*****Toto5-lunastukset 1.409,00€!
XANTHUS WAPID (18) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 58% | T5 49,93%!
NO LIMIT STAR (14) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 75% | T5 64,30%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgMIKKELI 6.10.2020
Vahvaa näkemystä Mikkelissä. Kanuunavarmat XANTHUS WAPID (18) **** ja NO LIMIT STAR (14) ***** luottamuksen arvoisia. THE QUEEN SYLVIE (55) **** toinen kahdesta alipelatusta, samoin Bongo. *****Toto5-lunastukset 1.409,00 euroa.

MIKKELI 6.10.2020
THE QUEEN SYLVIE (55) **** voitti lähtönsä
XANTHUS WAPID (18) **** voittajalyönti
NO LIMIT STAR (14) ***** voitti lähtönsä
*****Toto5 Peruspeli A+B yht. 96 e => lunastukset 975,50 euroa!
*****Toto5 Suuret systeemi A+B yht. 72 e => lunastukset 433,50 euroa!
*****Toto5 panostukset yht. 264 e => lunastukset 1.409,00 euroa!

XANTHUS WAPID (18) **** | Totomaatin arvio 58% | T5 49,93%!
NO LIMIT STAR (14) ***** | Totomaatin arvio 75% | T5 64,30%!

Toinen kahdesta alipelatusta
THE QUEEN SYLVIE (55) **** | Totomaatin arvio 25% | T5 15,05%!

Toto5-3: Kolmannesta kohteesta ensimmäinen läpivarma! 9 XANTHUS WAPID kilpaili viimeksi Kriterium-karsinnoissa. Esitys oli positiivinen, vaikka sijoitus olikin vasta viides. Edellisellä kerralla Lahdessa ruuna kiri viim. 700 metriä 12,5-vauhtia nousten tasokkaassa lähdössä neljänneksi. Edellisten kaltaisilla suorituksilla nyt olisi voiton vuoro. Vastus Mikkelissä on erittäin sopiva. Christa Packalen kommentoi Mikkelin kotisivuilla, että kaikki on hevosella mallillaan. Kengillä mennään tällä kertaa. Ruuna on suorittanut kengät jalassakin mallikkaasti. Arviomme voitolle 58%. Läpivarmaksi.

Toto5-4: Suosikki kiinnostaa kovasti - kyseessä kanuunaluokan varma! 9 NO LIMIT STAR palasi Vermossa pitkältä tauolta ja esitys oli siihen nähden mainio. Hevonen tuli viivalle varsin kevyellä laitolla. Tamma joutui taivaltamaan ensimmäisen kierroksen toisella ilman vetoapua, ennen kuin sai selän eteensä. Siitä ei lopussa tasokkaassa lähdössä ollut rahkeita ohituksiin. Nyt selkeääkin parannusta on luvassa ja sopivassa seurassa voitto on erittäin lähellä. Tapio Perttunen kertoo ajatuksiaan perjantain Hevosurheilu-lehdessä ja valmentajakin on todella positiivisin miettein matkassa. Alustavat peliprosentit saattavat tuntua äkkiseltään katsottuna korkeilta. Meidän papereissamme arvio on kuitenkin vieläkin suurempi ja peräti lukemissa 75%.

Toto5-2: Toisessa kohteessa maukkaita ideamerkkejä kaksin kappalein! ...1 BONGO on lähdön ensimmäinen makumerkki. Kunto on sillä tapissaan, mutta ikävät lähtöpaikat ovat vaikeuttaneet hommaa. Vermossa vastus oli todella hurja, eikä kärkeen ollut asiaa. Ruuna polki viim. 800 metriä 13,1-kyytiä punnertaen umpirehellisesti maaliin saakka. Nytkään paikka ei hitaahkolle avaajalle ole paras mahdollinen. Huippukuski kuitenkin hyppää rattaille, joten tuskinpa valjakko aivan jalkoihin jää. Olimme kisapäivän aattona yhteydessä Katja Siikavirtaan. Kaikki on hevosella ok ja valmentajakin väläyttää suojatilleen yllätyssaumaa. Arvio 22%.

Katja Siikavirta

L5/1 BONGO: "Lähtöpaikat on olleet kovin huonoja. Hevonen on silti tehnyt yllättävänkin hyvät juoksut. Nyt olisi parempi paikka. Kuski saa päättää taktiikan ja kuinka paljon haluaa panostaa alkuun. Tällä on mielummin satsattu loppuun, kun ruuna jaksaa kyllä polkea. Jenkkikärryt laitetaan taakse. Hevonen on aina noista hieman hyötynyt, kun aiemmin on kokeiltu. Kengät on jalassa ja samat varusteet. Neljän joukkoon on odotukset. On meillä jonkinlainen yllätysmahdollisuus."

Toto5-5: Nuorten Sarja päättää kierroksen. Tästäkin kohteesta löytyy tukevasti pelillistä mielenkiintoa! Ykkösrankkauksemme 2 THE QUEEN SYLVIE on lahjakas tamma, joka tulee nousemaan sarjoissaan. Se palasi mallikkaassa kunnossa tauolta ja kiri lopussa tilaa saatuaan terävästi. Hevonen voi päästä tässä jopa keulaan. Oikein maistuva peli-idea. Keskustelimme startin alla tammasta Juhani Tapanin kanssa. Myös valmentaja on kaikin puolin tyytyväinen suojattinsa otteisiin. Voittoarviomme 25%. Kanuunaidea toton puolella.

Juhani Tapani

THE QUEEN SYLVIE: "Varsa palasi Lahdessa pitkältä sairaustauolta. Olin oikein tyytyväinen suoritukseen. Hevonen tuntuu hyvältä ja sen pitäisi mennä edelleen eteenpäin. Tämä lähtee suht hyvin liikkeelle. Kakkosrata on, mutta en silti hirveästi pelkää laukkaa. Juoksun onnistuessa on meillä saumat kärkipäähän. Samoilla varusteilla jatketaan."

 

 

 

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.