***Toto5-lunastus 545,10€!
M.T.MASTER DON (22) ****!
Totomaatin arvio 50% | T5 40,72%!

jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgKAUSTINEN 15.9.2020
Vahvan luottamuksemme Kaustisella saanut M.T.MASTER DON (22) **** pitävä kanuunavarma. Totomaatin arvio 50% - T5-peliosuus 40,72%. Jossiteltavaakin jäi... ***Toto5 Porukkasysteemillä lunastettiin 545,10 euroa.

KAUSTINEN 15.9.2020
M.T.MASTER DON (22) **** voittajalyönti!
***Toto5 Porukkasysteemi 172,80 e => lunastus 545,10 euroa!

M.T.MASTER DON (22) **** | Totomaatin arvio 50% | T5 40,72%

Jälkilöylyt ja jossittelut: Harmittavasti RALLAN SALAMA (43) laukkasi loppusuoran alussa - laukka ei toki tämän kohdalla koskaan yllätys. Olisi todennäköisesti ravilla voittanut, jolloin Toto5 voitto-osuus olisi ollut 646,90 euroa. Lisäksi olisi osunut kaksari Passinnon kanssa kk 8,51 (30%). Lumi-Oliver oli systeemien kannalta todella synkkä voittaja. Voitto-osuus Marin Taseen voittaessa olisi ollut 5391,10 euroa, ja tällöin toteutunut kombinaatio olisi osunut Porukkasysteemin lisäksi myös Peruspeliin. Lentoemon voittaessa voitto-osuus olisi ollut 186,61 euroa, ja tällöin Peruspelin ja Porukkasysteemin lisäksi olisi osunut myös Pieni systeemi 0,30 euron panoksella.

Toto5-4: Vahva luotto M.T.Master Doniin! Neljännessä kohteessa meillä on vahva luotto numeroon 10 M.T.MASTER DON. Arviolla 50% se on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja ja kelpaa hyvin läpivarmaksi. Alla on mainioita suorituksia kivikovissa lähdöissä, ja Antti Ala-Rantala vahvisti meille vielä tänään, että kaiken pitäisi olla edelleen normaalin hyvin. Niinpä myös Ala-Rantala on sopivassa tehtävässä luottavainen. Tietysti paalulta matkaan pääsevä 7 TWINQUIT on kova vastustaja. Varsinkin siinä tapauksessa, että se onnistuisi pääsemään johtopaikalle. M.T.Master Don on kuitenkin ollut niin hyvä, että kyllä se meille silti on selkeä ykköshevonen. Twinquitin kohdalla pitää myös aina ottaa huomioon laukan mahdollisuus. Arviolla 22% Twinquit jää meidän papereissamme selkeästi M.T.Master Donin varjoon. M.T.Master Don on nykyvireessään monipuolinen hevonen, jolla voi tehdä tämän tason lähdössä jo matkalla ratkaisuja. Numero 15 CALLELA LOUIS on sitten selkeä kolmosrankkimme 8% arviolla.

Antti Ala-Rantala

L7/10 M.T.MASTER DON: ”Kaikki on hevosella hyvin. Aika sopiva porukka on tänään. Katsotaan matkavauhdin ja tilanteen mukaan taktiikkaa. Luotto ruunaan on kova. Pitäisi sen olla lähellä.”

Toto5-5: Kahdella merkillä ohi pelisuosikista! Päätöskohteessa A-ryhmään erottuu kolme hevosta. Lisävääntöä systeemeihin saamme pelaamalla lähdön kahdella merkillä ohi lähdön pelisuosikista. 10 NALLI NAPERO on esiintynyt viime starteissa edukseen, mutta kyllä juoksutkin ovat onnistuneet hyvin. Ei ole mitään takeita siitä, että juoksu luontuu takarivistä sujuvasti jo kolmannen kerran peräkkäin. Lisäksi eturivistä matkaan pääsevät 5 PASSINTO ja 7 RALLAN SALAMA ovat muutenkin laatuvastuksia. Molemmilla on laukkariski, mutta ravilla ne ovat kyllä tosi vahvoja voitontavoittelijoita. Passinto kohosi kesällä huippukuntoon ja on pystynyt säilyttämään kuntonsa. Passinto suoritti viimeksi Härmässä oikein rehdisti. Ruuna iski 3. ulkoa jo 1300 jäljellä, eteni johtavan rinnalle kierros jäljellä, painui kärkeen 300 jäljellä ja oli hyvä kakkonen. Lisäksi Panu Ahonen sanoi ajaneensa hieman varmistellen, koska alla oli kaksi hylkäystä. 

Rallan Salama palasi tauolta tiistaina Teivossa, missä kiri passiivisen taktiikan jälkeen loppusuoraa varsin lupaavasti. Valmentaja Tapio Viljanen vahvisti, että kunto on kova, ja hevonen tuntuisi myös hieman rauhoittuneen. Tämä lisää ravilla pysymisen mahdollisuutta, ja ravillahan Rallan Salama on kova luu tämän tason lähtöihin. On mielestämme jopa todennäköistä, että Passinto tai Rallan Salama juoksee keulassa – kunhan sitten molemmat eivät sorru laukkaan heti lähtösuoralla. Me arvotamme suosikkikolmikon voittosaumat seuraavasti; Passinto 27%, Nalli Napero 27% ja Rallan Salama 22%. Näillä arvioin Nalli Napero on suosikkikolmikosta pelimielessä selvästi kiinnostamattomin. Ohipelillä siitä saadaan rakennettua hyvä systeemikokonaisuus.

Panu Ahonen

L8/5 PASSINTO: ”Vire on hyvä. Viimeksi oli koelähtö katkolla ja vähän varman päälle piti tuo startti ottaa. Ei tämä loppujen lopuksi mikään hirmu laukkuri ole. Ruunaa ei voi ihan täysillä päästää. Riittävä hevonen lähtöihinsä kyllä. Olettaisin, että ilman etukenkiä mennään. Ei kauhean juoksuriippuvainen tapaus. Loppukurvi on pikkasen haaste. Ruuna hukkaa vähän vauhtiaan siinä.”

Tapio Viljanen

L8/7 RALLAN SALAMA: ”Ori oli aivan hyvä Teivossa. Harri ajoi varovasti laukan vaaran vuoksi, kun ensimmäistä kertaa tätä ohjasti. Vähän pussiinhan valjakko sitten jäi. Kunto on kova. Hevonen olisi voinut juosta vaikka toisen kisan perään. Ainakin kotona se tuntuu jonkin verran rauhoittuneen. Kilpailupaikalla ori kyllä sitten saattaa kuumentua. Mutta parempaan päin tuon suhteen ollaan menossa. Ei voittokaan yllättäisi ehjällä juoksulla.”

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.