MAS CHAMP (21) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 52% | T4 35,23%!


jalkipelit_ravi_3_epk.jpgKUOPIO 4.10.2019
Rankasti alipelatuksi jäänyt MAS CHAMP (21) **** vahvan luottamuksen arvoinen. Totomaatin arvio 52% - T4-peliosuus vain 35,23%. Ukebell Jet *** nappasi kakkosrahat.

KUOPIO 4.10.2019
UKEBELL JET ***! - Dream Divine kk 34,41 (10%)
MAS CHAMP (21) ****! - Santo Grial kk 3,81 (30%)

MAS CHAMP (21) ****! | arvio 52% | T4 35,23%!

Toto4-4: Kanuunavarma päättää kierroksen! Päätöskohteessa nostamme selkeänä suosikkina starttaavan numeron 2 MAS CHAMP merkittävästi alustavaa pelikannatusta todennäköisemmäksi voittajaksi ja tarjolla onkin herkullinen kanuunavarma. Antti Ojanperän valmennettava on lahjakkuus, jolle on helppo ennakoida ruusuista tulevaisuutta radoilla. Toissakerralla Kajaanissa ajettiin 800 euron ykkösestä ja oli nähdäksemme täysin ymmärrettävää, ettei lahjakasta hevosta tuota starttia varten oltu lainkaan vielä pitkän tauon jälkeen viritelty. Pelikansa varmasti pettyi esitykseen, se on myös täysin ymmärrettävää, ja ehkäpä tuosta johtuen nyt ollaan hieman varauksellisella linjalla. Viimeksi Bodenin Toto75-raveissa Mas Champ suoritti sitten jo aivan eri tasolla voittaen keulasta varmaan tapaan ja startit vievät ruunaa varmasti eteenpäin. Vastassa on muutama kelpo haastaja mutta niihin nähden Mas Champ on saanut paremman lähtöpaikan ja näistä asemista luotamme vahvasti suosikin mahdollisuuksiin. Antti Ojanperä kommentoi 7 Oikein -lehdessä suojattinsa menevän koko ajan eteenpäin, valmentaja odottaa Mas Champin siis edelleen parantavan Bodenin esityksestä. Voitto on tappiota todennäköisempi, arviolla 52% tarjolla on aivan huikea kanuunavarma.

Toto4-3: Maistuva ideasuosikki! Pelikansan suosikki numero 1 VENERDI on toki erittäin mielenkiintoinen seurattava Suomen debyytissään. Antti Ojanperän kommentit ovat startin alla olleet realistisen positiivisia ja italialaisruunalta on lupa odottaa täysipainoista suoritusta, se on taatusti saanut startin alla riittävästi liikettä. Todellinen kisavire on kuitenkin arvoitus ja vaikea Venerdin mahdollisuuksia on liioitella, arvio 30%. Meidän papereissamme niukkana suosikkina matkaan starttaa 3 UKEBELL JET. Marko Hakkaraisen valmennettava palasi viimeksi kuukauden tauolta tehden heti kelpo suorituksen. Hakkarainen kommentoi IS Ravit -sivustolla hevosen tuntuvan tällä hetkellä terveemmältä kuin aikoihin ja se on tämän hevosen kohdalla erittäin merkityksellinen info. Hakkarainen uskoo Ukebell Jetin parantavan viime startista ja valmentaja odottaa suojattinsa taistelevan voitosta, kunhan vain kuolemanpaikka vältetään. Kannanotto valtavirtaa vastaan, Ukebell Jet on 34% arviolla suosikki ja se saa painotukset kapeimman systeemin tukipilarina.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.