PEANUTS (57) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 28% | T75 17,83%!
LISSUN EERIKKI (44) **** kanuuna!


jalkipelit_ravi_T75_New_epk.jpgPORI 2.11.2019
Porin aggressiivinen näkemysvarma PEANUTS (57) ***** vahvan luottamuksen arvoinen. Totomaatin arvio 28% - T75-peliosuus vain 17,83%. Myös LISSUN EERIKKI (44) **** palasi voittokantaan. The Dude ei saanut paikkaa peleistä...

PORI 2.11.2019
PEANUTS (57) ***** - Lexus Dream kk 8,36 (40%)
LISSUN EERIKKI (44) **** - Joriini kk 5,67 (30%)

PEANUTS (57) ***** | arvio 28% | T75 17,83%!

T75-KANUUNAVARMA

T75-6 / 1 PEANUTS

St. Legerissä on hyviä hevosia jokaisella paalulla ja todennäköisesti useimmat pelaavat tämän kohteen joko passiivisesti tai vaihtoehtoisesti valitsevat varmaksi aivan järkyttävän kovassa vireessä kilpailevan numeron 16 LEXUS DREAM. Mehän olemme myös hehkuttaneet Markku Niemisen suojattia, eikä toissakerralla Lahdessa tullut millään muotoa yllätyksenä, että alipelattuna kovasti maistunut Lexus Dream kukisti varmoin ottein Atupemin. Nyt takki kuitenkin kääntyy, täydessä 16 hevosen tasokkaassa lähdössä näistä asemista voittoon kiertäminen tulee olemaan todella vaikeaa. Arviolla 27% Lexus Dream on rankasti ylipelattu. Vermossa 5-vuotiaiden EM-lähdön voittanut 6 STONECAPES QUEILA on yksi suosikeista ja arviolla 23% Christa Packalenin valmennettava on alustavassa jakaumassa aika lailla oikein pelattu. Paalun 2 BOSSES LADY ei ole ollut viime aikoina lähelläkään alkukaudesta nähtyä tasoa ja sille arviomme jää 7% tasolle. Lähdön pelillinen herkkupala on vahvan kannanoton myötä ideasuosikkinamme starttaava 1 PEANUTS. Tällä huipputammalla jäi Derbystä jossiteltavaa, ilman alun haparointia se olisi todennäköisesti taistellut voitosta ja saattanut hyvinkin viedä kovat ykkösrahat. Derbykarsinnan Peanuts voitti keulasta jäätävän esityksen päätteeksi. Myös Lappeenrannassa Villinmiehen Tammakilvassa Anne Kankaan valmennettava alleviivasi niin kykyjään kuin tämän hetkistä virettään, jonka pitäisi valmentajan treeni-infojen perusteella olla entisellään kuukauden starttivälistä huolimatta. Jukka Torvinen ottanee ajokkinsa kanssa kyselemättä keulat ja tämän jälkeen Peanuts on ilman muuta tässä se hevonen, joka muiden täytyy kukistaa. Arviolla 28% aivan jäätävä kanuunavarma.

T75-APUVARMAT

T75-4 / 16 PARVELAN RETU

Satakunta-ajon suursuosikki 16 PARVELAN RETU saa meiltä lähes varauksettoman luottamuksemme. Olemme liputtaneet aikaisemmin tämän hevosen puolesta, emmekä ole edelleenkään kiinnostuneita spekuloimaan huippulahjakkuuden tappiolla. Komea voittoputki on rakentunut aika lailla väljään tyyliin. Vaikka nytkin vastassa oleva selkeä ykköshaastaja numero 13 STALLONE sai toissa kerralla Teivossa Kriteriumin finaalissa juosta keulassa, tuli Parvelan Retu varmaan tapaan rinnalta ohi. Nyt juoksuradan lähtöpaikka tarjonnee Parvelan Retulle edun päävastustajaan nähden ja uskomme kierroksen pankin etenevän Stallonen edelle heti kiihdytyksessä. Tarjolla maistuva suosikki, joka saa vahvat painotukset, arvio 70%.

T75-3: #9 LISSUN EERIKKI – arvio 28% 
Pekka Luukkonen kommentoi startin alla valmentajan itseluottamuksen saaneen epäonnistumisten jälkeen pientä kolhua. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin jatkaa Lissun Eerikin tehneen viime startissa jopa edellistä kisaa paremman juoksun, valmentajakin siis liputtaa edelleen suojattinsa kanuunavireen puolesta. Tässä hevosessa on aivan valtavan paljon hyvää sisällä, eikä ori ole enää niin epävarma tai epäonnistumisaltis, kuin mitä taulu tällä hetkellä kertoo. Eiköhän Moilanen aja ajokkiinsa luottaen johtavan rinnalle. Maistuva ideasuosikki nostetaan totossa kanuunaideaksi. 

T75-1: #10 LARSMAN – arvio 8% 
Yllättäjäkandidaatti. Saanut tasaisesta starttirytmistä kiinni ja on ollut jokaiseen starttiin hyvä. Toki nyt on kovia vastassa. 

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.