Jäätävä näkemys
ja rohkeat ratkaisut => vahva etu valtavirtaan!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgPERJANTAI-MAANANTAI 27.-30.12.2019
Turussa ARROGANCE (69) *****Skrälli toinen kahdesta ideavaljakosta. Kuopiossa T75-läpivarmat VILJU (67) **** ja MINTO´S DON JUAN (60) *** voittoihin. MINSKAUS (45) *** Magic Mondayn kanuunapilari.

Jäätäviä kanuunavarmoja ja näkemysideoita!

MAGIC MONDAY 30.12.2019
MINSKAUS (45) *** | arvio 25% | T75 20,79%!

KUOPIO 28.12.2019
VILJU (67) ****! | arvio 25% | T75 14,68%!
MINTO´S DON JUAN (60) ***! | arvio 25% | T75 20,28%!

TURKU 27.12.2019
ARROGANCE (69) *****Skrälli | arvio 18% | T4 13,64%!

MAGIC MONDAY 30.12.2019

NÄKEMYSPILARI
 
T65-3 / 1 MINSKAUS

Kierroksen näkemyspilariksi nostamme kolmannen kohteen numeron 1 MINSKAUS, joka meidän papereissamme on lähtönsä todennäköisin voittaja 25% arviolla. Käytännössä kaikissa esillä olleissa ennakkovihjeissä todella räikeästi aliarvostettua tammaa pääsee pelaamaan edullisilla prosenteilla, muttei kuitenkaan niin edullisilla kuin ennakkovihjeiden perusteella oletimme. Pelikansa on nimittäin löytänyt Minskauksen huomattavasti julkisia vihjeitä tekeviä paremmin.

Minskaus on viidessä viime kilpailussaan tehnyt Joensuuta lukuun ottamatta jatkuvasti positiivisia suorituksia, eikä Joensuun kilpailulle kannata antaa mitään painoarvoa, sillä keliolosuhteet olivat silloin kelvottomat. Kaustisella 21. päivä lokakuuta Minskaus haastoi keulasta voittaneen Valtroksin, joka tähän lähtöön olisi suursuosikki. Porin 2.11. kilpailu oli 75-divisioonafinaalilähtö. Siinä Minskaus hävisi vain paaluhevosille, ollen näin paras IV Divisioonalainen. Jyväskylässä 9. päivä tätä kuuta Minskaus jaksoi positiivisesti 700 metrin kirinsä 2. ulkoa, ja viimeksi Kuopiossa tamma kesti tätä kovemmassa lähdössä johtavan rinnalta ilman muuta kunnialla.

Tämänkertainen tehtävä on vastuksen puolesta oikein passeli, ja asetelmatkin ovat mielenkiintoiset. Minskaus pääsee ihan vauhdikkaasti matkaan, eikä voitto mielestämme ratkea siihen, että saako Minskaus pidettyä keulat vai ei. Olimme yhteydessä myös ohjastaja Juha Länsimäkeen sekä valmentaja Hannu Pitkäseen, eikä heilläkään ollut tammasta mitään negatiivista raportoitavaa. Niinpä esitämme kannanoton tähän kokonaisuudessaan kierroksen tasaisimpaan kohteeseen.

Juha Länsimäki

T65-3/1 MINSKAUS: ”Mielestäni tamma on vähän alipelattu ennakkovihjeissä. Pari kolme starttia sitten se hävisi maalikameran kuvassa Valtroksille. Tuosta voi saada hyvän juoksun. Yllätyssauma on.”

Hannu Pitkänen

T65-3/1 MINSKAUS: ”Ei mitään moitittavaa hevosessa. Hyvässä kunnossa se on. Tamma lähtee lujaa ja hieman uumoilen illalla keulajuoksua.”

KUOPIO 28.12.2019

LÄPIVARMAT

T75-1 / 8 VILJU

Aloitamme heti ensimmäisestä kohteesta näkemysvarmalla. Meidän papereissamme ykkösrankkaus on ainakin alustavasti vasta nelossuosikiksi jäämässä oleva numero 8 VILJU, ja 25% arviolla näemme tässä ehdottomasti paikan kannanotolle. Vilju oli vielä toissakerralla Vermossa puolentoista kuukauden tauolta ennakkokommenttien mukaisesti tasapaksu. Viimeksi Kuopiossa meno oli jo ihan toista luokkaa, ja ori kiri kaukaa 7. ulkoa vahvasti kolmanneksi. Maalin kohdalla Vilju kulki ylivoimaisesti lähdön parasta vauhtia. 
Viime startin perusteella selkeä hyväkuntoinen talviratakin sopii Viljulle oikein hyvin, vaikka valmentaja Olli-Pekka Hämäläinen sitä vielä ennen lähtöä vähän epäili. Esillä olleet talliraportit kertovat, ettei viime startin jälkeen ole ilmaantunut mitään takapakkeja. Eiköhän voittamisen jalon taidon osaava ori jatka siis edelleen nousuvireessä. Vastusta ei voi missään tapauksessa väheksyä, mutta ei Viljuakaan ole todellakaan helppo pitää takapuolella, kun se lähtee vyörymään kohti kärkeä. Ykkösrankkina Vilju on maistuva pelikohde.

T75-7 / 1 MINTO’S DON JUAN

Kolmanneksi tukipilariksi nostamme päätöskohteen numeron 1 MINTO’S DON JUAN. Avauskohteen Viljun tavoin se on ykkösrankkimme 25% arviolla. Alustavan jakauman perusteella Minto’s Don Juan on jäämässä vasta kolmossuosikiksi selkeästi arviotamme vähemmällä kannatuksella. Minto’s Don Juan on rehti kilpuri, joka tekee käytännössä aina parhaansa. Viimeksi Oulussa Minto’s Don Juan kiersi ensimmäisen kaarteen 3. rataa, minkä jälkeen pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle ja sai selän eteensä vajaat 1500 jäljellä. Minto’s Don Juan jatkoi tyhjää toista rataa 500 jäljellä. Keulassa juossut Com Milton oli liian kova vastustaja, mutta muut Minto’s Don Juan piti varmasti kurissa.

Com Milton on nytkin vastassa, mutta synkällä lähtöpaikalla. Sen sijaan Minto’s Don Juan pääsee liikkeelle mielenkiintoisista alkuasetelmista. Minto’s Don Juan osoitti Kaustisella 21. päivä lokakuuta pystyvänsä avaamaan ykkösradalta yllättävänkin lujaa, ja piti silloin nimenomaan Santtu Raitalan ajamana johtopaikan 09-vauhtisella avauspuolikkaalla. Meille ei tulisi ollenkaan yllätyksenä, vaikka Minto’s Don Juan pystyisi puolustamaan ykkösradalta nytkin johtopaikan. Vaikka Minto’s Don Juan johtopaikan menettäisikin, tai Santtu Raitala luovuttaisi keulapaikan paineen alla sovinnolla, olisi luvassa hyvä juoksupaikka aivan kärjen imussa. Niinpä voittosaumat ovat hyvällä tasolla, koskapa selvästi kovin vastustaja on piippuhyllyn lähtöpaikalla.

TURKU 27.12.2019

Toto4-3: Rankingin edullisella kärkikaksikolla! Ensimmäisen kohteen tavoin myös kolmas kohde pelataan kahdella merkillä ja vieläpä samalla reseptillä, eli hyvä suosikki ja edullinen kakkosrankkaus. Molemmissa tapauksissa tämä edullinen kakkosrankkimme on ainakin alustavasti vasta lähtönsä nelossuosikki... Toisena merkkinä mukaan otetaan numero 4 ARROGANCE. Sen viimekertaiseen heikkoon sijoitukseen ei kannata tuijottaa lainkaan, sillä kaikki meni pieleen. Ruuna nimittäin ajautui takarivistä 2. radalle ilman selkää, mikä oli useita sekunteja tavanomaista raskaammalla radalla liikaa. Kaiken lisäksi alla oli useamman viikon starttivälikin. Nyt Arrogancella on startti kropassa, ja lähtöasetelmatkin ovat mainiot. Uskomme nopean avaajan juoksevan joko keulassa tai kärjen imussa sisäradalla. Arrogance on meidän papereissamme kakkosrankkaus 18% arviolla. 

 

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.