*****T6 48€ => 188,60€
DEANGELO (21) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 51% | T64 43,29%!


jalkipelit_ravi_T64_New_epk.jpgVERMO 4.3.2020
Vermon Kuuma Keskiviikko tarjosi kaksi pitävää varmaa. DEANGELO (21) **** jäi rankasti alipelatuksi. Totomaatin arvio 51% - T64-peliosuus 43,29%. Myös Selene Lune luottamuksen arvoinen. Julmin vahvalla loppukirillä kakkoseksi. *****T6 Pieni systeemi 48 e => lunastus 188,60 euroa.

VERMO 4.3.2020
JULMIN **** - Eeti kk 5,30 (55%) 
DEANGELO (21) **** voitti lähtönsä
*****T6 Pieni syst. 48 e => lunastus 188,60 euroa!

DEANGELO (21) **** | arvio 51% | T64 43,29%
SELENE LUNE | arvio 71% | T64 68,85%

T64-TUKIPILARIT
 
T64-5 / 11 SELENE LUNE 

Toto64 Jackpot -kierroksen selkeästi todennäköisin voittaja on viidennessä kohteessa suursuosikkina matkaan starttaava numero 11 SELENE LUNE. Kun otetaan huomioon muhkeat bonuseurot ja se, että ylimääräisen rahan myötä pelataan tietysti vain 6 Oikein -voittoluokkaa, ei tällaisen yli seitsemän kertaa kymmenestä voittavan suosikin varmistamista tarvitse edes harkita. Harri Koivusen valmennettava on yksinkertaisesti ollut startista toiseen aivan jäätävä ja mikäli tamma jatkaa viime starteissa nähdyllä tasolla, joutuvat haastajat tyytymään taisteluun kakkosrahoista. Toissakerralla Vermossa Selene Lune joutui tyytymään kakkosrahoihin mutta tuossakaan startissa sen suoritusta ei johtavan rinnalta voi todellakaan moittia, voiton vei itsekin kanuunavireessä kilpaileva Ice Wine. Juostava keskipitkä matka suosii Selene Lunea ja omalta osaltaan se myös loiventaa takarivin lähtöpaikan negatiivista vaikutusta. Olli Koivunen saa reagoida haluamallaan tavalla lähdön tapahtumiin mutta tuskin Selene Lunella kovin pitkäksi aikaa takapareihin jäädään. Arvio 71%.

T64-6 / 4 DEANGELO     

Juoksunkulut ovat tämän päivän raviurheilussa keskeisessä roolissa ja mitä enemmän päätöskohdetta analysoi, sitä enemmän 4 DEANGELO alkaa maistumaan. Lähdön taso on toki hyvä ja viivalla on monta vahvaa arvostustamme nauttivaa haastajaa, tästä huolimatta liputamme tänään vahvasti Aripekka Pakkasen valmennettavan puolesta. Tuore Solvallan startin esitys oli merkittävästi tasapaksua sijoitusta parempi. Erik Adielsson panosti ulkoa seiskaradalta alkuun ja ensimmäinen kaarre sujui kolmatta rataa pitkin, minkä jälkeen Deangelo jäi 08,2-vauhtisen avauspuolikkaan jälkeen johtavan rinnalle. Tämän jälkeen Adielsson pudotti ajokkinsa sisäradalle, mistä ruuna siirtyi taas 800 jäljellä toisen radan vetojuhdaksi. Totta kai fysiikan lait tulivat vastaan ja maalisuoralla meno hyytyi, Deangelo ei kuitenkaan luovuttanut, vaan teki sen, minkä pystyi. Vaikka eturivissä on muitakin hyviä avaajia, uskomme Deangelon selän kelpaavan sisäpuolelta starttaaville, eikä ulkopuolelta pitäisi olla asiaa ohi. Näistä lähtökohdista ”keulaan ja kukat” -skenaariolla maistuva kanuunavarma, voitto on tappiota todennäköisempää, arvio 51%.

SUOSIKKI + MAISTUVA HAASTAJA 

T64-4 / 6 EETI ja 12 JULMIN  

Suosikkina starttaavan numeron 6 EETI kyvyt lienevät kaikkien tiedossa. Uralle on mahtunut kaikenlaisia haasteita terveyspuolella, eikä hevosen potentiaali näy todellakaan tämän hetkisessä voittosummassa oikealla tavalla. Uskotaan Teivon epäonnistumisen olleen työtapaturma, eikä lähdetä maalailemaan sen suurempia uhkakuvia. Arviolla 44% selkeä suosikki. Lähdön todella maistuva näkemyshevonen on 12 JULMIN. Mukavan tasapaksussa kunnossa on taulu ja lähtöpaikka on surkea, tämän myötä ori on jäänyt pelikansan käsissä turhan maltilliselle huomiolle. Pidämme Esa Heikkisen valmennettavaa todella kovaluokkaisena menijänä ja uskomme sen murtautuvan ongelmitta avoimelle tasolle, kunhan ori saa vain kilpailla terveenä. Julmin on saanut nyt tasaisesta starttirytmistä kiinni ja se suorastaan uhkuu nousukuntoa. Peter Lindroosin ajokki pystyy tekemään juoksuaan ja vaikka asetelma toki haastava onkin, odotamme Julminilta tänään vahvaa panosta. Arvio 20%.

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.