SIPORIN SANTTU ***Skrälli
punnersi kakkosrahoille!
STONECAPES PICASSO (57)
nappasi keulasta voiton!


jalkipelit_ravi_Vermo.jpgVERMO 4.1.2020
Vermon Toto75-kierroksen varmavalinnat eivät onnistuneet. Totosta lunastettiin. STONECAPES PICASSO (57) pamautti kasiradalta keulaan ja voittoon. Ideahaku SIPORIN SANTTU ***Skrälli punnersi kakkosrahoille.

VERMO 4.1.2020
SIPORIN SANTTU ***Skrälli - Piirron Tuisku kk 28,02 (25%)
CAPO **** - Fountain Dynamite kk 4,69 (50%)
STONECAPES PICASSO (57) - Juiceman kk 16,16 (20%)

T75-TUKIPILARIT

T75-5 / 4 CAPO

Viidennessä kohteessa 4 CAPO on todella vahva suosikki ja mitä enemmän tätä lähtöä psyykkaamme, sitä enemmän skenaario ”keulaan ja kukat” alkaa maistumaan. Erkki Tullan valmennettava on viime starteissa vahvistanut näkemystämme siitä, ettei tämän hetkinen voittosumma anna todellista kuvaa hevosen kyvyistä, ruuna tulee jatkamaan tasaista kipuamista sarjoissaan. Ikäluokkalähdöt toivat kovuutta ja veivät hevosta selkeästi eteenpäin. Aktiivisena kuskina tunnettu Jarmo Saarela lataa varmasti kovat piipussa alkuun ja vaikka numero 3 WESTCOAST SKIPPER ensimmäiset keulat varmasti ottaakin, ei Jere Kiveisen ole nähdäksemme mitään järkeä paikkaansa suosikkia vastaan alkaa puolustamaan. Toisaalta Capo pystyy kyllä voittamaan muualtakin kuin keulasta ja se on 54% arviolla valintamme kierroksen ensimmäiseksi tukipilariksi.

Olli Lähtinen

L9/3 WESTCOAST SKIPPER: ”Kuski saa päättää lopullisen taktiikan. Ehkä selkäreissu olisi paras vaihtoehto, mutta onhan se toisaalta äkkiä vähän luovuttamistakin. En lähde tässä kohtaa Jereä ohjeistamaan.”

Jere Kiveinen

L9/3 WESTCOAST SKIPPER: ”Keula- tai selkätaktiikka, molemmat käy. En ole ajatellut erityisesti kumpaakaan. Jos saadaan rauhassa puolustettua johtopaikka, siitä olisi hyvä ajaa. Voidaan keula poiskin antaa. Katsotaan tilanteen mukaan.”

T75-3: #9 SIPORIN SANTTU – arvio 12%
Todella maistuva haastaja nostetaan mukaan kapeimmallekin kuitille. ”Kyvykäs mutta epävarma” -kategorian hevonen, joka on laukannut nyt kolmessa tuoreimmassa startissaan. Kunnostaan Siporin Santtu on noissakin starteissa antanut selkeästi positiiviset näytöt. Tapio Perttunen palaa ruunan rattaille.

T75-3: #4 PIIRRON TUISKU – arvio 24%
Taulu saattaa säikäyttää ihan syystäkin, uran kokonaisstatistiikka kertoo kuitenkin kaiken oleellisen kyvyistä. Kolhi jalkaansa laukatessaan Kouvolassa voittonsa ja tästä seurasi pientä taukoa. Vaatii varmasti startteja ollakseen aivan parhaimmillaan mutta tulee silti hyvässä kunnossa takaisin ja pystyy menestymään. Pyrkii keulaan mutta pystyy menestymään muillakin juoksunkuluilla.

T75-4: #1 FIREMAKER – arvio 19%
Todella tasaisen lähdön ideasuosikkimme. Sari Tammisen suojatti on kilpaillut viime aikoina käsin kosketeltavassa nousuvireessä, kuten valmentaja kommentoi, motivaatiopuoli on ollut aikaisempaa paremmassa kuosissa. Lähtöpaikka on loistava ja lähdön taso ei ole missään tapauksessa kovin mahdollinen. Ilkka Korpi omaa kelpo saumat päästä ajokkinsa kanssa ensimmäiseksi keulapaikalle ja mikäli Firemaker suorittaa viime starteissa nähdyllä tasollaan, pystynee se niin keulasta kuin johtavan takaakin taistelemaan kärkisijoista. Pelaamme tämän kohteen kapeimmilla kuiteilla kapeasti kahdella maistuvalla.

T75-7: #3 VIXPRESS LI – arvio 21% | #8 STONECAPES PICASSO – arvio 20%
Kovaa avaava kaksikko. Vixpress Li on hyvältä paikalta todennäköisin keulahevonen. Kuten Killerillä nähtiin, Stonecapes Picasso avaa niin kovaa, että se saa näinkin ulkoa varmasti hyvät asemat. Arvostamme Jukka-Pekka Hukkasen valmennettavaa hevosena todella paljon, toivottavasti se saisi jatkossa tehdä ehjää uraa ilman suurempia takapakkeja. Stonecapes Picasso on toton puolella pelikohde, muuten passiivinen rastitus.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.