Dropluggage Racing (88)
jäätävä ****Skrälli-idea!
Päivän Duosta 16,54 (50%)!


jalkipelit_raviSWE_DD_epk.jpgÅBY 20.2.2020
Åbyssä DROPLUGGAGE RACING (88) ****Skrälli aivan huikea näkemys. Tyylipuhdas keulavoitto toi tilin. Sam The Man sai 50% painot - Päivän Duon kerroin 16,54.

ÅBY 20.2.2020
DROPLUGGAGE RACING (88) ****Skrälli - Sam The Man duo 16,54 (50%)

(vihjekohteena Duo, voittajaa/kaksaria ei Suomesta voinut pelata)

PD-1 / lähtö 8 / 4 DROPLUGGAGE RACING

Luokkahevosen maineessa kulkeva Dropluggage Racing voittaa aivan kohta jossain, toivottavasti jo tässä. Mantorpissa tammalla ajettii passiivisesti, eikä juoksunkulku antanut sitten mahdollisuutta parempaan, hevonen oli hyvä. Färjestadissa ideamme teki oikein vahvan esityksen dödsistä ja ehti näyttää jo voittajaltakin, mutta yksi säästöreissun saanut tuli niukasti ohi. Viimeksi nähtiin sitten hevosen uran kovin esitys. Dropluggage Racing menetti alun laukassaan paljon metrejä ja kiri kaukaa takaa upeasti totoon. Aivan tarkkaa kellotusta on videolta vaikea saada, mutta viimeiset 1900m taittuivat 15,0-15,5 väliiin. Nyt vastus kovenee viime starteista, mutta ei tämän hevosen kanssa tarvitse lähteä lyötynä matkaan tässäkään sakissa ja peliosuus on pahasti alakantissa. Arvio 12%.

Vastustajista selvästi vaarallisin on suosikki 6 DURELLO, joka voi olla mahdoton ohittetava jos pääsee helposti keulaan. Mitenkää automaattisesti Durello ei tässä kuitenkaan johtopaikalle etene ja jos se jäisi esim. johtavan rinnalle, paranisivat ideamme mahdollisuudet selvästi. 1 ARTEGNA JET on ollut hyvä, mutta ei ole hevosena ainakaan ideaamme parempi. 7 ALLOCCO JET on ihan pystyvä, mutta vaikealla lähtöpaikalla.

PD-2 / Lähtö 9

Toisen kohteen selvästi paras hevonen on Norjan ikäluokkakisoissakin pärjännyt 4 SAM THE MAN ja se saa tauoltakin reippaat painotukset. Muu porukka ei suuremmin puhuttele, mutta edullisen piikkimme kautta pelistä voi kuitenkin tehdä varsin leveän. Suosikin pettäessä lähtö on melkoisen avoin.

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.