***Toto4 25€ => 146,50€!
RADETZKY vahva kanuunavarma!
Totomaatin arvio 75% | T4 66,16%!


jalkipelit_raviSWE_V4_epk.jpgROMME 31.3.2020
Rommen lounasraveissa RADETZKY vahva kanuunavarma. Totomaatin arvio 75% - T4 66,16%. Falcon Am hyvä apuvarma. Faster Than You ohipelikohde. ***Toto4-lunastukset 205,10 euroa.

ROMME 31.3.2020
RADETZKY vahva kanuunavarma!
Totomaatin arvio 75% | T4 66,16%!
***Toto4 Pieni systeemi 25 e => lunastus 146,50 euroa!
***Toto4 panostukset 81 e => lunastukset 205,10 euroa!

VARMAVALINTA

T4-1 / 4 RADETZKY

Rivin pankki on helppo ja maistuva valinta varmaksi. Radetzkyn vakuuttava voittoputki meni viimeksi poikki, mutta esitys ei ollut yhtään aiempaa heikompi. Erittäin kovaluokkainen Fighter Mearas sattui menemään tuossa startissa vaihteeksi ravia ja oli vain yksinkertaisesti vielä parempi. Nyt ei vastassa ole läheskään samanlaista hirmua ja ehjällä suorituksella Radetzky ei kyllä taida näille hevosille hävitä.  Arvio 75%.

Vastustajista ainoa kiinnostava on kovassa nousukunnossa kilpaileva 1 BAD MANNER, joka olisi maistuva valinta nippupariin suosikin kanssa, jos tuo pelimuoto olisi käytössä.

MUUT KOHTEET

T4-2: Toinen kohde on pelattu hyvin pitkälti oikein, eikä paikkaa kannanotolle ole. Prosenttien valossa maistuvin merkki on 4 ELSAS FAKS, mutta ei sillekään ole tarpeen erityistä roolia peleissä antaa.

T4-3: Suosikki 9 FALCON AM teki viime kaudella hyvää jälkeä kovissakin lähdöissä ja ehti jo näyttää vireensä kuukausi sitten kirimällä toisen tuhannen 11,5 vauhtia. Oikea suosikki ja pikkulapun varma. Arvio 36%. 8 U.R.AMAZING tekee jatkuvasti todella hyviä esityksiä ja on maistunut meillekin peleissä, mutta voittoa ei ole vielä tälle vuodelle irronnut. Viimeksi se oli todella lähellä, mutta ruuna ei aivan ehtinyt, metri maaliviivan jälkeen se oli jo ykkösenä. 1 AU PAIR GIRL on kestänyt viime starteissa raskaat juoksut hyvin ja saanee nyt helpomman reissun. 4 ARAMIS AMOK on vahvassa iskussa sekin, viimeksi ruuna olisi ollut muutaman sijan korkeammalla, jos olisi päässyt kirimään vapaasti. Näillä neljällä pärjää pitkälle. Paljon peliä keräävä 2 GLOBAL UNLIMITED on ollut rehellisen huono viime startteihin, eikä maistu lainkaan.
 
T4-4: Lähdön suosikki 5 FASTER THAN YOU oli kuumeen takia poissa yhdestä startista kuun puolivälissä ja tuo taisi näkyä viime esityksessä. Toki Robert Berghin ajokin oli ylioptimistinen, mutta liian aikaisin ruuna silti taipui. Startti saattoi viedä hevosta paljonkin eteenpäin, mutta ei se tuon esityksen jälkeen ole suosikkina tässä millään muotoa maistuva. Kun rivit tehdään ensimmäisen kohteen suursuosikki varmana, pitää jossain kohtaa tehdä aktiivisiakin ratkaisuja ja me jätämme Faster Than Youn kansalle. 8 J.J.ANOTHER VINN ei vaikuttanut pariin ensimmäiseen starttiin menestyksestä huolimatta kovin erikoiselta hevoselta, mutta on parantanut otteitaan startti startilta ja nousee näistäkin lähtöasemista niukaksi suosikiksemme.  14 SUPER CLASS C.H. on pitkään juoksuun varmasti lähdön paras hevonen, mutta näistä lähtöasemista kolmevuotiaalla on tietysti tulemista, lappukamaa joka tapauksessa.  3 FRANKY DES MOLLES teki ok esityksen keulasta viimeksi ja johtanee tätäkin lähtöä pitkään. 7 A QUESTION BI tulee arvoituksena tauolta. Syksyllä hevosella oli raviongelmia, mutta se ehti silti väläyttää kovaa kapasiteettia. 1 WOLVERINE oli viimeksi selvästi aiempaa parempi, nyt lähtöpaikka on hyvä ja kuski paranee merkittävästi.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.