****SkrälliT64 67,2€ => 498,10€!
****SkrälliT64-tiliä 1.073.30€!
PHOENIX PHOTO **** ideavarma!
Totomaatin arvio 22% | T64 12,00%!


jalkipelit_raviSWE_V64_epk.jpgMANTORP 27.4.2020
Vahvaa näkemystä ja hieno tilipäivä. PHOENIX PHOTO **** jäätävä näkemysvarma. Totomaatin arvio 22% | T64-peliosuus vain 12,00%. Illan maistuvin CORNELIA TEEMER ***** kakkosrahoille. Totosta tiliä + ****SkrälliT64-lunastukset 1.073.30 euroa.

MANTORP 27.4.2020
CORNELIA TEEMER ***** - Moons U.Bolt kk 25,84 (20%)
PHOENIX PHOTO **** - Newlight Coger kk 76,03 (5%)
****Troikka pelit 64 e => lunastus 365,10 euroa!
****SkrälliT64 Pieni systeemmi 67,2e => 498,10 euroa!
****SkrälliT64 panostukset 220,8 e => 1.073,30 euroa!

PHOENIX PHOTO **** | arvio 22% | T64 12,00%!

T64-4 / 3 PHOENIX PHOTO

Neljännen kohteen Phoenix Photo on selkeä riskivarma, mutta näillä peliosuuksilla ruuna maistuu lujaa. Hevonen on epävarma ja kuski heikko, kapasiteetiltaan kyseessä on kuitenkin niin hyvä hevonen tähän lähtöön, että voiton todennäköisyys on väkisinkin vähintään tuollaista ”kerran viidestä” luokkaa. Phoenix Photo on ravannut huonosti läpi uransa ja joutunut jo useamman kerran starttikieltoon epäpuhtaan ravinsa takia, näin kävi myös viime startissa. Vääntöä koneesta vastaavasti löytyy paljon ja ruunalla on sekä vauhtikestävyyttä, että nopeutta. Tottakai laukkariski on jälleen iso, ravilla ideamme on kuitenkin tässä vahvoilla. Jos Svante Ericsson vain haluaa panostaa alkuun niin ruuna avaa sen verran kovaa, ettei suosikki 6 I Am Boko kyllä ota ulkopuolelta mitan etua alussa. Sisäpuolelta 2 O´Boy on nopea, mutta sille suunnitellaan selkäjuoksua, joten Phoenix Photo voisi päästä tästä keulaankin. Ei vahvalle hevoselle sinänsä ole juoksupaikalla suurta väliä, mutta keulasta Phoenix Photo tuskin ravilla tätä lähtöä häviäisi. Voittostarteissaan Phoenix Photo oli kaikissa todella vakuuttava ja varaa jäi. Toissakerralla ruuna avasi keulaan, mutta Rikard N Skoglund oli ovela ja ajoi nopealla hevosellaan kovalla palalla ensimmäisessä kaarteessa rinnalle, minkä seurauksena Phoenix Photo laukkasi yrittäessään vaihtaa äkisti rytmiä. Viimeksi Phoenix Photo vaikutti vielä menestyjältä laukatessaan johtavan rinnalta 450 jäljellä. Tuossa vaiheessa muilla alkoi olla jo pyynti päällä, mutta Svante Ericsson istui vielä tyynenä tankki täynnä bensaa. Arvio Phoenix Photolle 22%.

L3 / 7 CORNELIA TEEMER *****

Päivän maukkain pelikohde löytyy jo ennen T64-pelin alkua lähdöstä kolme. Cornelia Teemer on jo lähtökohtaisesti hyvä hevonen tähän porukkaan ja kunto tammalla on tällä hetkellä kiviaitaa, vaikka se ei taulusta täysin näykään. Petter Karlssonin ajamissa Axevallan starteissa tamma teki jo kelpo esitykset. Åbyssa valmentajan itsensä ajamana tamma tuli kolmannesta sisältä hyvin perille. Ville Karhulahden ajama startti meni pilalle heti alussa tulleen laukan myötä ja tuo onkin taulun ainoa miinusmerkkinen juoksu. Viimeksi tamma oli mukana selvästi tätä kovemmassa lähdössä. Anders Svanstedt otti alun rauhassa ja valjakko päätyi lopulta neljänteen pariin ulos. Cornelia Teemer on ajettavaa mallia, eikä meinannut oikein lähteä hyökkäykseen kun Svanstedt käänteli sen viimeisellä takasuoralla ulos, mutta pykällän silmään saatuaan tamma eteni kolmatta rataa selässä vauhdikkaasti ja iski 300 jäljellä oikein ahnaasti jo neljättä rataa näyttäen menestyjältä. Parisataa metriä ennen maalia tapahtui kuitenkin jotain, toinen etujalka petti alta. Videokuvasta näyttää että hevonen vain liukastuu ja laukkaa siihen, voimia oli vielä jäljellä. Mikään varsinainen laukkuri tamma ei ole ja tuo on laskettava enemmänkin työtapaturmaksi. Kuten sanottua, vastus on nyt selvästi viime starttia helpompi ja juoksun yhtään onnistuessa Cornelia Teemer on tässä porukassa vahvoilla. Keskipitkä matka on laskettava plussaksi.

 

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.