BIKILA (207) ****Skrälli!
Kaksarista kerroin 94,45!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgÖREBRO-ÅBY 27.5.2020
Törkeän aliarvostettuna peleihin nostettu BIKILA (207) ****Skrälli jäätävä näkemys. Kakkoseksi sijoittunut Qvidja´s First sai 15% painot - kaksarikerroin 94,45.

ÖREBRO 27.5.2020
BIKILA (207) ****Skrälli  – Qvidja´s First kk 94,45 (15%)

ÅBY 27.5.2020
VAGABOND BI **** - Farlander Am kk 8,94 (50%)  

Örebro

L9 / 1 BIKILA ****Skrälli

Olemme seuranneet Bikilaa jo pidemmän aikaa ja ruuna kilpailee tällä hetkellä aivan hurjassa vireessä. Vastus on toki tällä kertaa todella kova, eikä Bikilan kuulu aivan kuumimpia suosikkeja olla, alustava 1% peliosuus on silti naurettavan vähän ja ideamme maksanee totossakin herkullisia kertoimia. Viiteen viimeiseen on nähty kolme vahvaa esitystä ja kaksi laukkastarttia. Örebrossa maaliskuussa ideamme oli hyvä kolmas hirmuisen Don Fanucci Zetin voittaessa. Seuraavassa startissa ruuna taisteli dödsistä väkivahvasti voittokone Radetzkyä vastaan. Kuukausi sitten Bikila kiersi kolmannen kautta dödsiin ja teki jälleen hienon esityksen. Nyt Marcus Hultmanilla on hyvä sauma ottaa joukko pieneltä paalulta komentoonsa ja on mielenkiintoista nähdä miten hevonen riittää näin kovassa seurassa. Me emme olisi yllättyneitä aivan kärkisijoistakaan.

Åby

L7 / 10 VAGABOND BI ****

Kovissa lähdöissä viime startit juossut Vagabond Bi on nyt helpommassa seurassa selkeä suosikki. Matka sopii ja kunto on kiviaitaa. Toissakerralla ideamme kiersi kierros jäljellä toisesta ulkoa johtavan rinnalle ja taisteli hirmuhevosia vastaan sitkeästi loppuun asti, vaikka ei aivan voittotaistoon asti riittänytkään. Edelle jääneet Moni Viking, Enzo Am ja Prosperous olisivat kaikki suursuosikkeja tähän tehtävään. Taakse jäi monta parempaa hevosta kuin nyt vastassa olevat. Viimeksi tuli laukka 400 juostuna ja tuo startti on parasta unohtaa, kengättömyys ei vain ollut tuona päivänä oikea ratkaisu, hevosessa ei ollut vikaa. Nyt ruuna kilpailee etukengät jalassa, eikä laukkariskiä pitäisi juurikaan olla. Suoritustasoon etukengät jalassa juokseminen ei ole ainakaan aiemmin suuremmin vaikuttanut, eikä valmentaja usko siitä olevan haittaa nytkään. Vagabond Bi lähtee voltista ihan asiallisesti ja saanee hyvällä kuskilla heti kelpo iskuasemat parijonosta.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.