***SkrälliT5 28€ => 264,90€!
***SkrälliT5 tiliä 529,80€!
VILKKEEN VELMU (127) ****Skrälli!
Totomaatin arvio 11% | T5 7,18%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 2.6.2020
Teivossa vahvan kannanoton siivittämä VILKKEEN VELMU (127) ****Skrälli jäätävä ideavarma. Totomaatin arvio 11% - T5-peliosuus 7,18%. Vaikealla kierroksella 4 oikein -tulos riitti lunastukseen. ***SkrälliT5-lunastukset yhteensä 529,80 euroa.

TEIVO 2.6.2020
VILKKEEN VELMU (127) ****Skrälli voitti lähtönsä 
***SkrälliToto5 Peruspeli 28 e => lunastus 264,90 euroa!
***SkrälliToto5 panostukset 133,10 e => lunastukset 529,80 euroa!

VILKKEEN VELMU (127) ****Skrälli | Totomaatin arvio 11% | T5 7,18%

Toto5-4: Vilkkeen Velmu on kierroksen rohkea ideavarmahakumme! Neljännessä kohteessa jatkamme heti perään toisella varmalla. Jos ei Rocktown Inspectorin kohdalla puhutakaan valtavirtaa vastaan pelaamisesta, niin tämän tukipilarin kohdalla niin todellakin tehdään. Kyseessä on numero 8 VILKKEEN VELMU, joka on kolmosrankkimme 11% arviolla. Alustavan jakauman perusteella peliosuus on kuitenkin jäämässä peräti alle viiden prosentin lukemiin. Vilkkeen Velmu on oikein lahjakas 5-vuotias. Se kilpaili 4-vuotiaana seitsemän kertaa, ja tuloksena oli kolme voittoa sekä kaksi kakkossijaa. Kauden huippuhetkenä voidaan kuitenkin pitää Kriteriumin arvokasta nelossijaa, missä edellä maaliin tulivat ainoastaan kivikovat Parvelan Retu, Stallone sekä Säihkeen Sähinä. Vilkkeen Velmu selviytyi myös Satakunta-ajon finaaliin, missä sijoittui 60 metrin takamatkalta ihan mukavasti seitsemänneksi. Suoritus ei ollut kuitenkaan läheskään yhtä hyvä kuin Satakunta-ajon karsintalähdön kolmossijassa vain Parvelan Retulle sekä Helkan Toivolle häviten. Sen jälkeen edessä olikin talvitauko.

Teemu Okkolin raportoi meille tänään, että Vilkkeen Velmun 5-vuotiskausi aloitetaan hyvillä mielin. Tauko on sujunut hyvin, ja tähtäin on asetettu Derbyyn. Tänään ei ole tarkoitus ajaa mitenkään hampaat irvessä, mutta se ei silti missään tapauksessa vie menestyssaumoja. Vilkkeen Velmu avaa voltista reippaasti, ja kun paalulla on vain viisi hevosta, voi ori päästä takamatkaltakin hyviin asemiin. Okkolinkin totesi, ettei menestyminen yllättäisi, vaikkei siis kyseessä todellakaan mikään kauden tärkein kilpailu olekaan. On syytä muistaa, että Vilkkeen Velmu oli jo 4-vuotiskauden parhaissa starteissa hyvä, ja kaiken järjen mukaan ori on nyt tauon jälkeen vieläkin jykevämpi. Rutiinia on toki paljon muita tämän lähdön osallistujia vähemmän, mutta kapasiteetti kyllä riittää tällaisiin lähtöihin, ja tällaiset ikäluokkahevoset voivat olla suoraan tauolta yllättävänkin hyviä. Rocktown Inspectorin kautta pelatessa jostain muusta kohteesta on löydettävä ideaa, ja tähän tarkoitukseen Vilkkeen Velmu on oikein käyttökelpoinen.

1 SORRETUN VOIMA on toki alla olevien voittojuoksun perusteella lähdön ilman muuta todennäköisin voittaja. Sekin on kuitenkin urallaan jonkin verran ailahdellut. Arviomme Sorretun Voiman voitolle on 28%. 4 AIKA-VALTTI on menestynyt Jouni Miettisen käsistä todella upeasti, mutta nyt kun alla on kolme kuukautta taukoa, ei ori välttämättä ole aivan niin hyvä kuin ennen taukoa. Sarjatkin ovat koko ajan nousseet. Aika-Valtti on kakkosrankkimme, mutta ei arviomme 15% ole mitenkään merkittävästi Vilkkeen Velmun arviotamme suurempi. Jymy-yllättäjistä nostetaan esille myös Aimo Vuorisalon valmennuksesta aloittava 13 PÄLVI TUTTU sekä viimeisimmässä Teivon startissaan loppusuoralla ainakin kaksarisijoituksen laukannut 15 KARLO. Kierrettävää riittää, mutta annamme kummallekin 5% voittosaumat.

Teemu Okkolin

L9/8 VILKKEEN VELMU: ”Hevonen teki hyvän viime kauden. Viisivuotislähtöjä on tarkoitus ajaa kohti Derbyä. Tosi hyvä tapaus on tämäkin. En yllättyisi, vaikka se pärjäisi heti. Ei silti tänään mennä ihan hampaat irvessä. Ori lähtee voltista mukavasti ja koitetaan saada nätti reissu.”

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.