***Toto5 32€ => 140,20€!
VERNANTO (30) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 45% | T5 32,37%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgOULU 22.6.2020
Äimärautiolla ***Toto5-kierroksen pääideaksi kohonnut VERNANTO (30) **** rankasti aliarvostettu. Totomaatin arvio 45% - T5-peliosuus 32,37%. OBRIGADO (12) ***** toinen läpivarma. ***Toto5 Peruspeli 32 e => lunastus 140,20 euroa.

OULU 22.6.2020
DOWNSHIFTER *** - Stargazer Lily kk 5,43 (40%)
OBRIGADO (12) ***** voittajalyönti!
VERNANTO (30) **** voittajalyönti!
***Toto5 Peruspeli 32 e => lunastus 140,20 euroa
***Toto5 pelit 136,8 e => lunastus 210,30 euroa
 
VERNANTO (30) **** | arvio 45% | T5 32,37%!

Toto5-3: Rivien ensimmäinen tukipilari! 8 VERNANTO osoitti suoraan pitkältä tauolta Ylivieskassa todella vahvaa virettä. Tuossa startissa Arto Komulainen käänteli ajokkinsa viimeisellä takasuoralla reissuun ja rehdisti ori punnersi sitten ulkoratoja pitkin maaliin, viimeiset 700 metriä se kulki 24,3-kyytiä. Voittokaan ei jäänyt kauas. Viimeksi Kajaanissa Vernanto starttasi tasokkaassa Toto75-lähdössä ja tuossa lähdössä menestys jäi sitten haaveeksi. Vernanto juoksi 5. ulkona, mistä Komulainen käänteli suojattinsa jo etusuoralla selässä kolmannelle radalle. Lähdön voittanut Myrskyri sai tehdä keulassa täysin oman juoksunsa. Väliajat kirjattiin 30,5-31,5-25,0-21,5 ja sanomattakin on selvää, että takaa kiertäminen oli haastavaa. Loppukaarteessa Komulainen hakeutui jo neljännelle ja hyvin Vernanto loppua kovassa vauhdissa tuli, kunnes laukka maalisuoran puolivälissä pilasi pelin. Tuohon laukkaan ei palanut kärkisijaa mutta hevosen esitys oli epäonnistumisesta huolimatta vahva ja kuntokäyrä näyttää starttien myötä yläviistoon. Pienessä lähdössä ei ole liikaa kierreltävää ja uskomme Vernanton palaavan tässä voittokantaan. Arvio 45%.

1 RUPELTAJA maistuu meille hevosena mutta epävarma meno on jatkunut Antti Ojanperänkin valmennuksesta. Arviolla 23% vain hyvä haastaja.

Toto5-4: Suosikki maistuu ulkoakin todella vahvasti! Neljännessä Toto5-kohteessa luotamme vahvasti suosikkina starttaavan numeron 8 OBRIGADO mahdollisuuksiin, vaikka lähtöpaikka toki todella haastava onkin. Birgitta Lappeteläisen valmennettava palasi viimeksi Joensuussa tauolta ja pidimme kyllä lämmityksestä lähtien todella paljon näkemästämme. Itse startissa Esa Holopainen pamautti ruunan kanssa kyselemättä keulaan, mistä Obrigado hallitsi sitten tapahtumia pitkälti näytöstyyliin, vaikutti siltä, että täyden matkan tulos 14,2a syntyi lähes pintakaasulla. Kova avaus ja kova lopetus näyttivät molemmat kuin hölkältä. Obrigado on aina tiedetty todella kyvykkääksi tapaukseksi ja tätä näkemystä tulee myös hevosen juoksema tili 2040 euroa/startti. Tässä rattaille istuva Santtu Raitala tuntuu tekevän rattailla tällä hetkellä lähes kaiken oikein, eikä tämä seikka ainakaan vähennä Obrigadon mahdollisuuksia. Arviolla 51% voitto on tappiota todennäköisempi tapahtuma.

Toto5-2: Suosikki on ylipelattu – ykköshaastaja maistuu! 1 STARGAZER LILY tulee viivalle kolmen peräkkäisen voiton saattelemana ja täysin odotetusti Joonas Oikarisen valmennettava kerää vahvan kannatuksen. Sisäradan lähtöpaikka taitaa kuitenkin tuoda mukanaan omat haasteensa ja vaikka Niko Jokela tuntee ajokkinsa, ei suosikki kovilla prosenteillaan kelpaa varmaksi. Toki alla oleva voitto irtosi suoraan tauolta lopulta varmaan tapaan ja startti kropassa tamma varmasti vielä parantaa. Arvio 41%. Vahva ykköshaastaja numero 4 DOWNSHIFTER on tähän starttiin erittäin mielenkiintoinen seurattava. Jorma Tiilikaisen valmennettava nautti suoraan tauolta Teivossa Antti Teivaisen ajamana pelikansan vahvaa luottamusta mutta vielä tuossa startissa menestys jäi haaveeksi. Paikka johtavan rinnalla oli suoraan kolmen kuukauden paussilta yksinkertaisesti liikaa mutta selkeästi hevonen otti startin lopun taipumisesta huolimatta oikealla tavalla. Viimeksi Joensuussa juoksu meni Tiilikaisen itsensä ajamana aika lailla nappiin, mistä Downshifter kiitti kirimällä hyvällä tyylillä varmaan voittoon. Ruuna avaa hyvin ja se on suosikkimme pääsemään keulaan, joka tapauksessa asemat löytynevät kärkiporukasta suosikin etupuolelta. Arvio 29%. 

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.