****Troikka 92€ => 1.090,30€!
SIINAN TÄHTI (106) ****
aivan jäätävä kanuunaidea!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgTEIVO 29.10.2019
Teivosta harjattiin vahva kanuunatili. SIINAN TÄHTI (106) **** arviolla 22% aivan jäätävä kanuunaidea. Ponutella sai kaksarissa 15% painot - kerroin 27,82. ****Troikkassa pelit 92 e => lunastukset 1.090,30 euroa.

TEIVO 29.10.2019
SIINAN TÄHTI (106) **** - Ponutella kk 27,82 (15%)
****Troikka pelit 92 e => lunastukset 1.090,30 euroa!

Toto5-5: Siinan Tähdessä olisi ideavarmapotentiaalia, mutta tyydymme panostamaan enemmän pelikohdepuolella! Päätöskohteessa rankkaamme ykköseksi numeron 12 SIINAN TÄHTI, ja arviolla 22% siinä olisi siis ideavarmapotentiaaliakin. Lopulta päädymme kuitenkin Toto5-kuiteilla toisenlaisiin ratkaisuihin, mutta pelikohdepuolella panostamme sitten Siinan Tähteen enemmän. Siinan Tähdellä on nyt pikkuhuilin jälkeen kaksi starttia alla, ja meidän tavoin myös Kari Lehtonen uskoo ruunan jatkavan nousuvireessä. Tiheä starttirytmi on nimittäin aina ollut Siinan Tähdelle eduksi. Viimeksi Kaustisella Siinan Tähti puursi kolmanneksi tasaisen rehdillä 1200 metrin kirillä 5. ulkoa. Ilman kirikierroksen haparointeja ruuna olisi voinut yltää voittotaistoonkin. Siinan Tähti on vahva puurtaja, ja meidän papereissamme se on siis tämän lähdön todennäköisin voittaja.

4 SORRETUN VOIMA paransi viimeisimpiin startteihinsa niin paljon, että otamme sen lopulta toisena merkkinä mukaan Pieneen systeemiin, vaikka ruuna jääkin vajaan kahden kuukauden tauolta rankingissamme Siinan Tähden takapuolelle. Arviomme Sorretun Voimalle on 20%. Suuremmille kuiteille revitämmekin sitten tuhdisti. Numeron 9 HALTIJA kohdalla on syytä huomioida, että sen viimekertainen Porin voitto tuli täydellisellä nappireissulla. Haltijalla on hurjat vauhtivarat, mutta se on tavannut olla aika tarkka juoksun onnistumisen suhteen. Niinpä arviomme jää lukemiin 13%. 15 PONUTELLA on kulkenut Jouni Miettisen valmennuksesta käsin positiivisesti. Siihen uskomme arviolla 10% pelikansaa enemmän. Laitamme Peruspeliin kaikki valjakot, joilla näemme vähintään 4 prosentin voittosaumat – yhteensä yhdeksän kappaletta. Porukkasysteemiin revitämme lähdön kaikki valjakot, vaikka kahden osallistujan kohdalla emme juuri yhtään voittoon uskokaan.

Kari Lehtonen

L8/12 SIINAN TÄHTI: ”Ruuna on tavannut olla aina parempi mitä enemmän on startteja alla. Aika lähelle kärkeä se voi nousta näistäkin asetelmista. Viimeksi se polki vikan tuhannen 1.25-kyytiä. Uskon, että hevonen yhä parantaa. Välillä se yrittää hiukan liikaakin ja kun sitä joutuu pitelemään kiinni, tulee satsailuja. Ruuna ei tahdo malttaa juosta. Elämänsä se on tuota tehnyt. Nykyään harvoin kuitenkin tulee varsinaisesti laukkoja. Hieman satsailut toki vie vauhtia.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.