ASTERISQUE (19) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 55% | T5 47,40%


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgOULU 21.9.2020
Oulussa vahvan kannanoton siivittämänä maistuvaksi kanuunavarmaksi nostettu ASTERISQUE (19) ***** tyylitteli keulasta voittoon. Totomaatin arvio 55% - T5-peliosuus 47,40%.

OULU 21.9.2020
TINDERI *** - Hissun Feeniks kk 5,93 (30%)
ASTERISQUE (19) ***** - Outfield Olga kk 9,40 (10%)
ASTERISQUE (19) ***** | Totomaatin arvio 55% | T5 47,40%

Toto5-5: Alipelattu kanuunavarma! Suosikki 5 ASTERISQUE maistuu alla olevista epäonnistumisista huolimatta, tarkemmin määriteltynä emme yksinkertaisesti osaa sitä tässä näin sopivassa tehtävässä keulapsyykillä oikein mitenkään alipelattuna varmistaa. Kirjoitimme vihjeessämme viime startin alla mm. näin: ”Olimme toissakerralla Vieremällä paikan päällä, emmekä pitäneet lainkaan näkemästämme, Asterisquella oli lämmityksestä lähtien haasteita ravinsa kanssa. Laukka viimeisen takasuoran auetessa ei sinänsä tämän jälkeen yllättänyt, toki hevonen kiri sitten loppua hyvin osoittaen kunnon pitävän. Suhtauduimme sitten viimeksi Killerilläkin varauksellisesti Mauri Jaaran valmennettavaan ja taas nähtiin laukka, nyt maalisuoralla takajoukoista kiriin käännettäessä. Suosikin tilanne askarrutti näiden epäonnistumisten jälkeen ja olimmekin jo sunnuntaina Jaaraan yhteydessä. Jaara kertoi, että hevosen suussa oli hieman sanomista ja nähtävästi tämä selittää Vieremän epävireisyyttä. Viime startin laukka johtui Jaaran mukaan taas korvien avaamisesta ja kyllä me tämänkin selityksen ”ostamme”. Nyt korvat pidetään kiinni.”

Tässä vielä tuo Jaaran kommentti ennen 24.8. starttia:

Mauri Jaara (24.8.2020)

L4/2 ASTERISQUE: ”Oriin suuta vähän hoidettiin. Varusteissa on ollut korvat ummessa starttitilanteissa. Viimeksi avasin ne ja pikkasen arka hevonen vastasi laukalla. Maanantaina pidetään taas korvat ummessa. Samat varusteet muutenkin. Lähtöpaikka on hyvä. Tuosta saanee asiallisen juoksun. Tämä ei ole hirmu nopea startissa. Luotan edelleen hevoseen. Laukkoihin on löytynyt syitä ja tosiaan sitä hoidettiin hetki sitten.”

Viimeksi Asterisque starttasi sitten riviemme tukipilarina ja kaikki näytti keulajuoksun jälkeen erittäin hyvältä, kunnes ruuna laukkasi maalisuoralla täysin yllättäen.

Mauri Jaara (20.9.2020)

L8/5 ASTERISQUE: ”Ajoin keulapaikalla hiljaa kurviin pitäen pakkaa kasassa. Hevonen kompuroi ja polki samalla kengän. Kunnossa ei ole valittamista. Juoksut ei ole oikein onnistuneet ja välissä oli muutama kova lähtö. Luotan vielä hevoseen. Kevennetään hieman balanssia tähän kisaan.”

Asterisquen sisäpuolella on numeron 3 STARO KUNG FU lisäksi käytännössä statisteja, eikä Matti Jesiöjärven pitäisi pystyä ajokkinsa kanssa suosikin kiihdytystä juurikaan sotkemaan. Uskomme Asterisquen siis etenevän ilman suurempaa revittelyä keulaan. Kun epäonnistumiset ovat seuranneet toisiaan, on pelikansan varovaisuus ymmärrettävää. Omalla tasolla suorittaessaan Asterisque ei tätä lähtöä keulasta kuitenkaan juoksemalla häviä, ja kun pidämme Mauri Jaaraa realistisena kommentoijana ja hyvänä informanttina, ”ostamme” tosiaankin selitykset ja perustelut epäonnistumisille. Kantaa ottavalla 55% arviolla hieno kanuunavarma.

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.