****Toto5 24€ => 300,30€!
***Troikka 69€ => 266,10€!
CURAKAO (57) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 25% | T5 15,39%


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgTEIVO 10.12.2019
Totomaatti tykitti Teivossa kahdelle tukipilarille. CURAKAO (57) **** aivan jäätävä kanuunavarma. Arvio 25% - T5 15,39%. Myös TINDERI (15) *** alipelattu. Arvio 68% - T5 64,62%. Kapeimmalla 24 euron ****Toto5-kuitilla lunastus 300,30 euroa.

TEIVO 10.12.2019
CURAKAO (57) **** - Delightful Moment kk 17,46 (25%)
TINDERI (15) *** - Velaks kk 9,18 (30%)
***Troikka pelit 69 e => lunastus 266,10 euroa!
****Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 300,30 euroa!
****Toto5 Peruspeli 45 e => lunastus 150,10 euroa!
****Toto5 panostukset 145,80 e => lunastukset 510,40 euroa!

CURAKAO (57) **** | Totomaatin arvio 25% | T5 15,39%
TINDERI (15) *** | Totomaatin arvio 68% | T5 64,62% 

Toto5-3: Curakao on mainio ideapilari kierroksen suurimman suosikin rinnalle! Kolmannessa kohteessa otamme vahvasti kantaa valtavirtaa vastaan. Lähdön selvä pelisuosikki 2 WUTAN on meidänkin papereissamme ykkösrankkaus, mutta peliosuuttaan maltillisemmalla 36% arviolla. Wutan on vauhtikestävä menijä, mutta se on jo viidestä ikävuodestaan huolimatta edelleen rakennusvaiheessa, eikä varsinkaan kaarrejuoksu ole vieläkään kovin sulavaa. Kakkoseksi rankkaamamme numero 3 CURAKAO on sitä vastoin jäämässä roimasti 25% arviotamme vähemmälle huomiolle. Niin roimasti, että se on mainio ideapilari kierroksen suurimman suosikin rinnalle. Sekin helpottaa ohipeliä Wutanista, ettei sen ja Tinderin kautta pääse pelaamaan tällä varsin selväpiirteisen näköisellä kierroksella kovinkaan monia kiinnostavia yhdistelmiä, ja vastaavasti ohipeli Tinderistä ei houkuttele kyllä lainkaan.

Curakao on paljon paremmassa iskussa kuin sen taulu antaa ymmärtää. Vajaan kuukauden takainen Oulun keulakakkonen tuli kelpo suorituksella, ja ilman kuukauden starttiväliä kyseinen lähtö olisi ollut luultavasti voitettavissakin. Kuopiossa Curakao laukkasi päälleajettuna keulataistelusta vajaat 900 jäljellä todennäköisesti menestystään. Viimeksi Vermossa Curakao ei saanut 4. ulkoa otetta terävimpään kärkeen, mutta tehtäväkin oli sisäradan vetämässä lähdössä haastava. Ehkä ihan viimeinen loisto puuttui, mutta uskomme tämän viime kertaa lyhyemmän starttivälin olevan eduksi. Harri Kotilainenkin myönsi, että Curakao on nyt sen verran mukavalla mallilla, että missään tapauksessa hänkään ei lähde matkaan lyötynä. Optimaalisin vaihtoehto olisi, että Curakao saisi tehdä oman juoksunsa keulassa. Numerot 4 Delightful Moment ja 5 Galapagos Sisu voivat kuitenkin myös osallistua keulataisteluun, joten saa sitten nähdä, että miten juoksu lähtee luontumaan. Kotilaisen kommenteista voisi päätellä, että mihinkään revitykseen hän ei ole halukas lähtemään mukaan, koska Curakaolle sopii selkäjuoksukin. Tämä on varmastikin järkevää. Joka tapauksessa kolmosradan lähtöpaikka antaa pienessä lähdössä hyvät eväät onnistuneeseen juoksuun, ja mielestämme tämä lähtö on täysin voitettavissa. 4 DELIGHTFUL MOMENT on kolmosrankkimme 19% arviolla, ja numerolle 9 JORDAN annamme 14% voittosaumat.

Harri Kotilainen

L6/3 CURAKAO: ”Hevonen oli ihan kohtalainen viimeksi. Ei siinä ollut takamatkalta mahdollisuuksia, kun vauhti kiihtyi loppua kohti. Ruuna teki Oulussa hyvän startin ja Kuopiossakin se oli hyvän tuntuinen, mutta siellä tuli sitten omat kommelluksensa. Normaalina tämä on aivan pärjäävä hevonen näihin lähtöihin. Paikka on mainio. Ruuna avaa kovaa. Katsotaan taktiikka tilanteen mukaan. Ei keulapaikka ole sille välttämättömyys. Ei me lyötynäkään matkaan lähdetä. Sen verran asiallinen on hevonen nyt ollut.”

Toto5-5: Kierroksen suurin suosikki kelpaa meillekin! Kierroksen suurimpana suosikkina matkaan lähtee ansaitusti päätöskohteen numero 4 TINDERI. Se kelpaa läpivarmaksi meillekin. Olemme pitäneet Tinderistä heti sen uran alusta alkaen, ja mielestämme 5-vuotiaalta ruunalta löytyy kapasiteettia aina avoimelle tasolle asti. Tämän hetken kehityskäyräkin vaikuttaa oikein hyvältä. Tinderi pääsee reippaasti liikkeelle ja on lähdön todennäköisin keulahevonen. Tinderi on kuitenkin mielestämme tähän lähtöön niin hevosena kuin vireeltäänkin täysin ylivertainen, joten ei homma juoksupaikasta ole kiinni. Tärkeintä on vain pysyä ravilla ja suorittaa omalla tasollaan. 

Jos jonkinlaisia riskitekijöitä yrittää hakea, niin suoraan ulkopuolelta 5 Vappujätkä avaa askelten osuessa lankulle oikein vauhdikkaasti, eli heti alussa on tulossa rinnalta kovaa painetta. Se voi tuoda kiihdytysvaiheessa jonkinlaisen laukkariskin. Lisäksi Tinderi kilpailee nyt kaukana kotoa, mikä nuoren ja rutinoimattoman hevosen kohdalla on aina pieni riskitekijä. Luottomme Tinderiin hevosena on kuitenkin vahva, eikä ruunan varmistaminen houkuttele kyllä lainkaan. Tinderi riittää nykyvireessään paljon tätä kovemmissakin lähdöissä. Tuoreessa Kuopion paikallisessa Kasvattaja-ajon kakkossijassa päätöskierros sujui 26,6-vauhdilla. Arviolla 68% Tinderillä ei välttämättä saa yksittäisenä merkkinä pelillistä etua, mutta yhdistelmänä Curakaon kanssa kyseessä on oikein hyvä tukipilari.

 

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.