PAYET D.E. (57) ****!
TABASCO C.D. (24) ***!
ALHAMBRA MAIL (48) ****!


jalkipelit_raviSWE_atg_epk.jpgAXEVALLA 31.12.2019
Ravivuoden päätösmetreillä tiliä totosta Ruotsin puolella. Kanuunaiskuilla 4/4 lunastusta ja kolme näistä voitti lähtönsä. Totomaatti SWE on palannut. Lähde mukaan.


AXEVALLA 31.12.2019
VIKENS FINGERPRINT **** - Green Mamba kk 4,95 (45%)
ALHAMBRA MAIL (48) **** - Be the One kk 6,46 (100%)
PAYET D.E. (57) **** - HöggstenaStalldräng kk 9,43 (50%)
TABASCO C.D. (24) *** voitti lähtönsä

T75-1 / 9 VIKENS FINGERPRINT

Ensimmäisen varman valinta ei tuota suurta tuskaa. Vikens Fingerprint on juossut selvästi tätä kovemmissa lähdöissä ja tehnyt startista toiseen hyvää työtä. Tamma on selvästi ottanut loppukaudesta vielä yhden kehitysaskeleen ja noussee tulevalla kaudella maan kärkitammojen joukkoon. Lähtöpaikka sopii, hevonen avaa voltista hyvin, eikä laukkariskiä pitäisi olla. Kuskikin on Ruotsin nuoren polven parhaimmistoa, ellei jopa paras. Arvio 38%.

T75-3 / 3 ALHAMBRA MAIL

Kolmannessa kohteessa kaksikko Alhambra Mail-Be the One erottuu todella selvästi muusta porukasta. Peliteknisesti olisi melko munaton ratkaisu rastata molemmat ja tuplata näin kupongin hinta. Me otamme kantaa Magnus Dahlénin suojatin puolesta. Alhambra Mail on ollut oikein hyvä kaikissa neljässä voitossaan. Ensin se sai hyvän reissun kärjen takana toisella radalla ja ratkaisi lopussa varmasti. Åbyssa tamma avasi hyvin ja kiri sitten johtavan takaa open stretchin kautta helppoon voittoon. Axevallassa helppoon voittoon johtanut kiri lähti toisesta parista ulkoa. Viimeksi varmamme teki pitkän kirin 5. pari ulkoa ja voitti aivan pystyyn. Uskomme CJ Jepsonin pystyvän pitämään muut pelihevoset alussa ulkopuolella ja keulajuoksu häämöttää. Johtopaikalta voittokone on sitten erittäin vaikea lyötävä. Arvio 41%.

T75-6: #12 PAYET D.E.
Joutui viimeksi hurjan prässin alle ja kesti hienosti. Edellisessä kiertyi matkalla johtavan rinnalle ja vakuutti. Saattaa päästä yllättävän hyvinkin alussa läpi ja on lähdön paras merkki.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.