Prodigy Shark ****
=> kaksari 89,62 (10%)!


jalkipelit_ravi_Vermo.jpgVERMO 26.2.2020
Vermosta harjattiin totosta kova kanuunalunastus. Prodigy Shark **** vahvalla esityksellä kakkosrahoille. Voittoon kirinyt Fundover Match sai 10% painot - kaksarikerroin 89,62.

VERMO 26.2.2020
PRODIGY SHARK **** - Fundover Match kk 89,62 (10%)
SAHARA SANDSTORM - COCKTAIL PRINCESS *** 2,67 (100%)

T64-TUKIPILARIT
 
T64-1 / 4 SAHARA SANDSTORM

Mitä enemmän avauskohteena ravattavaa 5-vuotislähtöä analysoi, sitä vahvemmin kaikki tiedossa olevat seikat puoltavat numeron 4 SAHARA SANDSTORM voittoa. Tammat saavat tässä 20 metrin edun mutta pienessä lähdössä takamatkalaisille ei tule kierrettävää. Paaluhevosten suhteen tilanne vaikuttaa selkeältä, Pekka Korven tallin kaksikosta tauolta palaava 3 ARCTIC ELSA edennee keulaan ja 1 QUEEN ADELE ottaa asemat sen takaa. Meille usein aikaisemminkin maistunut 2 COCTAIL PRINCESS avaa tasaisesti, se jäänee väistämättä paalun hevosista heti viimeiseksi ja menettää Sahara Sandstormiin nähden lähtöasetelman tarjoaman edun varsin nopeasti. Sahara Sandstorm on todella kyvykäs hevonen, jonka tilipussi tulee jatkossakin kasvamaan tasaista tahtia. Timo Korvenheimon valmennettavalla on alla kaksi vakuuttavaa keulavoittoa, ja hevosen olemus on ollut aivan jäätävä. Kaiken järjen mukaan Henri Bollström pääsee etenemään ajokkinsa kanssa ongelmitta keulaan ja mikäli näin ei tapahdu, suosikki pystyy voittamaan johtavan rinnaltakin. Arvio 70%, Sahara Sandstormin varmistaminen ei kiehdo lainkaan. Coctail Princess on nostomme suoraan pariin, Harri Åkerlundin suojatti erottuu muista haastajista edukseen, arvio 15%.

T64-6 / 3 PRODIGY SHARK 

Päätöskohteessa suosikkina starttaava 3 PRODIGY SHARK on alustavassa jakaumassa maltillisesti rastattu ja Joni-Petteri Irrin valmennettava nostetaankin kierroksen maistuvaksi kanuunavarmaksi. Jo toissakerralla Vermossa varoitimme ruunan vahvasta nousukunnosta ja vaikka sijoitus vaisuksi jäikin, teki Prodigy Shark jo tuossa kisassa kovan esityksen. Ruuna juoksi 6. ulkona kaukana kärjestä, mistä se sitten teki vahvan lähes kierroksen mittaisen kirin ulkoradoilla tykittäen viimeiset 700 metriä 11,0-kyytiä. Tämän esityksen siivittämänä nostimme Prodigy Sharkin viimeksi Killerillä maistuvaksi Toto4-varmaksi, eikä ruuna pettänyt luottamustamme. Voitto irtosi lopulta väljään tyyliin. Juoksunkulun ennakoiminen ei ole helppoa mutta Prodigy Shark avaa voltista selkeästi paremmin, kuin auton takaa. Mikäli se sattuisi pääsemään keulaan, uskoisimme ruunan voittoon todella vahvasti. Irri voi kuitenkin tarvittaessa ajaa myös parijonosta, ruuna on tuoreimmissa starteissa osoittanut kirikykyään. Moni pelaa tämän lähdön leveästi, me teemme täysin päinvastaisen ratkaisun, arvio 43%. 

Siinä missä suosikilla on tuoreet vahvat näytöt vireestään, samaa ei voi sanoa kyvykkäimmistä haastajista. Suomessa debytoiva 7 COM TUFF on pidemmässä juoksussa varmasti kelpo peli sarjoihinsa mutta Matias Salon valmennettavakin joutuu tyytymään nöyrästi haastajan rooliin. Sen kohdalla Lappeen ravien peruuntuminen perjantaina oli ikävää, startti jäi saamatta kroppaan. Hieman lapsellisesta menijästä on kyse ja päivän todellinen vire ja käyttäytyminen startissa on arvoitus. 9 FULLHAND COMERY ei onnistunut ensimmäisessä startissaan Pekka Korven käsistä ja vaikka kyvyt ovat tiedossa, näyttöjä kaivataan. Arvio 11% kummallekin.


 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.