arvio voitolle 32%.

3 COMWAY COTTER on makumerkkimme. Se palasi paussilta loistovireessä. Viimeksikin nähtiin mainio esitys toiselta ilman vetoapua kiihkeällä maililla. Nyt matka on Conway Cotterille sopivampi ja se on selkeä kakkosrankkauksemme. Lopullinen juoksupaikka voi hyvinkin olla johtavan rinnalla. Ei paikka sinänsä ole ollut este menestykselle, mutta siitä voi olla vaikea yltää ihan voittoon asti. Keskustelimme kisan aattona vielä vakio-ohjastaja Jarmo Saarelan kanssa. Hänen mukaansa kuolemanpaikka olisi toivesellainen ja hevonen saattaa kuskin mielestä jopa yhä parantaa. Sisäpuolelta starttaavien isku yhteen alussa keulapaikan tavoittelussa petaisi kisaa vahvasti Comway Cotterille. Arviomme voitolle 30%. Iskun paikka toton puolella. 

Jarmo Saarela

L4/3 COMWAY COTTER: "Ruuna kilpailee hyvällä mallilla. Se on ollut mainio kummassakin tauon jälkeisessä startissa. Hevonen voisi edelleen petratakin. Lähtönopeus ei tällä riitä vauhdikkaimmille avaajille, mutta vahvuus ja vauhtikestävyys ovatkin hevosen parhaat ominaisuudet. Paikka johtavan rinnalla kävisi meille hyvin. Se olisi jopa paras juoksupaikka tähän kohtaan."

2 BWT DEVIL on kovaluokkainen vierailija. Se on suorittanut kelpo tasolla viime starteissaankin. Tavoitimme Mika Haapakankaan vielä tänään aamulla ja valmentaja kertoi tamman viime kuulumisista. Arvio voitolle 26%.

Mika Haapakangas

L4/2 BWT DEVIL: "Hiukan mietityttää onko hevonen ihan huippukunnossa. Viimeksi se jäi kuolemanpaikalle ja oli asiallinen. Solvallassa oli hiukan turhankin paljon lappuja ja tamma jäi vähän painamaan johtopaikalla. Lisäksi siinä ei saanut matkalla oikein hetkeäkään puhaltaa. Kuukausi sitten olisin kommentoinut, että uskon BWT Devilin voittavan sekä karsinnan, että finaalin. Luokka riittää kyllä. Tämä pystyy nousemaan ihan ykkössarjoihin, eikä sitä toki kannata tässä unohtaakaan. Hevonen treenaa ihan ok ja 90-prosenttisenakin mahdollinen voittaja. Selästä se on ollut ehkä parempi. Santtu päättää taktiikan ja voi hyvin olla, että tällainen lähtö ajetaan keulastakin. Lappuja vähennetään, jotta tamma ei tällä kertaa painaisi liikaa. Ilman kenkiä mennään. Kuljetus on toki pitkä ja kovia startteja alla. Pitkä kausi on takana. Pientä kysymysmerkkiä on ilmassa."

KIERROKSEN NOSTOJA

T65-3: #1 TZUBODAI - arvio 25%
Lähtöpaikka ei ole väkivahvalle menijälle paras mahdollinen. Ykköseltä on jonkinlainen laukkariskikin olemassa. Reipas tempo sataisi voimakkaasti ruunan laariin. Tzubodai oli oikein vakuuttava paluustartissaan. 

T65-4: #6 BLADE RUNNER DK - arvio 35%
On ollut myös mainio pitkään. Viimeksi tuli laukka kiihdytysvaiheessa. Hevonen kiri tilaa saatuaan todella kovaa maaliin ja sijalle kaksi. Kimmo Ahola kertoi meille keskiviikkona, että Santtu Raitala päättää Jokimaalla taktiset kuviot. Optimibalanssilla ilman kenkiä on tarkoitus jatkaa. Pelikohde toton puolella.

Kimmo Ahola

L7/6 BLADE RUNNER DK: "Viimeksi Vermossa tuli hyppy lähtökiihdytyksessä, kun ruuna ei saanut pidettyä johtopaikkaa hallussaan. Kun lopussa tuli kiritilaa, lopetti hevonen hienosti. Kuski saa päättää taktiikan. Ilman kenkiä jatketaan. Mielestäni tämä hyötyy siitä aika paljonkin."


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.