MAFFIOSO FACE (45) ****!
Totomaatin arvio 37% | T4 23,14%!


jalkipelit_ravi_4_epk.jpgROVANIEMI 6.10.2019
Jäätävät näkemykset Sanna Palosaaren valmennettavista saivat jatkoa Rovaniemellä. MAFFIOSO FACE (45) **** rankasti alipelattu kanuuna. Totomaatin arvio 37% - T4-peliosuus 23,14%.

ROVANIEMI 6.10.2019 
MAFFIOSO FACE (45) ****! - Malkkin Duo 21,28 (25%)
VAPPUÄIJÄ - MALKKIN ***! kk 2,33 (100%)

MAFFIOSO FACE (45) ****! | arvio 37% | T4 23,14%!

Toto4-4: Taas tiukkaa näkemystä tarjolla! Oulussa 26.9. tarjoilimme todella tiukkaa näkemystä Sanna Palosaaren tallin jäsenistä, kun 4 MAFFIOSO FACE julistettiin rankasti ylipelatuksi ja vastaavasti 8 CAPITOL HILL nostettiin rankasti alipelattuna hurjan maistuvaksi kanuunavarmaksi. Analyysimme osui tuloksen valossa aivan jäätävällä tavalla kohdalleen, kun Capitol Hill voitti johtavan rinnalta ja Maffioso Face puolestaan ei pystynyt 2. ulkoa lainkaan parhaimpaansa. Tuolloin analyysimme pohjautui ensisijaisesti lähtöpaikkoihin ja näin myös tällä kerralla, näistä asetelmista Maffioso Face on tallin kaksikosta todennäköisempi voittaja ja samalla myös koko lähdön suosikki. Tässä vaiheessa nostetaan talli-infot myös tärkeään rooliin, Palosaari nimittäin kommentoi Maffioso Facen arkoneen viimeksi Oulussa karkean radan vuoksi kavionpohjiaan ja tämä ilman muuta selittää tuota selkeästi alisuorittamiseksi laskettavaa tasapaksua suoritusta. Nyt laitetaan pohjalliset alle ja Palosaari kertoo hevosen olleen startin jälkeen oma hyvä itsensä, valmentaja odottaa Maffioso Facelta menestystä. Vaikka mistään Palosaaren tallin keskinäisestä kisasta kyse ei olekaan, nousee Maffioso Face arviolla 37% erittäin maistuvaksi kanuunavarmaksi. 

Toto4-3: Pitkästä takamatkasta huolimatta suosikki vahvoilla! Vaikka Antti Ojanperän laatutallista tuleva erittäin lahjakas 6-vuotias 12 VAPPUÄIJÄ ei ole parhaalla mahdollisella tavalla sarjassa sisällä, kohtaa ori niin sopivan vastuksen, että siltä on lupa odottaa näistäkin asemista menestystä. Toissakerralla Vermossa se oli johtavan rinnalta neljäs, eikä tuota esitystä voi millään tavalla moittia. Viimeksi Oulussa Vappuäijä sai tuoreen startin kroppaansa ja voitto irtosi pienessä neljän hevosen lähdössä vahvalla kirillä varmaan tapaan. Santtu Raitala lähtee varmasti aktiivisesti ajamaan voitosta, ensin on edettävä pääjoukkoon mukaan ja sitten tarvittaessa, mikäli matkavauhti on turhan maltillista, ori on käännettävä aikaisessa vaiheessa kirikaistoille. Vappuäijä saa apuvarmana roolia, arvio 59%.

Haastajista selvästi maistuvin 10 MALKKIN avaa voltista hyvin ja mikäli askeleet osuvat lankulle, saattaa Arto Komulaisen suojatti edetä varsin nopeastikin paaluhevosten kimppuun. Arvio 15%. 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.