***T65/T6-lunastus 408,60€!
NEW LIFE WHEELS (20) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 40% | T65 38,41%!


jalkipelit_ravi_MM.jpgMAGIC MONDAY 17.2.2020
Magic Monday tarjosi totosta 5/5 lunastusta. NEW LIFE WHEELS (20) *** maistuva T65-tukipilari. Myös QUEEN OF PIRATES (51) voitti lähtönsä. Casimir Tof, Fux ja Rue De Roi kakkosrahoille. ***T65-kierrokselta lunastettiin 408,60 euroa.

MAGIC MONDAY 17.2.2020
NEW LIFE WHEELS (20) *** - Diablo Sisu kk 6,75 (20%)
CASIMIR TOF *** - Oilsheik kk 3,67 (50%)
FUX *** - Boss Birdland kk 6,37 (50%)
RUE DE ROI *** - Jeppas Roulett kk 8,81 (35%)
QUEEN OF PIRATES (51) voitti lähtönsä
***T65/T6 Porukkasyst. 189,60 e => lunastus 408,60 euroa!

NEW LIFE WHEELS (20) *** | Totomaatin arvio 40% | T65 38,41%!

TUKIPILARI
 
T65-4 / 2 NEW LIFE WHEELS  

Kierroksen läpivarmaksi nostamme neljännen kohteen numeron 2 NEW LIFE WHEELS. Se on kilpaillut viime starteissaan jatkuvasti kovissa 75-lähdöissä, joissa on tehnyt hyviä juoksuja. Esimerkiksi viimeksi Kuopiossa New Life Wheels hävisi 3. sisältä vain kovalle kolmikolle Harmimatic Tinker, Sahara Sandstorm ja Minto’s Don Juan. Vaikka vastus ei ole nytkään väheksyttävä, niin samankaltaisia menijöitä ei ole kuitenkaan viivalla. Varsinkin, kun kovin vastustaja Wicasa Sioux tuskin on vielä vasta yksi startti kropassaan parhaimmillaan. New Life Wheelsin lähtöpaikkakin on paras mahdollinen. Johtopaikka tuskin irtoaa, mutta hyvät asemat kuitenkin. Valmentaja Risto Salmela vahvisti meille vielä tänään, että kaiken pitäisi olla kunnossa, joten myös valmentaja on aivan luottavainen. Arviolla 40% kyseessä on mielestämme kierroksen toiseksi todennäköisin voittaja ja samalla hyvä tukipilari.

Risto Salmela

T65-4/2 NEW LIFE WHEELS: ”Kaiken pitäisi olla ihan ok. Hevonen kilpailee mukavassa kunnossa. Aivan luottavaisin mielin illan kisaan.”

KAHDELLA MERKILLÄ

T65-2 / 1 BOSS BIRDLAND & 5 FUX  

Toisen kohteen pelaamme kaikilla lapuilla kahdella rastilla. Kahdella voitolla kautensa aloittanut 1 BOSS BIRDLAND on mielestämme ansaittu suosikki. Kauden avausvoitto Teivosta tuli lyhyellä spurtilla 2. sisältä. Viimeksi Seinäjoella Boss Birdland osoitti kuitenkin kykenevänsä tekemään itsekin juoksunsa. Ruuna taivalsi nimittäin johtavan rinnalla, mistä painui kärkeen 400 jäljellä ja jatkoi oikein varmaan voittoon. Jonkinlainen laukkariski Boss Birdlandilla on, mutta ravilla siltä on lupa odottaa vahvaa panosta. Boss Birdland pääsee kyllä sen verran reippaasti liikkeellekin, ettei ykkösradan paikka ole sille ravilla minkäänlainen ongelma. Arviomme Boss Birdlandin voitolle on 35%.

Toinen merkkimme on numero 5 FUX. Se aloitti uransa 3-vuotiaana ihan mukavalla statistiikalla, ja meidän mielestämme tamman peruskapasiteetti antaisi eväitä vieläkin parempaan. Fux on tähän paikkaan oikein mielenkiintoinen tauoltapalaaja. Toiveissa on, että Mia Kjellmanin valmennettava tuo meille jälleen hyvän tilin kuten kiriessään joulukuussa Seinäjoella Nuorten Sarjassa 2. sisältä loppusuoralla oikein varmaan voittoon. Toki Fuxin peliosuus on nyt korkeampi, sillä silloin tammaa oli pelattu ainoastaan naurettavat kuusi prosenttia. Yhtä kaikki, arviolla 26% Fux tullee jäämään jälleen liian vähälle huomiolle. Fux on sen verran nopea avaaja, että uskomme sen saavan hyvän juoksun joko keulassa tai kärjen imussa. 7 Oikein –lehdessä olevien tallikommenttien valossa Fuxin pitäisi palata tauolta ihan hyvässä vireessä. Valitettavasti emme tällä kertaa tavoittaneet valmentajaa kommentoimaan aivan viime hetken tilannetta.

T65-1: #2 QUEEN OF PIRATES – arvio 23% 
Tavoitteli kauden avauksessaan johtopaikkaa, muttei onnistunut ja laskeutui 2. sisälle, minne jäi lopussa pussiin. Keulapaikka lienee nytkin tähtäimessä, ja tamma on meidän papereissamme lähdön todennäköisin keulahevonen. Vaikka juoksusta tullee kovavauhtinen, näemme pikamatkalla hyvät menestyssaumat. On nostomme pelikohteeksikin.

Aripekka Pakkanen

T65-1/2 QUEEN OF PIRATES: ”Antin mukaan viimeksi olisi ollut varaa. hevonen on treenannut ihan ok. Ei tuossa muutoksia. Tamma menee keulasta ja selästä. Kuski tekee taktiset ratkaisut. Muuten olen ihan toiveikas, kunhan ei olisi hirmu märkä keli. Tältä on operoitu kurkku, eikä hevonen silloin olisi ehkä parhaimmillaan.”

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.