****Toto4 24€ => 1.045,20€!
*****SkrälliTroikka 1.224,75€!
FUX (184) *****Skrälli voittoon!
Totomaatin arvio 20% | T4 5,56%!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgSEINÄJOKI 8.12.2019
Seinäjoelta harjattiin hurja tilipäivä. FUX (184) *****Skrälli jäätävä ideahaku. Totomaatin arvio 20% - T4-peliosuus 5,56%. ****Toto4-kierrokselta 24 euron kapeimmalla kuitilla 1.045,20 euroa. Yhteensä lunastukset 1.881,30 euroa. *****SkrälliTroikasta 52 eurolla 1.224,75 euroa. Lähde mukaan.

SEINÄJOKI 8.12.2019
PASSINTO (66) *****Skrälli - Siron Peli kk 25,71 (10%)
FUX (184) *****Skrälli - Lexus Lloyd kk 65,99 (15%)
INDYANA JONESS (14) *** voitti lähtönsä
*****SkrälliTroikka pelit 52 e => lunastukset 1.224,75 euroa!
****Toto4 Pieni systeemi 24 e => lunastus 1.045,20 euroa!
****Toto4 Peruspeli 40 e => lunastus 522,60 euroa!
****Toto4 Porukkasysteemi 72 e => lunastus 313,50 euroa!
****Toto4 panostukset 136 e => lunastukset 1.881,30 euroa!

FUX (184) *****Skrälli | Totomaatin arvio 20% | T4 5,56%

Toto4-2: Passinto on lähdön herkkurasti! Toisessa kohteessa... Kakkoseksi arviolla 16% rankkaamamme numero 1 PASSINTO on lähdön herkkurasti. Toissakertainen suoritus puolentoista kuukauden tauon jälkeen oli vielä hieman tasainen, mutta viimeksi ruuna vaikutti jo selvästi paremmalta. Passinto olisi nimittäin kamppaillut voitosta, mikäli ei olisi laukannut kärkirintaman takaa viimeisen kaarteen lopussa. Veli-Erkki Paavolakin vahvisti meille, että hevonen tuntui ennen laukkaa hyvältä. 

Kaksi starttia kropassa vire voi olla edelleen nousujohteinen, eikä Paavolakaan yllättyisi ravilla menestyksestä. Laukkariski on kylläkin konkreettinen. Eturivissä on muutamia niin hitaita avaajia, että Passinto voi päästä ykkösradalta aika hyviinkin asemiin, vaikkei mikään starttiraketti olekaan. On syytä muistaa, että Seinäjoen voitossa 9. päivä syyskuuta Passinto kukisti niinkin kovan hevosen kuin Pärttyl muiden pudotessa kiripuolikkaalla kauas kärkiparista. Kyseessä ei siis ole ollenkaan nolo hevonen tähän lähtöön. 

Veli-Erkki Paavola

L5/1 PASSINTO: ”Tuntui viimeksi hyvältä ennen laukkaa. Sisärata on plussaa, koska menee usein ulompana vinoksi. Laukkariski on aika iso, mutta ravilla ruuna voisi vähän pärjätäkin.”

Toto4-3: Kierroksen pankki kelpaa oikein pelattuna meillekin! Kierroksen pankkina matkaan lähtee kolmannen kohteen numero 6 INDYANA JONESS, ja kyllä meilläkin on vahva luottamus tähän isokokoiseen ruunaan. Arviolla 67% kierroksen suurimman suosikin peliosuus tullee asettumaan kutakuinkin oikealle tasolle. Koska lähdöstä ei löydy mitään yksittäistä herkkurastia, kelpuutamme Indyana Jonessin läpivarmaksi kaikkiin systeemeihin. Kyseessä on vahva menijä, joka kykenee tekemään itse juoksunsa. Kaarrejuoksu on isokokoiselle hevoselle joskus vähän ongelmallista, mutta kyllä ruunan ravilla pitäisi tällainen lähtö hoidella. On täysin mahdollista, että Indyana Joness etenee jo matkalla johtopaikalle. Valmentaja Tiina Koskinen raportoi meille eilen, että kaiken pitäisi olla mallillaan. Teivossa oli jo pitkät hokit, mikä ei ainakaan tuntunut haittaavan ruunan menoa. 

Tiina Koskinen

L6/6 INDYANA JONESS: ”Kaikki vaikuttaisi olevan mallillaan. Ajoin viikolla vetoja ja hevonen meni hyvin. Viime startissahan se oli myös tosi hyvä. Pakkaskeli tuntuisi sopivan tälle. Teivossakin oli pitkät hokit alla. Ravi oli sujuvaa. Ehkä ruuna saa paremmin pitoa omiin liikkeisiinsä hokkien kanssa. Tästä on vajaa 100 kilometriä Seinäjoelle ja ainakin meillä on ihan pakkasta.”

Toto4-4: Kahdella erittäin edullisella idearastilla! Päätöskohteessa otamme vahvasti kantaa pelijakaumaan. Kokeilemme ohipeliä lähdön selvästä pelisuosikista, koska rankkimme kakkos- ja kolmoshevosta pääsee pelaamaan todella edullisilla pelipinnoilla. 10 LET’S GO LEGACY on toki parantanut viime aikoina selvästi menoaan, ja nyt vielä kuski vahvistuu Santtu Raitalaan. Eivät otteet mielestämme silti niin ylivertaisia ole olleet, että tamman peliosuuden pitäisi takarivistä lähennellä jopa 50 prosentin lukemia. Meidän arviomme Let’s Go Legacylle jää lukemiin 28%, ja varsinkaan yhdistelmänä Indyana Jonessin kanssa se ei ole ollenkaan houkutteleva vaihtoehto. 

Erityisen kiehtova pelihevonen on kakkoseksi arviolla 20% rankkaamamme numero 4 FUX. Sen kausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden iso pettymys, mutta on tamma silti jonkin verran väläytellyt kapasiteettiaan, joka kyllä ilman muuta riittää tähän tehtävään. Alla on nyt taukoa, mutta mitään terveydellisiä ongelmia ei ole kuitenkaan valmentaja Mia Kjellmanin mukaan ollut. Ennen taukoa olleessa startissa lähtö viivästyi, ja kuumana käynyt tamma tyhjensi itsensä jo ennen lähtöä. Niinpä tauon päätarkoituksena on ollut rauhoitella kuumaluontoista tammaa. On täysin mahdotonta arvioida, minkälaiseen kilpailusuoritukseen Fux tänään yltää. Joka tapauksessa treeneissä ei ole esiintynyt mitään negatiivista, joten kykyjensä edellyttämällä tasolla suorittaessaan tämä lähtö on täysin voitettavissa. Peliosuus on jäämässä niin vähäiseksi, että riskitekijöistä huolimatta kyseessä on siis oikein kiehtova pelikohde.

Mia Kjellman

L7/4 FUX: ”Kaikki tämän vuoden startit on olleet pettymyksiä. Tosi haastava luonne. Viime kisan saa unohtaa. Siinä tuli vartin viive jonkun varusterikon takia ja Forss ajoi sitten kahdeksan kilometriä 1.30-vauhtia ennen lähtöä. Kyvyt riittäisi hevosella kyllä, mutta aika vaikea tapaus radalla. Pidettiin vähän taukoa, jos tamma rauhoittuisi hieman. Tosin se on ollut koko ajan kotioloissa paljon rauhallisempi. Saa nähdä miten sitten radalla tällä kertaa.”

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.