PERTTURI (99) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 16% | T5 5,92%!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgYLIVIESKA 14.8.2020
Ruunaruhtinas kisan ensimmäisessä osalähdössä hurjasti maistunut PERTTURI (99) **** kiri varmaan voittoon. Totomaatin arvio 16% - T5-peliosuus 5,92%. Myös SPECIAL PRESENT (36) *** ja TINDERI (17) **** voittivat lähtönsä.

YLIVIESKA 14.8.2020
SPECIAL PRESENT (36) *** voitti lähtönsä!
TINDERI (17) **** - Pofori kk 4,87 (50%)
PERTTURI (99) **** - Josveis kk 26,10 (20%)

PERTTURI (99) **** | Totomaatin arvio 16% | T5 5,92%

Toto5-5: Maistuva peli-idea Ruunaruhtinas -kisan avaukseen! Luonnollisesti kivikova suosikki 2 POLARA käynnistää rankingin mutta tähän kohtaan tarjoamme todella maistuvan ykköshaastajan. 9 PERTTURI aloitti kesäkuussa Roni Waarnan valmennuksesta ja heti alusta saakka oli nähtävissä maisemanvaihdoksen piristäneen ruunaa melkoisesti. Hevonen on tehnyt startista toiseen hyvää työtä ja parhaimmillaan se on ollut yksinkertaisesti aivan jäätävä, voittosumman ei saa antaa nyt hämätä, Pertturin kuuluu olla näissä karkeloissa yksi suosikeista. Forssassa 17.7. se juoksi toista rataa ilman vetoapua ja runnoi vastustamattomasti voittoon, viimeiset 800 metriä kellotimme 20,6-lukemiin. Seuraavassa Vieremän startissa aktiivinen ajosuoritus ei kantanut lopulta totoon mutta tuokin startti alleviivasi vahvaa virettä. Myös tuore johtavan rinnalta irronnut Vieremän voitto ansaitsee vahvat kehut. Pertturi on juossut viime starteissaan siis usein johtavan rinnalla ja se pystyy kyllä tekemään töitä menestyksensä eteen tässäkin. Vaarallisimmillaan kirikykyinen ruuna kuitenkin olisi, mikäli rattaille vahvistukseksi hyppäävä Tuomas Pakkanen pääsisi kääntämään sen kiriin esim. loppukaarteessa. Maistuva näkemysvaljakko 16% arviolla ja vahva pelikohde  totossa.

Toto5-1: Maistuva suosikki haastavalla paikalla! Toto5-kierroksen avauskohteessa aikaisemminkin Totomaatin vihjeissä palstatilaa saanut hevonen erottuu haastavasta lähtöpaikasta huolimatta muusta porukasta edukseen. 8 SPECIAL PRESENT on merkittävästi tauluaan kyvykkäämpi tapaus ja mikäli palaset vain loksahtavat kohdalleen, jatkaa Harri Puutilon valmennettava sarjoissa kipuamista. Special Present tuli viime syksynä Peanutsin voittamassa Derbykarsinnassa sisäratareissulla hyvin neljänneksi, edelle jäivät myös Lewis Ale ja Kaptah. Aikaisemmin kesällä se oli laukasta huolimatta Einari Vidgrenin Muistoajossa kolmas Staro Moschinon ja Callela Lousin jälkeen. Sairastelut pilasivat syksyn viimeiset startit. Tämän kauden ensimmäiset startit ovat todistaneet nousuvirettä, vaikka toki hevonen on ollut vielä kaukana potentiaalinsa edellyttämästä tasosta. Startit vievät sitä kuitenkin eteenpäin, viimeksi Kaustisella Staro Miamin voittamassa Isla-ajossa rima nyt oli vain turhan korkealla. Santtu Raitala on rattailla vahvistus, arvio 35%. Apuvarma ja pelikohde totossa.

Toto5-3: Ensimmäinen kanuunavarma! Todella lahjakkaana pitämämme 6 TINDERI tuskin juoksemalla tätä lähtöä häviää, vaikka toki mukana ihan kelpo haastajia onkin. Heikki Mikkosen suojatti on voittosummaansa nähden todella kyvykäs menijä ja mikäli palaset kunnolla loksahtavat kohdalleen, pystyy Tinderi parin-kolmen vuoden aikana kipuamaan aina avoimelle tasolle saakka. Tämä toki vaatii kehityksen jatkumisen lisäksi myös terveyttä. Vaikka Seinäjoella totosijat jäivätkin lopulta haaveeksi, osoitti Tinderi vahvan vireen pitävän, kahden laukan myötä aivan terävimpään kärkeen ei vain ollut asiaa. Juostava keskipitkä matka suosii myös omalta osaltaan väkivahvaa menijää. Arvio 66%.

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.