****Toto5 74€ => 248,20€!
HISSUN POJU (19) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 35% | T5 33,19%!
JUST A FLIRT (29) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 31% | T5 27,25%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgKAUSTINEN 23.6.2020
Kaustisen ****Toto5-kierroksen maistuva kanuunavarma HISSUN POJU (19) **** lopulta täysin omaa luokkaansa. Totomaatin arvio 35% - T5-peliosuus 33,19%. ****Toto5 Peruspeli 74 e => lunastukset 248,20 euroa.

KAUSTINEN 23.6.2020
JUST A FLIRT (29) *** - Mr Noon kk 16,59 (10%)
HIPSUN POJU (19) **** voitti lähtönsä
****Toto5 Peruspeli 74 e => lunastukset 248,20 euroa!
****Toto5 panostukset 299 e => lunastukset 372,30 euroa!

HISSUN POJU (19) **** | Totomaatin arvio 35% | T5 33,19%
JUST A FLIRT (29) *** | Totomaatin arvio 31% | T5 27,25%

Toto5-2: Just A Flirt on ravilla kiinni voitossa – varmistetaan vain Porukkasysteemissä! Toisessa kohteessa rankkaamme ykköseksi numeron 4 JUST A FLIRT. Se on laukannut molemmissa tauon jälkeisissä kilpailuissaan lähtöön, mutta on sen jälkeen suorittanut todella mallikkaasti. Alkulaukan uhka on ilman muuta nytkin konkreettinen, mutta ravilla uskoisimme vahvasti Just A Flirtin voittoon miltä juoksupaikalta tahansa – sen verran rajussa lyönnissä ruuna kilpailee. Ohjastaja Aki Järvelä kertoi, että hevonen käy kriittisellä hetkellä vähän kuumana, mikä on aiheuttanut alkulaukkoja. Tänään varusteita yritetään hieman muutella. Järvelä harmitteli isoa laukkariskiä, sillä ravilla hänkin oli voiton suhteen luottavainen. 

1 CAMELEO PRESS on toki vaarallinen vastustaja. Se on lähdön todennäköisin keulahevonen, ja takakengätkin on tänään tarkoitus riisua. Just A Flirt on kuitenkin niin kovassa vireessä, että lähtökohtaisesti emme usko Cameleo Pressin pystyvän sitä ravilla kukistamaan. Just A Flirtin konkreettisen laukkariskin vuoksi arviomme sille on kuitenkin vain niukasti Cameleo Pressiä suurempi lukemin 31% - 30%. Joka tapauksessa tälläkin arviolla Just A Flirt on pelimielessä sen verran kiinnostava, että varmistamme sen vain Porukkasysteemissä. Meidän arvioillamme yhdistelmä Diamond Lord – Cameleo Press on käytännössä kaikilta osin pelikelvoton, mutta Diamond Lordin tappion myötä mukaan kuvioihin nousisi Cameleo Pressinkin kautta roppakaupalla edullisia yhdistelmiä. 

Toto5-4: Kolme kovaa erottuu ja näistä Hipsun Poju on 35% arviolla hyvä läpivarma! Neljännessä kohteessa muusta porukasta erottuu kolme kovaa menijää. Näistä numero 8 HIPSUN POJU on vielä selkeä ykkösrankkimme ja 35% arviolla se on myös hyvä läpivarma illan Toto5-peliin. Hipsun Poju esitti jo 4-vuotiskaudellaan lahjakkaita otteita, ja Kajaanin kauden avauksen perusteella ori on mennyt vielä tauon aikana selvästi eteenpäin. Hipsun Poju laukkasi lähtösuoralla kontaktitilanteessa ja menetti asemiaan. Ori suuntasi yhdeksänneltä sijalta selässä 3. radalle 800 jäljellä, mutta laukkasi 500 metriä ennen maalia uudelleen jo kärkirintaman taakse edettyään. Tämä laukka johtui Heikki Mikkosen mukaan siitä, että hevonen säikähti kanssakilpailijan piiskaa. Raville selvittyään Hipsun Poju tykitti vielä täysin omaa vauhtiaan ja ehti maaliin ykkösenä ennen Hipsun Pojun hylkäyksen myötä lähdön 29,7 ajalla voittanutta Vellatarta.

Kasiradan lähtöpaikka voi olla ihan hyväkin, koska se on kuitenkin eturivissä ja sieltä pääsee lähtemään häiriöittä liikkeelle. Heikki Mikkonen raportoi, ettei ori ole tuntunut startin jälkeen ainakaan huonommalta kuin ennen viime kilpailua. Mikkosen tarkoitus on lähteä ajamaan heti eteenpäin. 6 LUMI-OLIVER ja 2 SEPPELE ovat kovia vastustajia, mutta Hipsun Pojun viime suoritus teki meihin vaikutuksen. Kiinnostusta Hipsun Pojuun ei ainakaan vähentänyt se, että molemmat Mikkosen valmennettavat suorittivat lauantaina Härmässä hienosti – tallikuntokin vaikuttaisi siis olevan kohdallaan. Lumi-Oliver arviolla 25% ja Seppele arviolla 23% jäävät tällä kertaa systeemeissämme vain varahevosiksi. 3 VELLATAR voitti viimeksi Hipsun Pojun tultua lähdön jälkeen hylätyksi, mutta kyllä kovan suosikkikolmikon kukistaminen on tällä kertaa tiukassa. Arviomme Jani Hartikaisen valmennukseen siirtyneelle Vellattarelle on 8%. 

Heikki Mikkonen

L7/8 HIPSUN POJU: ”Kontaktia oli ekassa kaarteessa. Jalka osui vastustajan pyörään. Myös toiseen laukkaan oli selkeä syy, kun ori säikähti toisen hevosen kuskin piiskaa. Ei sen pitäisi olla noin epävarma. Samanlaiselta ori on tuntunut kotona. Ei ainakaan huonompi. Ei kasi nyt paras paikka ole. Onneksi sentään eturivissä. Eteenpäin on tarkoitus ajaa ja katsotaan minne päästään. Kajaanin esitys oli kyllä niin vakuuttava, että samanlaisena se pystyy olemaan ravatessaan ihan kärjessä.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.